Коментари - Представиха новите шефове на ББР | Бизнес.dir.bg
назад

Представиха новите шефове на ББР

От днес банката ще се фокусира върху подкрепата за малкия и среден бизнес, категоричен е министърът на икономиката

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Представиха новите шефове на ББР | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил Петков продал дружество с близо 2 млн. печалба и имоти край София за 4500 лв. на ръка?

Как ли ще коментира Радев това? Те са почетни люде, Просто не са им се давали много пари за данъци... Но взимат държавна заплата

Вместо трима, седем на хранилката,ама наши момчета.Все хубави !

и преди бяха толкова, просто промените бяха конюнктурни и не ги сменяха всичките. може това сега да е за добро, да разчистят малко ЛОД и СОД (за който знае вица) от тази държавна хранилка

Да, Васил Щонов-син на шефа на Запаметяващи Устройства Пловдив, което беше високотехнологично компания произвеждаща компакт дискове, Върла комунистическа фамилия, преди това заемали постове в редица държави в чужбина, успешно разграбили и фалирали ЗУ. Васил Щонов учи в САЩ и се прибира в БГ като зам. Министър в правителството на Близнашки, сега отново заема министерски пост А вече е на сигурна длъжност в ББР където ще се раздават милиарди гарантирани от държавата/ тоест от всички нас данъкоплатци/ на фирми на свои хора Общо казано-Молодец. Д-р Неделя Щонова от години е водеща на здравно предаване. Тази държава е неизлечимо болна от комунизъм. Това ли ви е промяната бе БО КЛУЦИ мръсни, ча лгари гнусни? Слуги сте на комунистите вашта М ама .

Значи тези на снимката ще раздават 2.4 милиарда лв. кредити, гарантирани от държавата? Хубаво ги погледнете тези айдуци, защото това са бъдещите дубайски хъшове.

Да разграбим държавата за 60 дни!

От трън та на глог:)

Тая снимка си е жива гей среща.

Дали на жените в РБ се дават равни шансове в кариерата...

Така се организират избори само в България.

….И в Северна Корея така се организират избори

Колко ли ще им е месечното възнаграждение ?

там не работят за заплати, един миалирд сега ще ги раздадат на разни фирмички и оня от НАП ще ги оправи така че да не дължат никви пари.

"Фондът на фондовете обезпечава 80% от експозицията. Останалите 20% обезпечение се поемат като риск от банката, която отпуска кредита, обясни финансовият министър"- Да ви е честита новата 1997- Скоро фалит на ББР , а чрез " Фондът на фондоввете" и на държавата! Тези харвардисти наистина не искат да влезем в еврозоната, а в азиазоната!

Давайте повехнали герберчета, плювайте! Значи всичко е правилно! А вие сте история!!!

кой не скача е червен, беше девиза по време на предната кражба, сега новия девиз е "кой скача срещу новите крадци е ГЕРБЕР"

Всичко държавно се разграбва

Дисниленд!!!!!

Тази банка явно е била много важна в схемите за кражба на шайката, щом толкова много герберастка паплач е налазила коментарите.

Явно се оказва много важна и за новите, че и те са я налазили?????

обучени са как да служат на мултинационалния капитал, който няма как да е в България, тези нямат и грам и милиграм познание как се гради национален капитал и държавност всичко което са учили е как да работят и как д амислят от переспективата на мултинационалния капитализъм и как да му служат

Министрите на икономиката и финансите Петков ми се вижда читав човек, нищо общо с идиотите на ГЕРБ. Дано остане и след изборите, след окончателния разгром на ГЕРБ и Шайката. В Харвард Боко и за чистач не биха го взели, както и 99% от коментиращите гербероидни психари.

наистина това са стойностни хора, което незнам дали е в следствие на образованието, което са получили или образованието им просто отговаря на нивото на което са, но определено и моите надежди точно за двамата, са - дано им се даде шанс за по-дълго представяне. Ефекта би бил положителен. Поне засега така изглежда.

Ако баща му беше олигарх, ограбил създаденото от всички нас, вероятно и той щеше да завърши Харвард! Хайде не припадайте толкова пред чуждоземски университети, още повече, че и двамата му възпитаници в правителството не са успели там и са се върнали в България!

в КРС нови шефове кога??

Хунтата на Зелените чорапи начело с Льитчика сменя Хунтата на Мутро-милиционерите на Винету от СИК!

то щом има промени, чвно все ще е хунта за теб и явно все ще е неудачна.

Стани да седна.

Толкова много п е д а л и на една снимка не бях виждал

хахаха, 29 трола са на работа в момента! Никакви аргументи, само някакви герберуидни остроумия!

а как хубаво биеши кат идяхми киюфтиетата .. а сига - нямаааааа киюфтьета

Дали ги има, ще ги има ли? Наследството на Бойко е вакуум Доста хора се евакуираха, други бяха помляни. Ще инвестираме в парка на плевньо трала ла, трала ла. Там дори гугъл не посмя да иде, въпреки, че му бяха "трансферирали" български патентовани технологии, които европейската банка за развитие дойде да нагледа като добър пример за харчене на парите й, но не в парка на плевньо. Ще усвояваме на дребно. Няма шанс без промяна на стратегията. Със смяна само на хора няма да стане.

нивото ми на доверие към ръководството на ББР - минало или бъдещо - е нула. Просто слагат комунисти начело на паричните потоци. Най-добре е да няма такава банка.

