Коментари - Повече от 50% от сигналите за опасни стоки в ЕС са от Китай и едва 22% от ЕИП | Бизнес.dir.bg
назад

Повече от 50% от сигналите за опасни стоки в ЕС са от Китай и едва 22% от ЕИП

Най-много са оплакванията от играчките и моторните превозни средства

Обратно в новината

Коментари - Повече от 50% от сигналите за опасни стоки в ЕС са от Китай и едва 22% от ЕИП | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали има контролни органи по качеството в ЕС!? Защо не ги ошамарите тях, ами плюете китайците, че ви продали количка с дистанционно за едно евро!?

А иначе 70% от стоките са от Китай срещу макс 20% от ЕИП. Значи освен с по-ниски цени, статистически китайските са и с по-високо качество. Какво се случи с Европа?

Тези стоки не се пръкват спонтанно на пазара ! Някой европейски тарикат ги е внесъл ! Той носи отговорност за тях а не китаеца който ги е произвел !

Той може да направи едно изделие за $5, и същото за $50 - от тук и разликата в качеството. Нашите цървули поръчват евтини боклуци и ни ги пробутват с 300% печа;ба, за какво си говорим.........

Знаем го всички, ниската цена е причината за ниското качество, особено в по-бедни държави като нашата. В хранителния ми магазин има и малък щанд за домашни потреби ,зареждам го аз от китайски склад. Ами... хората търсят евтино и ние го намираме при тях, но са си откровени боклуци. . В България никой не се хваща да ги произвежда, но в Китай гладен народ много.

Що криете коментарите, кавали?

Има вероятност да е някаква грешка от системата. Вижда се, че общият брой коментари е повече от тези, които се виждат.