17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно, че е по-готино да не губиш по 2ч на ден в път. Да не гледаш киселите физиономии и интригите на зли колежки. Шефовете не ти висят на главата на всеки кръгъл час с някоя нова глупост. От друга страна вкъщи си ставаш аутсайдер и трябва да имаш супер дисциплина, за да не те удари на мързел. Аз съм в сферата на строителството и хоум офисът е труден за постигане. Друго е да вършиш работа на живо с колегите през бюро, с началника в другата стая, да обсъждате динамичната работа. и да намирате бързи предложения и решения...отколкото от вкъщи постоянно да набираш теефони за всяко нещо и да ти пламне главата като на служител от кол център. Или да се обясняваме на Вайбър с фермани, които иначе на живо ще изговориш по-бързо и ползотворно.

То като задачите валят и сроковете минават, няма как да се удари на мързел...тоест има, ама веднага ще бъде забелязано и след 1-2 забележки човека изхвърча. Иначе наистина има работи, където е по-добре хората да се виждат, ама лично при моята всички хора, с които работя, са в чужбина и няма грам смисъл да търча в офиса.

В крайна сметка 79% от анкетираните са ЗА работа от вкъщи, а 21% са против.

Хайде научете се да пишете! Няма такова нещо като “от вкъщи”!

все още има едно поколение дърти соц-директорчета дето го раздават робовладелци и искат да се разкарват с кафето крак подчинените си и да си избиват комплексите. Те правят всичко срещу хоумофиса но скоро тяхната приключва.

Са такива, може цял ден да чоплиш семки ама трябва да висиш в офиса. А пък като стане дума за отпуска и се започва драмата: 2 седмици? - това е огоромна отпуска! Иначе не плащат дните които си натрупал, щото нали "огромна отпуска", въобще няма угодия! След някоя друга година може и да си плащаме че ходим на работа, белким са доволни тогава...

И как няма да е, като е по-удобно за служителите и работодателя не дава пари за офис. Малък офис за хората, които не искат/ не могат в къщи и другите по домовете. Готово. Да му мислят онези с ОГРОМНИТЕ инвестиции за офис сгради.