Но не и за пътища, буклуци и тн. Има нужда от държавна банка за подкрепа на износа и иновациите. Нещо което малките фирми не могат да си позволят и е с висок риск, но пък с огромна принадена стойност и кумулативен ефект.

Защо са минусите? Кое не ви харесва, че плевньо награди млада надежда с баба в кърджалийските села, щото работел за гугъл и който пипнел гугъл транслейт пипапал негови програми или не ви харесва, че гугъл транслейт не работи никъде толкова зле колкото в България, защото в България има патент, но не на гугъл...

Голем келепир. Браво на успелите да докопат кокала.

Комунистите от БСП заедно с редник Радев и неговите калинки почнаха да пипат банките. МИСЛЕТЕ МУ КАК ЩЕ ГАЛСУВАТЕ!!! Тези мръсни подлоги на БСП трябваше само да организират успешни избори, те си набутаха хората навсякъде, защото просто знаят, че няма и 15% да докарат избирателен вот.

те и ГЕРБ не изглежда да докарат кой знае колко повече, ама викаш техните хора да си бяха стояли. Е те са постояли доста. Нека се сменят за малко, пък ппосле вече ще видим кои ще са за по-дълго;

Верно я. Какво стана с изборите, колко струват машините? Нали щяха да са 6 милиона?

бъркаш статията ... за машините е друга ... или просто се чудиш какво да кажеш?

.....Такаа и нека КРАДЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА, че след 11.07. не се знае знае ли се....абе ще има яко чегъртане накрая но въпроса е кой кого.....

И сега като ще започне едно раздаване на кредити на наши хора. Точно както при Беров и Виденов когато банките гърмяха една след друга.

вервай си

steltian

Ами те малките момченца забравиха как вземаш милиони кредит и когато стана долара 3000 лв с две заплати си връщаш заема.

за 30 години колко вода е изтекла и колко неща са се променили в банкирането като цяло. Но не е лошо че живееш още в 90-те. Предполагам си носиш анцуга "България" - на латиница разбирасе.

А досега как беше? Даваха кредити на чужди хора и малки компании? Хайде по-сериозно. ГЕРБ/ДПС вдигнаха толкова високо летвата на корупцията, кражбите и некадърността на всички нива, че дори и комунистите не могат да ги стигнат.

водеха се по техния пример преди 90-те. просто го оптимизираха. Наистина е трагично - ако се замислиш навсякъде където искаш да ти се връши някаква работа, трябва да приготвиш и извънредни разходи за под масата ... абсолютно навсякъде, не само в държавния сектор. Примера от високо доста бързо се възприе на ниските етажи.

Културисти от Дубай които са си продали фирмите за милиони на социално слаби цигани има ли пак ?

ДВама са :)

нещо бъркаш - ако си продаде фирмата за милиони, означава да си предаде печалбата на социално слабия. Той би трябвало да я генерирал кредитен приход и да я продаде без пари за да може да прибере средствата. Явно ти е чужда материята - мълчи си най-добре.

Не, има потвърдени от съда като некомпетентни;) Смях в залата!

Онези от Мерил Линч ни удвоиха дълга, тези да видим какво ще направят, въобще не ми приличат на разумни, но що онези от Мерил Линч удвоили ни дълга го пдокрепят няма как да е правилно или щом оня Дянков ни изсмука икономиката в най неправилния момент когато се наливаха средства по света оня уби малкия бизнес, въобще зубъри!!!!

тези нямат нищо общо с управлението на външния дълг, нито с управлението на финансите на държавата. За това си има други длъжностни лица

Почнахме ги банките. Виденов 2 идва с опашки пред касите

идва. Сега ще почнат да те репресират.

Запомнете го това и скоро ще си говори пак :) Не се предвижда финансово стимулиране за прилагане на дози ваксини нито сред българското, нито сред ромското население - уточни зам.-министърът. Стига бе :)

Няма страшно. След 2-3 седмици ще има ново правителство и всички нови назначения ще бъдат уволнени. Не само в ББР, но и навсякъде другаде в държавата.

никой от "новите" няма да бъде уволнен. нали затова прахосват десетки милиони НАША пара за още и още машини и да останат да дерибействат до второ пришествие. ....да сме мислили на 4.4. 2021. сега следва гласуване като във Венецуела. скоро и живот като във Венецуела...

На това му викам малък бизнес, до 50 000 000 лв., нали щяха да бъдат 5 000 000, ама ви надупиха пак! Браво!

Хахахахаха. На този измислен министър му остават 3 дена мандат, а той вместо да ходи да източва язовири предизборно решил да представи новият си екип! Хахахахаха. Да ви (@*($№$ мамата комунистическа недоклатена...

Шиши, авантата свърши

За Чери също :)

Айдее още една лейка за поливане с пари на разни непотребни компании, които никога през живота си няма да изкарат и 1 лев от дейност, освен грантове и безлихвени кредити.

Няма деца на ДС, нито метреси! Професионалисти! От това се нуждае България, а не от интриганти и празни дърдорковци, които си гледат само личния келепирец.

Така ли ми се струва или тези банкери изглеждат сдъвкани и изплюти :) сякаш не са банкери ами събрани хора за софра :)

Много подозрително изглеждат Начело с ехидно усмихващия се министър

Да не остане нищо герберско

И нека краденето започне!

"Сега"!!!

беше преди 32 години

Имах някъде една бонова книжка с 25 акции на Акционер Фаворит … И май само дотам …