17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези коментари ги чета откакто цените бяха 500 евро/кв. м., и досега чакам големия срив, който все не се случва. Хора, това че вие нямате пари не значи , че и другите нямат.

Да добавим - безумен брой кредити, чиито лихви ще се покачват, 30 % необитаеми жилища, чийто данък би трябвало да расте, бум на строителство.

Цените ще започнат да падат главоломно! Няма кой да купува, не останаха хора, които да могат да си позволят покупка на имот на тези цени с този стандарт в страната. Повечето заплати в Пловдив са 500-600 лева. Възрастни, болни, заминаващи в чужбина, цигани - това е населението основно.

най противното място за живеене е в Пловдив, равно място нямо нищо на което да се качиш освен на Альоша....задушно и студено .....тъп град...виж друго е град Петрич -планината Беласица е в града.

Поръчкова статия. Трябва да си луд за да купуваш имот в Пловдив. Купуват турците и помаците и заблудените българи.

Кмета Тотев прекали със застрояването на Пловдив.Нема зеленина и паркове.Топъл и с лош въздух е града,Но пари падат от строителството на жилища,нали?

"До голяма степен интересът към район "Западен" е породен от факта, че в града няма друго място с повече зелени площи и паркови пространства. Тук са и много от пловдивските лечебни заведения." Като почне да се срива цената на "ивестицията", а да растат лихвите по нея, определено ще има нужда от лечебни заведения. И за купувачи и за брокери....

добре казано

Моля без брокерски полюции. На всички вече е ясно, че предстои кошмарен срив. Само се огледайте. Населението се топи като сняг, чуждите инвеститори бягат, хората стачкуват поради посъвместната мизерия, а тея чукундури бълнуват за ръст в цените???

Точно!

Тези статии излизат през две седмици .... за да поддържат балона ! Но наближава 2019 ...... а тогава ще е голямото БУУУУУУУМ ,,, ТРЯСССС !!!

Това е за рубриката Виц на Деня.

И кой ненормалник ще отиде да живее в пловдив...това не е нормално хорааа!!!

Поръчкова статия!!! Няма никакъв ръст,прекалено скъпо е за да купуват толкова хората... Много хора се отказаха да купуват,ще чакат,като се сринат цените,а това няма да е далече...

Е няма по голяма спекула от това!!! И това в Пловдив,кой е луд да дава за 5 - 6 стени толкова много пари?!?!? Явно е пълно с ненормалници,но е работодателите от провинцията си накупиха бая жилища в големите градове,но и това ще секне,те не са безкрайна бройка...

Хиляда и триста лева за един квадратен метър???? Браво, искайте по пет хиляди за метър, щом има идиоти.