Коментари - "Райънеър" с рекордна печалба, може и да не повишава цените на билетите | Бизнес.dir.bg
назад

"Райънеър" с рекордна печалба, може и да не повишава цените на билетите

Ирландският нискотарифен превозвач е реализирал с 34 процента по-висока печалба за финансовата година, приключила през март

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - "Райънеър" с рекордна печалба, може и да не повишава цените на билетите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с райън еър може да стигнете бързо и ефтино до всяка точка на този и онзи свят

Те билетите са евтини. Обаче "запазено място", "багаж", и "приорити" са в небето. Дали заедно или по-отделно, добавят няколко пъти цената на билета на посока. Примерно летиш за 13 евро (което е почти най-ниската и най-рядката цена за БГ), но към това добавяш 8 евро място, или 20 евро за място с малко куфарче. И то хоп, станало 33. Ама това е на човек и на посока. Само като сравнение, преди Ковид и всичките зелени дебилщини с които таласъмите удрят авиоиндустрията, отиване и връщане до Милано за ТРИМА беше 120 лева, или 60 ЕВРО.

На мен, като тръгна, ми е важно да стигна, а не да съм до някого и да си нося гардероба със себе си... Въпрос на приоритети!

дедо ти ще ти го нафъфори, докато си носи багажчето с костюмчето за Виенска опера и сувенири. А модовете са неосъзнати геронтофили ;)

ми то и в магазина точно пред касата са наредени разни вафли, близалки, батерийки, на 3х от цената вътре в магазина. Някой кара ли те са си купуваш място ?!?!?! или да плащаш багаж ???? защо ? това е лоу кост, пътува се с раница и едно яке с огромни джобове ;)

не тези удобства, ами купи си нормален билет, че и първа класа даже... И там ще си вееш шундата лежешком и разкрачена даже, с когото си искаш отгоре...

модератор шунда не трие, а бахур трие - неосъзнати хомосекшуъли.

ония ВиззЕър са пълен боклук..

ми ще печели... ходих до лондон с тях за 15 евро отиване, 16 връщане. самолета се забави 7 часа и ме обезщетиха 400 евро. яко а ?

Сега ще ме караш да отивам до Лондон? :)))