17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно ли е че един мобилен оператор организирано ваксинира служителите си? И няма не искам....

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

Съпругата ми и аз сме на 68 год. и се вассинирахме. Същите симптоми като при другите - 38 градуса, втрисане , болки навсякъде за 1 дени и при двамата ни. Аз съм ЗА. ПРосто на момента големите държави казват Край и повече не ни занимават с вироси. Те нямат край от както свят светува и от тук нататък който иска да се защитава както реши сам.

В мвр има ваксина. Който иска може са се ваксинира.

Тъй като няма нито една одобрена ваксина освен по спешност, работодател, който изиска подобно нещо ще трябва да заплати всички разходи произлизащи от нежелани ефекти в дългосрочен план.

Я журналята да сложат статия защо ЕС се съгласи да НЕ ПОДВЕЖДА ПОД ОТГОВОРНОСТ създателите на т.н. "ваксини"?При евентуални нежелани реакции или смърт команиите НЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ!!!!Как да си го бия това нещо в организма?

А работодателя има ли право да ми каже кога да спя с жена си, колко деца да имам, да псувам ли тъща си или да я обичам, да ям ли тлъсти храни или само вегански помии и т. н. И ако има право, това какво е - демокрация или диктатура?

Ееее, стига де, нали искахте демокрация!Ами разбира се, че това е демокрацията. А диктатурите са тези, които не дават да им направим демокрация.

Хайде ваксинирайте приоритетните групи, най-застрашените, възрастните хора на 65 и повече години. Нали те пълнят най-вече болниците и интензивните отделения.Каква е тази работа фирма по фирма да се ваксинира, значи това ще зависи от разбирането на разботодателя и неговата активност по въпроса. Ваксинираха артисти, журналисти, разни публични личности. Макрон си чака реда във Франция например, но тука кой как завари.Вчера и онези дошли за малко от Англия, без здравни осигуровки, млади хора, и тях ваксинираха преди другите.НОВА ТВ даже направи репортаж, ама да се сети за правата на истински засрашените у нас не може.Възмутително!

● „Ако се ваксинирам, мога ли да спра да нося маска (и)?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако се ваксинирам, ресторантите, баровете, училищата, фитнес клубовете, фризьорските салони и др. Ще се отворят ли отново и ще могат ли хората да се върнат на работа нормално? Правителство: "НЕ" ● „Ако се ваксинирам, ще бъда ли устойчив на Covid?“ Правителство: "Може би. Не знаем точно, но вероятно не." ● „Ако се ваксинирам, поне няма да съм заразен за другите - нали?“ Правителство: "НЕ. Ваксината не спира предаването." ● „Ако се ваксинирам, колко време ще продължи ваксината?“ Правителство: "Никой не знае. Всички Covid" ваксини "все още са в експериментален етап." ● „Ако се ваксинирам, мога ли да спра социалното дистанциране?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако всичките ми родители, баби и дядовци и аз се ваксинираме, можем ли да се прегърнем отново?“ Правителство: "НЕ" ● „И така, каква е ползата от ваксинирането?“ Правителство: "Надявайки се, че вирусът няма да ви убие." ● „Сигурни ли сте, че ваксината няма да ме нарани или убие?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако статистически вирусът не ме убие (99,7% преживяемост), защо трябва да се ваксинирам?“ Правителство: „За да защитим другите“. ● „И така, ако се ваксинирам, мога да защитя 100% от хората, с които контактувам?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако имам тежка нежелана реакция, дългосрочни ефекти (все още неизвестни) или умра от ваксината, ще бъда ли аз (или моето семейство) обезщетено от производството на ваксината или от правителството? Правителство: "НЕ - правителството и производителите на ваксини имат 100% нулева отговорност по отношение на това експериментално лекарство" За да обобщим, "ваксината" на Covid19 ... Не осигурява имунитет Не елиминира вируса Не предотвратява смъртта Не гарантира, че няма да го получите Не ви пречи да го предавате на други Не премахва необходимостта от забрани за пътуване Не премахва необходимостта от закриване на бизнес Не елиминира необходимостта от блокировки Не премахва необходимостта от маскиране

Когато се криеш в къщи с години, по добре ли е? Аз се ваксинирах, и ми няма нищо! Не знам какви гаранции търсиш?

Банкови или по застраховка? Когато пресичаш улицата, Какви гаранции имаш за пътен инцидент?

Ти ако си се крил в къщи аз не съм

Тъпи хора . Никой не ТРЯБВА да ви заповядва да се ваксинирате.

