17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От две години хората ми на работното място са здрави никой не е умрял, освен някои които се побъркаха от стреса , всички са си ок...колкото пъти настиват хората ми, след пръскането на вируси от самолетите, толкова пъти се излекуваха с всичко налично за средно интелигентен човек при първи симптоми...все пак не отричаме и осъзнаваме, че срещу нас се води биологична, химична и физична война....Но няма да им се подчиним, защото убийците са омразни на Бог , а ние сме християни, които Христос пази...И телата ни да вземат, душите ни не могат да завлекат с тях в ада....

Не ми пука ни за офис, ни за хора. Само заплатата си прибирам.

Аз съм овчар, няма как да работя хоум

Тъй нареченият хоумофис и другите прокламирания да си стоят в къщи, знаете ли до какво води? Хората по света са станали килограми по-дебели. В САЩ даваха 29 паунда (13кг.) по-дебели. А това води до най-голямата сърдечна смъртност. Почти всички ранно починали, дето броят с констатиран ковид, са с наднормено тегло. С глупостите си носят смъртността, а не предпазват от нея. Само от дебелеенето по света вече да са умрели милиони.

Ама човек който не се грижи за себе си, не спортува и така нататък, и да ходи на работа и да не ходи пак ще качва килограми. Но пък според вашето изказване, работата се явява някакъв вид фитнес. Държи обаче да ви разочаровам-тези, които могат да си вършат работата от дома си, са хората, които работят основно на бюро и на компютър. В техния случай дали ще седят в дома си или ще седят в офиса, няма абсолютно никакво значение за качването на килограми.

Аз работя на компютър. Само че отиването ми на работа и връщане, макар и бързо включва 3км ходене. А по САЩ и Англия отчитат на 40% да са станали по-дебели. Дори говореха някъде над 60%.

Но това е защото от 2016-та не работя в офис а от където реша. Щом работата е свършена и компанията е доволна изобщо не им пука къде съм (може и на Марс да съм)

Що заработите за фашистите бе!? После ревете че ви инжектират насилствено...

Защото плащат добре. Ако ти плащаш повече, ще работим за теб. Ти колко плащаш?