Проектът за батериите и още 17 отпадат от Плана за възстановяване

"Бонус-донос" е мярка, която работи добре в САЩ, вървят преговори ДДС да остане 9%, каза финансовият министър

Обратно в новината

Коментари - Проектът за батериите и още 17 отпадат от Плана за възстановяване | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провал скрит от пушилката вдигната заради 2 руски агента.

пак момиче, смени кобилата

Със законопроекта се предвижда законен обир https://www.me.government.bg/news/ministerstvoto-na-energetikata-predlaga-za-obshtestveno-obsajdane-promeni-v-zakona-za-energetikata-3222.html?p=eyJ0eXBlIjoiZGlzY3Vzc2lvbm5ld3NfMCJ9

А завода за електромобили на Кирчо прокопса ли?

Прокопса, на думи или хартия, както самолетите…

Оставка!

Да си ходят в Канада и там да си продават батерии

педалите от финансите на държавата.

Никакво ДДС 9%!! Цяла държава дундурка кръчмарите! Това е безочлива наглост. С кого проговаряте? Да пратим и някой представител на клиентите!!!

Преговарят с хотелиерската индустрия предвождана от Боко Чекмеджиев

Още преди 3 години ви се казваше, че Хварчилото , Кокорчо и Кирчо правят преврат и ви лъжат, но не, много готини били.

След всичката мизерия, която се случи в последните месеци, какъв кмет ще има в София и останалите градове. Това си е моментът на истината, ще ни има ли като народ и държава или не.

Я да видим сега кой е предлагал тия проекти дето ЕС ги отхвърля. И като ги отхвърля колко пари ще загубим. Защото е много лесно с вдигнат по болшевишки юмрук да призоваваш към държавен преврат. А да докараш пари е трудно. Докато беше на власт, ББ нещо ги баламосваше и му даваха пари. Но след като Лайньо Радев дойде на власт със служебните си правителства парите спряха. И това е закономерност. В края на мандата на Станишката ни спряха парите, при Обущарски пак ни спряха парите, обсега съвсем не е за чудене че отново ще загубим пари. Висша форма на финансов идиотизъм е да вземаш заеми , а да не можеш да вземеш едни пари, които ЕС ти дава по ПВУ. Но тия толкова си могат. А колко лесно беше. Имаш три магистрали за довършване. Имаш метро, имаш толкова неща, които от ЕС са склонни да финансират. А Кирчо лъжеца ще предлага заводи за батерии и заводи за електромобили. Тази година вече трябваше да произвеждаме по 50000. А няма произведен нито един. Пълни некадърници....

Каквото и да ви говорят или пишат, знайте, че ПВУ не е за обикновения човек. Парите по ПВУ са за върхушката. Жалко за хилядите хора, които ще загубят работа и милионите, които те ще унищожат. Сериозно.

Аз не знам точно за кого са тия пари. Но ако някой ти предлага едни 31 млрд, а ти не си кадърен да ги получиш, а вместо това вземаш заеми, това е икономически и финансов идиотизъм.

Тези "батерии" отпаднаха още при писането на проекта щото са 100% невъзможни за реализиране ама явно звучаха гордо и хубаво в главите на стадото.

Да благодарим на Рундьо Решетников , който директно е саботирал проектите по ПВУ.

Значи, поне половината от времето, работено по този план е било на халост!! Писаха един, хвърлиха го в коша, писаха нов... Сега по новия отпаднаха финансирания... Накрая от този план ще ни остане само затварянето на въглищата! И всичко, благодарение на Асенка Василева, Киро Шизофренията и менторът им в политиката - Радев Невнятния от село Славяново!

Почнаха преизборните наддавания и популизми. След изборите ще видите всички тези, които сега са "против" нещо си как чинно ще го гласуват в залата.

Ако това не е за оставка, не зная кое е .

Много фира бе :-) Цялото правителство е тотал щета :-)

т.е. доносниците от ГРОБ на държавна хранилка вместо да събират даниците за заплата ще пишат доноси и ще точат касата.. Съвсем станаха плоски и нагли тия ДПС и ГРОБ мафиоти.

Калво общо имат турският (ТR) и английският (EN) с Гибралтар?

Пълни измамници.. ама пълни! То реално една тяхна дума не остана - само доказани лъжи. ..и тези искат да имат и кметове!

"а вий, вий сте идиоти!"

никакви 9%, тия вдигнаха цените до небесата, даже и 30% им е малко, докога ще сме държавата, в която проста сервитьорка с основно образование взима повеече от инженер или професор и то в пъти ?!

продажник!