Никой не заповядва! Трябва да се предоставя възможност, От която желаещите да могат да се възползват! Тези, които не желаят, да си седят в къщи и да се крият от вируса, С надеждата, че всичко ще отмине някой ден!

Всъщност няма да се ваксинирам, но и нма да се крия от грипчето! Просто, защото не ме е страх! За ралика от вас хипохондриците!

Проблема е не ваксинирането, а ваксинирането с експериментална ваксина. Я си представи да имунизират всички лекари в Пфайзер и накрая се окаже че след година имат проблеми. Изобщо най-разумното е хората, за които няма особен риск, да изчакат. Хората с риск са ясни: възрастните, тези с диабет, които взимат хапчета, тези които да с дефицитен интерлевкин 1. Ако те се ваксинират, болест ще има, но тежки случаи няма да има. А въпроса е да няма хора в болниците.

Възратните, възрастните, възрастните... Защо не се скриете!

Ангела Меркел заяви днес ,че ваксините на Астра Зенека не трябва да се дават на хора над 65 годишна възраст. ... Франция и Германия имат милиони неизползвани ваксини Астра Зенека ! Германия има 1,2 Милиона Франция 2.1 Милиона Останали Ваксини ...заради Отказ на хората да използват тази ваксина!! ... Така,че до дни Всички тези Отказани от Запада ваксини,ще бъдат изпратени на ГЕРБ , които с гордост ще ни го пробутат !

Дрън.дрън много глупав си идиото. Много знаеш кво е казала. Меркел. Яж фекалиите на курника примесени с тези на фатмака

Цървул

Астра зенека е единствената ваксина, която би могла да даде пълна имунност, т.е. вируса да не заразява ваксинираният и ваксинираният да не заразява околните. След като се ваксинира с астра зенека при срещане с вируса ваксинираният се заразява, но частично, само лигавиците на носа. И тогава се изгражда пълен имунитет. При никоя друга ваксина това не става. Естествено Меркел, която преследва други цели да я отхвърля. Но както се вижда лендърите вече я отхвърлят.

Ваксинирах се с Астра зенека. Аз и моето семейство. При мен и дъщеря ми никакви проблеми...нищо. жена ми вдигна 37.3 за няколко часа. Само това . Вече четвърти ден и се чувстваме супер...нормално. кой каквото иска да си мисли. За мен няма проблем. Ваксинирах се и не съжалявам.

Ваксинирах се с Астра Зенека преди седмица. Вечерта вдигнах температура 38 градуса и ме втресе. Заспах нормално и на следващия ден бях леко отпаднал. Сега съм си добре и не съжалявам, че се ваксинирах. Много по-спокойно се чувствам. Ще си ходя на ресторант с кеф. Продължавам да спазвам всички мерки. Всички, които много мрънкат за това и онова, мога само да им пожелая да го дух*т.

Евала Киро...браво .умен човек си..браво .и аз така като теб. Ще живея спокойно а другите да го духат.

Не се ваксинирах, няма и да го направя! На ресторант ходя така или иначе. И на хотел, и в самолет се качвам :) И да, чувствма се добре :)

Съпругата ми и аз сме на 68 год. и се вассинирахме. Същите симптоми като при Вас и за двамата ни - 38 градуса, втрисане , болки навсякъде за 1 ден.

Защо са тези минуси ...някой да ми каже. избора си е мой на кой пречим. Това си е за мен и семейството ми. Защо някой не го одобрява....пишете моля.

Защото парадираш баш като ония от прайда

Най вероятно нямаш изграден имунна отговор. Съжалявам. Температурата трябва да е по-висока. Провери си антителата две седмици след ваксинирането.

А, при нас "интелектуалес либералес" вече го свършиха това. Напраскаха снимки с надпис "ай тейк май ковид ваксин". Изпонатръшкаха се с температура, главоболие и треска. Вече се възстановиха и са готови за следващата партийна повеля. Една пета част са от всички, но са много гласовити в повтарянето на партийни дитирамби. Жалко, защото човек очаква хора с критично собствено мислене в тези среди, а всъщност мисловният им процес е изцяло дирижира от един централизиран команден център. И, конкретно по темата: който и както и да организира масовката, който не желае, няма да се ваксинират, хайде, приемете го вече!

Аз и моето семейство сме ваксинирани. Въобще не ми дреме дали ще се ваксинирате или не... На всички привърженици на конспиративни теории мога да пожелая късмет в оцеляването. Теорията на Дарвин в целия и блясък.

Искам Спутник, желая е, не мога да спа.... Ще бъде празник за родината,вся русофилска сволач да се набоцка с путника и да се свърши с българското тегло.

