Коментари - Работодателите: "Битката за България" е сега, бизнесът не се плаши от еврото (видео) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има време да се качим на Титаник ...

Политици, той "БизнесЪТ" , те "ПРоФсъюзи са злокачествен тумор, който трябва да бъде унищожен!!! На никой не му пука за народа!!! Да си ебат мамата всички долнопробни педали, курви и чумави прасета в кочината Булгаристан!!!

Събрали се долни к.рви и п.дер.си да информират населението за някакви си ползи! Що си не наврете ползите в задния двор! Така и няколко години все информираха населението от едни инжекции, от които в крайна сметка никой не видя!

Значи всички богаташи се натискат за еврозоната за сметка на бедните които ще обеднеят повече сякаш тези пари ще си ги носят в гроба ама няма

Голяма рекламна кампания на еврозоната и еврото вървят по медиите. Интересно как една статия няма за противоположно мнение. (Освен доклада на БНБ, който не бил важен).

Уникални аргументи! Сега всички ли сте в "сивия" сектор, та говорите за "осветляване"? Ама така е открай време - сит на гладни не вярва.

Аааа,аз и от криптовалути не се страхувам,само да ги имам във изобилие!

боклуците бизнесмени да си държат каквото искат в банковите сметки, а ние си искаме лева!

Парите имат свойството да успокояват простолюдието на елита!Когато няма ПАРИ простолюдието стачкува,когато богатият и преуспял и интелигентен бизнес елит,които храни простолюдието от дивата посткомумистическа мутродемокрация отпусне ПАРИ хората искащи ПАРИ се успокояват и настава мир и спокойствие!

не само българските бизнесмени и власттта не се плашат от ПАРИТЕ,евро,долари,имоти и златни кюлчета,аз също много ги обичам тази неща!Оше бай Тошо от село Правец беще казал на българските първенци по власт пари имото и злато Ти,като немаш Пари не мое да решаваш бе!

че не водите вий битка за България, а се борите за собствените си портфейли - искрено и лично и дори себично.

Как ще ускори нещо си еврото, нямаш производство, нямаш образование, младежта ти затъпява, нямаш бъдеще. Доходите и сега растат заедно с инфлацията и продължаваме със заемите. Това е един порочен кръг, завършваш все по един и същ начин. Накрая продаваш каквото можеш и затваряш.

Лесно им е на "работодателите" , защото си мечатят за евтини мащабни кредити с лихви до 1.5%. Мечатят си и иза субсидийки и други неща. Какво да кажат обаче гражданите и малките фирми (които никога нищо не получават, освен ако не са фирми, регнати вчера, че днес да налапат някоилко милиона по "програма")? Аз виждам няколко оапсности в еврото: 1. Ако влезем в ЕЗ но не и в Шенген, може послед ното просто да не се случи в обозримо бъдеще. 2. Ако "бизнесът" (връзкарите на поилитическата трапеза) получат още финансови десерти, това е изкриви окончатлено и без това кривиет ни пазар. Ще просперират бизнеси които не е ясно как биха функционирааи без непазарни фоинансови инжекции, а обикновените малки пазарни бизнеси ще бъдат дозатрити. 3. Държавата ще получи възможност да емитира облигации и да поеме други задължения за милиарди - десетки милиарди - и то в кратко време. Сигурни ли сме ,че този дълг ще бъде изразходван за нешо друго, а не, примерно, за оръжие, което да подарим? Не че имам нешо против подаръците по дефиниция, но заемите се връшат. И който не го знае това, научава го по трудния начин!

Ама искам 1000 евро пенсия, иначе РЕФЕРЕНДУМ.

Те могат да ти я обещаят. Ама дали ше я получиш вече е въпрос не политически ,а финансов. Без реална икономика сме роби на финансовата сиустема. Ако реша тда девалвират - и сме аут ъф спейс с пръст в уста и пред умиргане от мизерия.

повечето работодатели са чорбаджии-изедници и бизнес-терористи! ама като немаме държава!

Ако в тази сбирщина има поне един който да не е мошеник, крадец, лъжец и негодник, много Ви моля да ми го посочите. Благодаря.

Долни измекяри, алчни... Винаги е едно и също богатите печелят а бедните губят

Брей, как са се активизирали да ни обясняват за еврото! Eврото не е за българите, то е за мега компании! Ще затънем жестоко! Гърция затънаха и разпродадоха пристанища и острови! Искаме си българския лев и независимостта на България!

Мале колко статии се опитват да намажат с вазелин дупарата на българския бюргер. Голем зор за това евро. Дано поне национална катастрофа избегнем

В БЪлгария, като парична единица( валута)- си имаме Български ЛЕВ, от Освобождението на БЪлгария от Мюсюлманско РОБСТВО през 1878г. Който искада ползва Евро или Турски лири, нека се маха от България.. ВЪН Предателите !!!

500+

Смешник !

Тъпак !

