Коментари - Представиха новите шефове на ББР | Бизнес.dir.bg
назад

Представиха новите шефове на ББР

От днес банката ще се фокусира върху подкрепата за малкия и среден бизнес, категоричен е министърът на икономиката

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Представиха новите шефове на ББР | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нека краденето започне!

"Сега"!!!

Да не остане нищо герберско

Много подозрително изглеждат Начело с ехидно усмихващия се министър

Така ли ми се струва или тези банкери изглеждат сдъвкани и изплюти :) сякаш не са банкери ами събрани хора за софра :)

Няма деца на ДС, нито метреси! Професионалисти! От това се нуждае България, а не от интриганти и празни дърдорковци, които си гледат само личния келепирец.

Айдее още една лейка за поливане с пари на разни непотребни компании, които никога през живота си няма да изкарат и 1 лев от дейност, освен грантове и безлихвени кредити.

Шиши, авантата свърши

беше преди 32 години

Хахахахаха. На този измислен министър му остават 3 дена мандат, а той вместо да ходи да източва язовири предизборно решил да представи новият си екип! Хахахахаха. Да ви (@*($№$ мамата комунистическа недоклатена...

Имах някъде една бонова книжка с 25 акции на Акционер Фаворит … И май само дотам …

На това му викам малък бизнес, до 50 000 000 лв., нали щяха да бъдат 5 000 000, ама ви надупиха пак! Браво!

Няма страшно. След 2-3 седмици ще има ново правителство и всички нови назначения ще бъдат уволнени. Не само в ББР, но и навсякъде другаде в държавата.

Запомнете го това и скоро ще си говори пак :) Не се предвижда финансово стимулиране за прилагане на дози ваксини нито сред българското, нито сред ромското население - уточни зам.-министърът. Стига бе :)

Почнахме ги банките. Виденов 2 идва с опашки пред касите

Онези от Мерил Линч ни удвоиха дълга, тези да видим какво ще направят, въобще не ми приличат на разумни, но що онези от Мерил Линч удвоили ни дълга го пдокрепят няма как да е правилно или щом оня Дянков ни изсмука икономиката в най неправилния момент когато се наливаха средства по света оня уби малкия бизнес, въобще зубъри!!!!

Културисти от Дубай които са си продали фирмите за милиони на социално слаби цигани има ли пак ?

И сега като ще започне едно раздаване на кредити на наши хора. Точно както при Беров и Виденов когато банките гърмяха една след друга.

вервай си

ДВама са :)

.....Такаа и нека КРАДЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА, че след 11.07. не се знае знае ли се....абе ще има яко чегъртане накрая но въпроса е кой кого.....

за 30 години колко вода е изтекла и колко неща са се променили в банкирането като цяло. Но не е лошо че живееш още в 90-те. Предполагам си носиш анцуга "България" - на латиница разбирасе.

Комунистите от БСП заедно с редник Радев и неговите калинки почнаха да пипат банките. МИСЛЕТЕ МУ КАК ЩЕ ГАЛСУВАТЕ!!! Тези мръсни подлоги на БСП трябваше само да организират успешни избори, те си набутаха хората навсякъде, защото просто знаят, че няма и 15% да докарат избирателен вот.

идва. Сега ще почнат да те репресират.

нещо бъркаш - ако си продаде фирмата за милиони, означава да си предаде печалбата на социално слабия. Той би трябвало да я генерирал кредитен приход и да я продаде без пари за да може да прибере средствата. Явно ти е чужда материята - мълчи си най-добре.

никой от "новите" няма да бъде уволнен. нали затова прахосват десетки милиони НАША пара за още и още машини и да останат да дерибействат до второ пришествие. ....да сме мислили на 4.4. 2021. сега следва гласуване като във Венецуела. скоро и живот като във Венецуела...

Голем келепир. Браво на успелите да докопат кокала.