Курнелия като спечели изборите, и ще има ваксини за всички. Ама не сПУТник, а сКУРник. :)

Държавата се провали в разяснителните кампании относно ваксините и информацията за тях, та сега ще вмени на работодателите да натискат служителите си да се ваксинират пред алтернативата да не изгубят работата си. Но иначе е доброволно, всичко е точно!

Важното е да живеем в страх - страх от вируса,страх да не те уволнят.....

Искам Спутник, желая е, не мога да спа.... Ще бъде празник за родината,вся русофилска сволач да се набоцка с путника и да се свърши с българското тегло.

Няма конспирация! Само спасяваме света!

Що за идея? ваксинирането е личен избор и не е за обсъждане на работното място! Това, което виждаме е пълзящ фашизъм, ако не спрем явлението навреме не ми се мисли докъде ще стигнем. Впрочем, то вече е измислено - концлагери за различните.

Въобще нямаш представа какво значи фашизъм и концлагер, просто използваш казионен израз! Поне се поинтересувай малко! Може да се консултираш с червените си приятели, те са наясно, създали са лагерите в Беляне, Пресиян и Куциян, където унищожиха мислещите по различен начин от тях!

Фашизъм, произлиза от фсшио- италианска дума, концлагерите се свързват с Германският национал социализъм- нацисти

Taм ще бъдат затворени русофилите....,прости,жалки ,мрънкащи нещастни. Ще се плюят един друг,защото те това само могат .Всички нормални хора ще живеят,пътуват свободно. Ваксините с необходими другари ,ама няма как да разберете. Ако ви докарат Спутник ще ви набоцкат насила и ще се оцъклите.

Фашизъм би било, ако работодателите са държавни... Ама на, не са! Това са си частни и, а ти се един дребен мрънкач. Все ща се намери работодател, който не иска да му бъдат ваксинирани служителите... Отивай при него и не ни занимавай с дребните ти тъпи проблем чета, които се появяват в свободното място в черепната ти кухина.

На мен ми предложиха и се ваксинирах. 1 година минавам между капките и смятам за премерен риска да си сложа ваксина преди да изкарам, която и да е форма на заболяването. След това ще ме е яд, а евентуално пак нещата ще опрат до ваксиниране след време.

Дори самото повдигане на въпроса - ваксинирани на работа е основание за притеснения!! Това е ОТКРИТА ДИСКРИМИНАЦИЯ!!

ВаксиниранЕ на работа , не ваксинирани. Идеята е да е организирано и съответно максимално удобно за служителите. В никой момент не се е говорило за задължително, за уволнения и т.н. За всеки, който има желание. Особено за "приоритетни" сектори е абсолютно смислено да се повдигне, в няколко фирми вече чух, че са пратили желаещите във ВМА..

Ваксинирането трябва да е при личния лекар при закупена от аптеката ваксина. Всичко друго са глупости. Всеки лекар би трябвало да може да ваксинира. Тези пунктове ги има само защото Пфайзер има специални изисквания за съхраняване. Астра зенека се пази в хладилник, като всяка друга ваксина. Не е нужно да има специални инсталации за ваксиниране. Особените групи, които искат да се ваксинират с Пфайзер или Модерна да чакат на опашки. Дай да видим какво ще стане на 3ти в Германия. Момента е интересен, защото лендърите се настройват срещу Меркел.

Каква дискриминация от частен работодател ве, палячо? Като не ти харесва при такива работодатели, които искат хората им да работят, а не да стоят по 2 седмици в болнични и после 15 дни в карантина, напускаш и си намираш друг. Да ти кажа, че дискриминираш и колегите си, които трябва да ти вършат задълженията докато барон фон гомньо е болен от Ковид..

Проблема на частния работодател, който изисква лични данни е много по сериозен отколкото си мислиш. И ако изиска ваксиниране и стане нещо с някой служител, тогава не Пфайзер а частния работодател ще трябва да плати. Доста солено.

Добре нали сте медия. Нали уж имате някакъв етичен кодекс. Може ли да пропагандирате деинформация опасна за здравето на хората...... Какъв е първия коментар който сте сложили в тоя пасквил? Ваксинираните били опасни ....... що не питахте тоя гении, как според тях са спрени последните 20 вируса от които не умира 5% от населението всяка година ..... Що не го питате гения защо според него сега средно хората доживяват 75 години в България. А началото на 20-ти век едвам са добутвали и 40-так

За съжаление ваксинираните са ОПАСНИ!! Справка - вирусолози!!

Единствените вирусолози, които са против са Мангъров и Чорбанов, които го усребриха като се набутаха в листите на червените партии.

Това, че ваксинираните могат да заразяват вчера го каза доктор по телевизора.