Ситуацията много ми прилича на ваксинирането. Кой ли не дойде да ни обеснва че ваксините били хипер, мега, ултра полезни и ефективни. Както се видя, успяхме и без тях да се преборим с "короната". Същата работа и сега. А преди това беше Инстанбулската конвенция. Същата стока. Не ви искам ни ваксините, ни еврото ни ценностите, ни 42 те пола.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Доста хора не успяха да се преборят , та подобни проблясъци са на ниво отрицателна интелигентност , нещо често срещано в чалга "културата" !

Като гледам каква истерична кампания за еврото са подхванали всички айдуци в България ми става ясно, че и това ще бъде нещо като масовата преебатизация!

Значи народа не държи на еврото, и без него може да си мизерства. От къде се появиха тези ентусиазирани работодатели дето са готови да умрат за него? Какво правим, ако европейският съюз се разпадне или ако станем неприятелска държава и ни спрат парите и ние излезем? Нали знаете че евросъюза няма да е вечен - още една пандемия със задължиелни ваксини и готово - евросъюз няма да има. Като стане ясно колко милиарда заеми са взети на наш гръб, за дето съюза искал, или пък колко ще плащаме заради еврея Зеленски, може народа да поиска да излезем от евросъюза. Трябва да имаме опция за свобода. Или ако ще приемем еврото да имаме хартиен еквивален български пари, които да важи и да са официален. Така може, Но само евро, особенно това дето идва дигиталното тяхно крипто евро, дето да следи всеки човек какви пет лева има, а в същото влезе главата на евросюъза да е с милиарди печалба на година от ваксините.... Една от целите е да ни счупят от данъци дори и за най-малките неща е електронното евро, дето е в смарфона и т.н.

15000000000+++

я мърлата дето се перчи с лакираните нокти, как да се стърпиш да не и разбиеш мутрата.

Да се бие жена е недостойно.

Той така се чуствува боК в нищожеството си ! Явно и модератора дето ми изтри предишната реплика но остави комплексарския пост , също !

Когато нЕкой индивид умишлено и целенасочено извършва предателство - НЯМА никакво значение от кой пол е.....

И какво предателскво ти бърка на теб бе смешник ?

Трябваше първо доц Сирийски да получи тежък инфаркт и тогава да приемате еврото Както направиха с професор Божидар Димитров и клякането пред Македония

бизнесът си краде и мародерства, било в лева или евро, за тях е все едно. Да му мислят редовите граждани, в каква нова мизерия ще бъдат хвърлени.

Наистина въпроса трябва да се реши с референдум защото засяга всички ни

големите Бг-работодатели са гнусни комундета ,натрупали пари откраднати от държавата,прости ,вредни крадци

Само +++ !

булгарская русопроституция се бои толкова много от Еврото(макар,че нашите русопроститутски БСП партии и ,,служебни правителствени членове”имат тлъсти сметки в евро и имоти в еврозоната)?А също и от модернизация на Армията ни със съвременни видокотехнологични оръжия?

Така нареченият "бизнес" вчера колективно ореваха света, че минималната заплата щяла да стане 850 лева и трябвало да плащат повече на хората. Конкретно израза на един техен представител от тях по бтв обясняваше, че трябвало да " дава повече пари". Водещата го прекъсна и му обясни , че той не ги "дава парите" даром, а хората са си ги изработили. Същия тоя бизнес нямал против еврото. Че те са една от основните причини да не сме за евро - нагли, алчни продажници. "Бизнес" , ама всъщност селски тарикати, забогатяли вв зората на демокрацията от куфарчетата на Луканов. Обикновени боклуци и ДС-ри. Дърти комунисти се събудиха на сутринта и станаха демократи.

А гамени и бандити се събудиха на 9-ти септември 1944 г. и станаха комунисти.

Който посегне на Българския Лев ще отговаря пред съда на Народа и Родината. Националните предатели и крадци нямат цвят, но имената им се знаят, а дори и рекламират, което е пълен абсурд. Братя и сестри българи време е да се съединим около каузата за защита на Лева и дадем отпор на предателите. Нека не се предаваме лесно пред лъжците и крадците на страната ни. Да живее България и нейната национална валута!

референдум!!!!!

Означава контрол на рускобългарската мафия която ограбва държавата ни

Путин лично ни натика в ЕУ, избра ни Канадката, Бат Бойко, СерГей (да!), дава пари на АзБ да разпределя на всички анти-български НПО, шеф е на НАТО и така.

Еврото е на сметка за бизнеса, но удря в джоба потребителите.

понеже малкият бизнес си имал други проблеми (пак генерирани от ТЪПИЗМА на ЕУ пуделите), допълнителните проблеми от еврото не го притеснявали. най-вече това, че след катого приемем, другите проблеми ще идват по-бързо, в пълнота и неизбежно от Брюксел до София.

Работниците към бизнеса: Предпочитаме безработни, пред работещи бедни. С тия заплата си внесете работници от Киргизстан.

Престанете с платените статии с цел да вкарвате хората в заблуждение! Еврото ще се отрази зле за по голямата част от населението!

в краткосрочен период - да в дългосрочен ще се отрази много зле на всички. Освен на щатските НПО, които са към долара.