Продължителната работа убива по 745 000 души годишно

Изследване на СЗО твърди, че 9% от световното население работи повече от 55 часа на седмица и е изложено на риск от инвалидизация или ранна смърт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е там някъде. Тогава обикновено децата поотрастват и искат най-много ресурси за тях, здравето след 40 започва да се разклаща и тялото има повече нужда от възстановяване от преди, взел си кредити, работодателите започват да обмислят да те заменят с по-млади, послушни, енергични хора, със слабо изразено лично мнение (макар и неопитни и често не знаещи какво въобще вършат). Отделно жена ти е остаряла и тя и се заглеждаш по по-млади субекти от женски вид. Правителството те цака с всякакви данъци и такси, и общо взето там е пика на натоварването при повечето хора. Само че на никой не му пука точно за тях, защото ако успешно остареят, без да умрат, после ще трябва държавата да им плаща пенсии.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не работата ги убива, а наркотиците които си друсат

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

не е достатъчно. требва да се работи 24/7! нова заповет от кукловодите.

Да се забрани !

Това е все едно да забраниш войните :-) Работи се повече защото жертвата го иска!!! Ако не иска, да си смени работата! Ама лошото е че или няма възможност да го направи или ще трябва да печели по малко ( а той не иска). Така че тренда ще продължава.

По-голяма глупост не бях чел скоро. Няма как да си жертва и да го искаш сам, това е оксиморон. Всичко идва от наглите работодатели. Според теб, изнасилените хем са жертви, хем сами са го искали, така ли?