Радев и немският бизнес обсъдиха проект за € 15 млрд. за производство на зелен водород

„България и Федерална провинция Хамбург ще разширят своето партньорство в областта на алтернативните енергийни източници и високите технологии”, каза българският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как ще го боядисвате зелен?

Първо една фабрика за зелен хайвер да направим.

"алтернативните енергийни източници и високите технологии" = производни на петрол/газ "Зелен водород" = Зелен хайвер

цвета зависи от начина на производство, при електролиза е зелен

за нечувани кражби на пари. Зелен водород , зелена енергия , зелени технологии. Атомна енергия чифути , винаги там е било най-доброто. Ама те политици , вечно ненакрали се.

Може и китово масло за маслени лампи :)

някъде направено ли е това ? в този мащаб и ефективност? ще има ли държавни гаранции? щото Белене за това уж не тръгна. Живота на слънчевите панели е макс 20 г, на аец 80г, кой ще плаща наново на всеки 20 г наново хиляди декари панели, и къде ще се изхвърлят старите???? питаааааам нещастници?

Предполагам че слънчевите панели ще бъдат направени от зелени листа.......

Зелен водород само след поне два нови блока в АЕЦ Козлодуй !!! Батериите за какво са ни ? За да разделите едни чужди пари , нашите пари ? До тука правителството е дало 4 млрд. лева за компенсации това е 1/5 от цената на нов ядрен блок (приблизително) !

Станахме доставчик,смеех

Както Тодор Живков разясняваше новия икономически механизъм на шефа на Мерцедес в Мюнхен. 50 години по-късно в една далечна галактика ...

Да не докара сега някой германец, че с канадеца не му се получи?

Сърди се на Тиквун за Белене. Имаше варианти за западен инвеститор, ама като видяха на Тиквата корупцията и избягаха с 200.

Пръскам сперма в устичката ва Кирчо Лъжеца Канадеца

Само идиоти ли останаха в България? Като чета коментарите и ме хваща срам, че съм българин!

Водородни бомби ли ще произвеждаме? Що не си ги произвеждат в германия?

И циганите бягат от БГ

Сега и Радко влезе в голямото кадене от зелената сделка , само да обърна внимание водорода е най-малката молекула и загубите от складиране са огромни , един резервоар с водород за 2 седмици е празен от тези загуби , но на Прокопиев това му изнася ще държи държавния резерв

Крадене

Радев и немският бизнес обсъдиха проект за € 15 млрд. за производство на зелен водород - какво е това " зелен водород " ?!?

Забрави да споменеш че след това ще го изнасяме.....пълен цирк!

Защо трябва да се изхарчат маса пари за да се докаже, че посоката е сбъркана. Плод на празни политически тикви или на големи алчни тарикати!

От какво ще го произвеждаме. ? Вода,газ - само с енергия не става !

Да не би да е зелен хайвер? :)

Колкото и да го въртиш, водород нама как да стане зелен без боя! Освен, че няма цвят, също така няма мирис и вкус. Елетролизата е обратното на "зелено", съдейки по начина на производство. Влагаш енергия за да унищожиш вода (даваща живот) и получаваш гориво.

Какви са тия анти- физични разработки?

Може да е било едно време … вече има напреднали технологии от различни компании

зелени чорапи.....

Думи, думи, думи, а после едно голямо НИЩО! Другаря Радев оторизиран ли е от протежето му Киркор Канадасян да води такива преговори?! Сигурен съм на 100%, че от напъните на другаря Радев няма да излезне нещо, което да стане!!! Всичко в неговите изяви е популизъм и много думи, думи без стойност!!!

Не са се побъркали тези, които командват. Много са си добре, ще гушнат 15 милиарда. Ние сме се побъркали, че го позволяваме !!!

ако евентуално си пропрочел едно друго ще знаеш, че отоман та енергия също ще бъде класифицирана ката “зелена”.. а с нея можа да се произведе много “зелен водород”, който до поеме функциите на природния газ ..

Физиката за 6-ти - учи закон за запазване на енергията Това говори много лошо за евролидерите - или са неуки -или ни водят за носа С лека ръка разтуриха готовата работеща икономика на ЕС - и сега търсят под вола теле Има и друго -много напомня методите на Хитлер -ангажира труда на много учени да търсят същите глупости - дори по пътя на индуска легенда търсят произхода на арийската си раса и така си създават пречупения кръст Абе не си спомням кой анализатор каза - трябва да се смени целия световен елит -защото са изперкали

На Кирчо с електрическите колела, какво стана?

А - най-сетне схванах Водорода в какво да е отношение с кислорода или ваздуха образуна гърмяща смес -7-ми клас Какво ще стане с европа - промишлени аварии - военно стълкновение -тероризъм Значи - правят ни на глупави Натрупа ли се много водород - време е -БУМ- край с европейските наивници

ееех брао гении откри топлия дихидрогенмонооксид , какво следва гениялен мозък ще наречем електолизата сатаниски акт на разруха защото унищожаваш живота от водата Слънцето е сатаниснко изчадие то пък синтезира водорода и прави сатанински хелии ужас...

пак ще ядем нещо зелено на над световни цени! но няма да е зеленуци! както винаги. направено в германията! тоя зелен хайвер го ядем от времето на Зелйо Зелев!

Да дойдат западни фирми да ни довършат магистралите и тунелитр, че много народ се изпотрепа заради некадърните ни пътищари, които 12 години пълниха чекмеджета, а не дупки по асфалта

срещнал се с немския бизнес зеления чорап...със "зеления бизнес" се срещнал. немският бизнес звучи така-круп, даймлер-бенц, сименс, опел, хенкел, бош, фолксваген, бмв, байер и още стотици такива! ТОВА е немският бизнес и ТОЗИ бизнес няма никакво намерение да се среща с този фигурант. търговската камара...на хамбруг. това е нивото и даже му е много на този безхаберник.

Ахахаха, зелен водород от черни въглища? Ахахахахахаха

Пълни глупости! Особено като се има предвид как и от какво се “произвежда” водород ! Каква му е “работата” на Радев , че “се е загрижил” за водорода ? Че изобщо може ли да подписва междуправителствени споразумения в която и да е ИКОНОМИЧЕСКА/СТОПАНСКА област ? Пълни глупости !!!!

тия хора наистина ли разговарят за такива глупости или джурналята ни будалкат както винаги?

Съсипа държавата за 1 година.

Този тъпанар още не е разбрал, че не е началник на ВВС база, не е и в изпълнителната власт, а е декоративен трън и няма никакви правомощия да преговаря, договаря каквото инда е. Пази Боже слепо да прогледа и селски идиот да бъде на висок пост.

Да умреш в страшни мъки, фатмак, ако ти се размине наказателния взвод за национално предателство.

Зелен водород??? Страхотия!

Абе този чукундур плаче за импичмънт и повече никакви избори с мъдурковите руски машини

Глупака симулира някаква дейност, за да оправдае разходките с мутреса деса за сметка на най бедния народ, ограбен от неговите симпатизанти - комунягите-русофилистици. Абе аланколу, защо не идеш в Украйна да убиваш жени и деца заедно с муджиците, на които служиш? Путкин ще те награди с руски пизди за лизане…

Пъпчивия клепоух и тъп руски лакей се бори за титлата “ГЛУПАК НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА”

Таков друг чукундур като тоя не мое се роди, ако се роди, не мое се очува

Как не са се усетили германците, че този е руска змия и трябва да го изгонят, както го изгониха от Естония?