17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е ДНЕВНО !!

Т'ва плановета са като обещанията. Сега ли трябваше да обещавам? Тогава давам коня с каруцата.

БОЛШЕВИЗМЪТ НЕ СИ Е ОТИШЪЛ!

Вдигаите цените след 2021.

При тези проценти на увеличение, скоро ще ни настигнат и най-бедните страни в света.Дори не се правят опити за приближаване към нивото на доходи на членките на ЕС. Важна е волята на господарите Домусчиев, Велев, Златев и подобните им. България определено е колониалното владение и суровинен придатък на ЕС.

В Испания сега минимална заплата е над 1000 евро, у нас след 2 години обещават 350 евро. Испания е в криза, ние цъфтим (според ББ, ЦЦ и калинки!). Честито на все още останалите на територията България с подобни ръководители!

През 2021-ва не се знае дали ще останат трудещи се, които да я получават! При инфлацията в страната, тези пари са нужни в момента! Аз съм на 1200 лв. нето и напускам, защото са ми малко, а съм продавач-консултант, без физически труд, не финансов експерт! Трябва спешно повишаване на заплатите в страната, иначе и малкото останали кадри, ще емигрираме!

Перфектно , тогава един голям процент в Бг ще работи за заплата под минималната

А цените тогава какви ще бъдат ?

затворете ножицата и никога повече не раздавайте бонуси в държавните учреждения и институции с което облагодетелствате сравнително по-заможните и богатите, а се подигравате с бедните като им подхвърляте като милостиня надбавки от някой и друг лев и в същото време вдигате цените на горивата и енергията и от там скачат цените и на стоките от първа необходимост и цените на всички стоки и услуги!!! Хвалите се че 1,2 милиона получили по 40 лева коледни надбавки, което е близо 48-50 милиона лева, а в същото време раздавате 118 милиона лева коледни бонуси на всички от държавната администрация и институции!!! Това не само е наглост, но е и чиста най-безочлива подигравка с тези, които са основна част от народа!!!

Тогава ще сме в еврозоната и вместо с левове ще се разплащаме в евра, а цените ще се изравнят с европейските! Цените, но не и заплатите и другите доходи на населението!!!

Смешници, нали говорите за Евро зоната??

Само да поясним, че ние крадем само от себе си.

Ей, големи сте боклуци, това повод за хвалба ли е? Таз "новина" защо още се вижда на сайта, от два-три дни е, само дразни!