те и ГЕРБ не изглежда да докарат кой знае колко повече, ама викаш техните хора да си бяха стояли. Е те са постояли доста. Нека се сменят за малко, пък ппосле вече ще видим кои ще са за по-дълго;

Дали ги има, ще ги има ли? Наследството на Бойко е вакуум Доста хора се евакуираха, други бяха помляни. Ще инвестираме в парка на плевньо трала ла, трала ла. Там дори гугъл не посмя да иде, въпреки, че му бяха "трансферирали" български патентовани технологии, които европейската банка за развитие дойде да нагледа като добър пример за харчене на парите й, но не в парка на плевньо. Ще усвояваме на дребно. Няма шанс без промяна на стратегията. Със смяна само на хора няма да стане.

тези нямат нищо общо с управлението на външния дълг, нито с управлението на финансите на държавата. За това си има други длъжностни лица

нивото ми на доверие към ръководството на ББР - минало или бъдещо - е нула. Просто слагат комунисти начело на паричните потоци. Най-добре е да няма такава банка.

а как хубаво биеши кат идяхми киюфтиетата .. а сига - нямаааааа киюфтьета

Но не и за пътища, буклуци и тн. Има нужда от държавна банка за подкрепа на износа и иновациите. Нещо което малките фирми не могат да си позволят и е с висок риск, но пък с огромна принадена стойност и кумулативен ефект.

Толкова много п е д а л и на една снимка не бях виждал

Не, има потвърдени от съда като некомпетентни;) Смях в залата!

А досега как беше? Даваха кредити на чужди хора и малки компании? Хайде по-сериозно. ГЕРБ/ДПС вдигнаха толкова високо летвата на корупцията, кражбите и некадърността на всички нива, че дори и комунистите не могат да ги стигнат.

Стани да седна.

Хунтата на Зелените чорапи начело с Льитчика сменя Хунтата на Мутро-милиционерите на Винету от СИК!

в КРС нови шефове кога??

Верно я. Какво стана с изборите, колко струват машините? Нали щяха да са 6 милиона?

Защо са минусите? Кое не ви харесва, че плевньо награди млада надежда с баба в кърджалийските села, щото работел за гугъл и който пипнел гугъл транслейт пипапал негови програми или не ви харесва, че гугъл транслейт не работи никъде толкова зле колкото в България, защото в България има патент, но не на гугъл...

бъркаш статията ... за машините е друга ... или просто се чудиш какво да кажеш?

Министрите на икономиката и финансите Петков ми се вижда читав човек, нищо общо с идиотите на ГЕРБ. Дано остане и след изборите, след окончателния разгром на ГЕРБ и Шайката. В Харвард Боко и за чистач не биха го взели, както и 99% от коментиращите гербероидни психари.

водеха се по техния пример преди 90-те. просто го оптимизираха. Наистина е трагично - ако се замислиш навсякъде където искаш да ти се връши някаква работа, трябва да приготвиш и извънредни разходи за под масата ... абсолютно навсякъде, не само в държавния сектор. Примера от високо доста бързо се възприе на ниските етажи.

наистина това са стойностни хора, което незнам дали е в следствие на образованието, което са получили или образованието им просто отговаря на нивото на което са, но определено и моите надежди точно за двамата, са - дано им се даде шанс за по-дълго представяне. Ефекта би бил положителен. Поне засега така изглежда.

steltian

Ами те малките момченца забравиха как вземаш милиони кредит и когато стана долара 3000 лв с две заплати си връщаш заема.

обучени са как да служат на мултинационалния капитал, който няма как да е в България, тези нямат и грам и милиграм познание как се гради национален капитал и държавност всичко което са учили е как да работят и как д амислят от переспективата на мултинационалния капитализъм и как да му служат

то щом има промени, чвно все ще е хунта за теб и явно все ще е неудачна.

За Чери също :)

Тази банка явно е била много важна в схемите за кражба на шайката, щом толкова много герберастка паплач е налазила коментарите.