17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спекула, ама до 10 дена ще пипне 80000. Някъде в средата на бул ръна сме.

80000 долара.

"Биткойнът поскъпна до рекордните близо 62 00 долара този месец..." 6200.....?! Axaxaxaaxaxaxaxax

Явно и биткойна си има хейтъри

Някой знае ли какъв е термина антоним за деноминация? Биткойна има нужда от това за да може да навлезе по-нашироко и за удобство!

По-скоро Биткойна има нужда да бъде заменен с по-добра валута, защото е с остаряла технология и няма как с нея да навлезе масово.

Щом Пауъл каза, че Биткойн не струва, нешата са понече от ясни и са въпрос на време. А този се опитва да манипулира дребните инвеститори, защото вероятно се е набалбукал с много биткойнчета и му се ще да се качи цената.

И какво точно е биткойнът. Оостаряла технология вече в сравнение с други криптота и най-вече въздух под налягане. Утре пиша някакъв код и той вече струва 100000 долара и как точно. Спекулация на квадрат

Ами давай!

Играта е доста несигурна. Хора като този който дава интервюто е чиста проба спекулант в огромни размери. Биткойнът е заложник на политиците. Ако решат-ще го спрат и толкоз. Пък и да наливаш пари в нещо, което замърсява излишно околната среда не е много ок.

Някой ще плаче накрая, когато балонът се спука.

Аз гледам как България се качва в класациите на Гугъл Трендс (Google Trends) заедно с (btc loophole) по търсене на биткойн. Страшна работа! Ама ако речиш че ще плаче, сигурно ще се. Само спорно е коя от двете страни. Input "Woody Harrelson money cry"!