17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 100 рубли се плаща 2.56738 лева. Тролове, да го духате... бензина де.

той знае кое му гарантира свръхпечалба за него лично. Да стъпи на вратовете на над сто милиона руснаци и да ги изстисква като лимони. И много майсторски го прави, затова има над 200 000 милиарда в долари. Неофициално е най-богатият в света.

В руската кочина литър бензин е 1,20?!?! В САЩ-4 литра е 1 долар!!!! Без коментар....

В България колко е?

ПИПО

Това трола не го интересува. Трола пари за кола няма.

Нещастник.

Wr , в Щатите е литър за левче , не е четири литра за долар ! Ама пак си е смешно , като се има в предвид ,че и в Рашата няма акциз ! То като цяло си е смешно ,че цялата нефтодобивна промишленост на ватенките е зависима от американско обурудване !

пишаката мехмед

Протеста срещу скъпите горива трябва да е пред руското посолство.

ама там не се играе кючек,а там има кютек,че вие сте по кючека а от кютека бегате

https://www.nasdaq.com/markets/crude-oil.aspx Само за справка. Цената на петрола всъщност пада.

то Путин отдавна нареди на Медведев да намялт акциза ако цената се вдига... Апропо Борисов спокойно може да копира руския опит и в тази насока, така както обеща чиновниците сами да събират необходимите държавни документи свързани с административното обслужване на населението.

Той ББ може и да махне изобщо акциза,че и ДДС-то а може и да съди всеки когото поиска и да не се интересува от съда и доказателствата а цените сутрин като се събуди може и да ги променя според настроението си...…..това заблудено стадо което още живурка в комунизма няма никакъв шанс да се оправи та само ще страда