17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, големи сте боклуци, това повод за хвалба ли е? Таз "новина" защо още се вижда на сайта, от два-три дни е, само дразни!

Само да поясним, че ние крадем само от себе си.

Смешници, нали говорите за Евро зоната??

затворете ножицата и никога повече не раздавайте бонуси в държавните учреждения и институции с което облагодетелствате сравнително по-заможните и богатите, а се подигравате с бедните като им подхвърляте като милостиня надбавки от някой и друг лев и в същото време вдигате цените на горивата и енергията и от там скачат цените и на стоките от първа необходимост и цените на всички стоки и услуги!!! Хвалите се че 1,2 милиона получили по 40 лева коледни надбавки, което е близо 48-50 милиона лева, а в същото време раздавате 118 милиона лева коледни бонуси на всички от държавната администрация и институции!!! Това не само е наглост, но е и чиста най-безочлива подигравка с тези, които са основна част от народа!!!

А цените тогава какви ще бъдат ?

Тогава ще сме в еврозоната и вместо с левове ще се разплащаме в евра, а цените ще се изравнят с европейските! Цените, но не и заплатите и другите доходи на населението!!!

Перфектно , тогава един голям процент в Бг ще работи за заплата под минималната

През 2021-ва не се знае дали ще останат трудещи се, които да я получават! При инфлацията в страната, тези пари са нужни в момента! Аз съм на 1200 лв. нето и напускам, защото са ми малко, а съм продавач-консултант, без физически труд, не финансов експерт! Трябва спешно повишаване на заплатите в страната, иначе и малкото останали кадри, ще емигрираме!

В Испания сега минимална заплата е над 1000 евро, у нас след 2 години обещават 350 евро. Испания е в криза, ние цъфтим (според ББ, ЦЦ и калинки!). Честито на все още останалите на територията България с подобни ръководители!

При тези проценти на увеличение, скоро ще ни настигнат и най-бедните страни в света.Дори не се правят опити за приближаване към нивото на доходи на членките на ЕС. Важна е волята на господарите Домусчиев, Велев, Златев и подобните им. България определено е колониалното владение и суровинен придатък на ЕС.

Вдигаите цените след 2021.

БОЛШЕВИЗМЪТ НЕ СИ Е ОТИШЪЛ!

Т'ва плановета са като обещанията. Сега ли трябваше да обещавам? Тогава давам коня с каруцата.

ТОВА Е ДНЕВНО !!