Развод за милиарди: Какво имат да делят Бил и Мелинда Гейтс?

Wealth-X оценява богатството на семейството на минимум 134,1 милиарда долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама никакви 50%. Парите са си на Бил. Дава и 1.5% (процент и половина) и това е. Трябва и българските жени да се научат че няма как за една дупка да вземат 50% ако не се внесли 50% във собственост на връзката.

тоя малко късно го удари критическата

Ще плащат по малки данъци като разведени.

Били Тъ...пото много говори за глобалното затопляне ама не виждам соларни панели на покрива на имението му..

Нищо няма да вземе. Дават се повечето им пари за благотворителност. Но тук думата "благотворителност" не им е известна на заможните. На тях само пари са им в главите. Все не им стигат.

На него му е все тая, стига бързо да приключи. Но тя ще иска да вземе максимално много. Не защото не може с 1/100 от това, но емоционално няма да е удовлетворена. Ще се чувства прецакана, което не е приятно. Натриване на нос, показване на сила, максимално използване на закона ще и даде самочувствие и нов емоционален заряд.

Фанал я е с Линукс !

Става въпрос за неплащане на данъци. Разводът е данъчна измама.

Не ги мислете. Я Безос кат се разведе и си даде половината пари на жената, няколко месеца по-късно не само, че ги беше възстановил, а даже изкарал десетки милиарди отгоре.

Е тоя бил гейц

Имат и няколко имота в България - апартамент в Банско и апаратамент в Поморие. Но не смеят да ги обяват защото никой от тях не иска платили данъци . Агати резила - да се разведат заради имоти в България?!

Една от причините е и посланието, което искат да прокарат, че семейството е ненужна социална единица. Типично в либерастки стил.

За пари ще се разведът! Баудан иска има голям данък за богатите. Тези два вируса като се разведът ще станат по бедни и ще им падне данъка. Къде правят безплатни IQ тестове за да се уверя че съм над 160

Рептиликус американикус.

Забрави ккунилингус рептилос бацилос

Съдията към Мелинда, Защо се развеждате. Писна ми от микро и софта му. И ваксина на голи не ми бие само иска ме чипира и разцъфва отдалечено

Тия рептили, дето създали фондация да могат хората да водят здравословен и продуктивен живот...хахаха Оядени, самозабравили се лешояди, без нищо човешко, което се изживяват като Бог и искат да изземат функциите му.

100+

Живи да ги ожалиш

Катафалката джобове няма...

За толкова пари и аз щях да се прежаля...

Много "стойностна" новина! Кой колко щял да дели, ще кажеш, че са ви роднини.

И сега Windows 10 ще стане Windows 5 ?!

Ще стане Mindows 5 и Bindows 5.

Ами никога не е късно някой да стане за резил

Има някаква далавера/хитрост ... нещо, което опира до пари. Къде ще тръгне тоя кривоглед кьорчо и олигофрен на 65 да се развежда ??? А и тая грозна крокожабла ... даже и най-настървения ебач-жиголо не би искал да я ...

Всички богати хора са изключително красиви. А колкото по-възастен е богаташът, толкова по-перспективен е бракът с него за едно младо гадже. Има се предвид, че намалява срокът до заветното вдовство и наследство. Спомнете си Хю Хефнер и неговите жени. Така че, сега и Бил и Мелинда ще ощастливят поне двама млади, споделяйки с тях парите, които ние им даваме, докато коментираме от компютрите си.

Аз съм на Линукс от около 23 години ...

:))) О, ужас! Сега и тези двамата ще трябва да ги мисля - как ли ще се справят, как ще скита гладни, голи и боси по този враждебен свят! Няма да спя довечера от притеснение!

Защо ще се развеждат да дават милиони на адвокати и чиновници ,вместо всеки да си живеее живота, брака е сделка, а и разведени до нов брак и разводи може да се стигне и още пари за гладни мързеливци ...

Бе, я им дай акъл на тия глупаци! Те са некакви тъпи щатски милиардери, а ти си мъдрец от най- висок булгаристански клас.

И сигурно ползва външна тоалетна тип "кенеф", като повечето бегейски мъдреци.

вирусчетата как ще делят?

За няколко милиарда повече се борят. Джеф от Амазон им даде идеята. Следващите са Марк Фейсбуков и жена му.

не знам защо този психопат не е в затворническа психиатрична клиника под строг надзор?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

са изпрали милярди долари в тези фондации и не са платили нито цент данъци ще го напишете ли някъде?

И двамата да ги гръмнат нама да сгрешат.

След развода Виндоус 10 е логично да стане Виндоус 5?

Фондацията на "Бил и Мелинда Гейтс" ще се разбие на: "Фондация Бил Гейтс" и "Фондация Мелинда Гейтс" на съответните проценти.

Съдебните документи показват, че съпрузите имат споразумение за раздяла, но условията в него не са публични. Това е достатъчно. Между другото, съветвам всички да сключват такова.

Дълбоко съм разтърсен от тазии грандиозна драма !

Драги сънародници, ако чиповете на Пфайзер преминат към Мелинда, предлагам да се вдигнем на протест! Искам моят чип да се управлява от Бил - заради него се ваксинирах с Пфайзер и за него съм готова на всичко, не я ща тази златотърсачка и кучка - Мелинда!

поне знаем, че чипа действа

чужди пари - лесно се харчат

Той 39, тя на 30. Той стар ерген, тя стара мома. Той шеф и собственик, тя работничка А мислех, че е любов от пръв поглед на 18 години. Тези едвам са се понасяли, ама като всичко американско и те са фалшиви.

Хахахахахахахаха ... за мойта майка едно мъжле/моме на 26 вече беше стар ерген/мома

Да позная ли, че панемията много случайно ще свърши ама точно след като се разведат тия двамата? Ей, така, напълно случайно а?

Принципно при развод се гледа спечеленото по негово време. Това което е имал Бил Гейтс преди това, не се пипа. За САЩ не знам как е.

В САЩ действа много силна антимонополна комисия. Предвид концентрацията на огромни средства, най-вероятно се касае за фиктивен развод.

Питайте не какво имат да делят, а какво се опитват да скрият!