Коментари - Потъването на Хийтроу: Как Амстердам изпревари Лондон | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

махате всички мерки и маски и за нула време ще сте пак номер едно

Лудият Султан им направи хубаво летище на комшиите. Кадри от дрон. NEW ISTANBUL AIRPORT AERIAL VIEW [2020] https://www.youtube.com/watch?v=2hK5yAkcGaY Не е чудно, че има ти толкова туризъм. Знаят как да си правят реклама. İstanbul is The New Cool https://www.youtube.com/watch?v=PD4zMJUuA

Британците още се самоубеждават че Брекзит е бил полезен. ЕС може да е всякакъв, но за Франция, Германия и другите големи държави поддържа икономиката им и ги прави много по богати. Великобритания се отказаха, защото не искаха българи и румънци да им вземат работата. Сега имат липса на работници - точно тези работи, които се вършеха от румънците и българите. Искаха да търгуват с други държави по света свободно. Пак нищо. Един договор за търговия с Япония и Австралия и това е. Прецакаха се много жестоко.

Там е пълно с кафяви, да ги впрегнат малко на работа, че и без това идат още на талази от Хафганистаня.

Това се имигрантите които ги харесват. Не знам защо. Поне като някой ходи от България и Румъния знае английски и не разчита на помощи. А онези кафявите са на държавна хранилка

Британците се справят доста добре със заемането на свободните работни позиции. Сега по строежите и по търговските вериги се чува главно английска реч от истински британци. Вярно е, че все още има недостиг на много персонал и по другите звена, но тук се създадоха доста насърчителни програми за обучение на кадри и съответно попълване на тези позиции. Живея в Лондон още отпреди референдума за Брекзит и това именно е градът, където най-ярко могат да се наблюдават явленията слчуващи се след/заради Брекзит. Може би трябвада мислим как да оправим нашата държава вместо да умуваме как да "спасим" британците. И преди и след Брекзит тук се живее добре.

Никакви българи и румънци не са в основата на Брекзита. Комплексни са причините . Няма да се впускам в подробности. Но ме дразни , когато се преувеличава значението ни като народ особено за деструкция в ЕС.

Някога летище София имаше огромен потенциал. Можехме да поемем Югоизточна Европа и да сме врата към Близкия и Далечния Изток. Да благодарим на Шибан Костов за разсипията, която сътвори с летище София, летище Пловдив и "Балкан". Нръсен крадлив !!

Вече е изключено да се мерим с перлата на Истамбул , най-голямото и натоварено летище в района. Сега ако искаме да пътуваме трябва да ходим в Турция, която се превърна в порта към света. Хубавото е че поне световна фирма, най-добрата в Европа взе концесията.

кво ревеш бе - искаш още вредни емисии, натоварена София, задръстено небе, терористични заплахи и каквото лошо се сетиш - Ти ли щеше да печелиш от това или една шепа мошеници... Аман от прости, но алчни хора!

Нека позная ти си от партия ДееБа, искаш да взривим електроцентралите щото изнасилват планетата, да забраним самолетите и автомобилите. И всички голи и боси, щото така е по екологично, ще тръгнем по полята да пафкаме гъбки !

Какъв огромен потенциал е имало летището, бе боклук лъжлив? През 2019 година през летището преминават рекордните 7 107 096 пътници. Колко самолета и какъв поток сме можели били да имаме, я кажи, че и сега над софия самолет прелита на всеки 5-6 минути. Основен възел е за Bulgaria Air, Ryanair, Wizz Air и GullivAir. Това ли е съситпията, бе боклук нещастен. И това е благодарение на Костов. Балкан го съсипаха твойте червени любимци, а любимецът ти Жан Виденов го вкара в списък за ликвидация с неговите 80 милиона долара дългове. Костов се опита да го спаси, ама пак вие организирахте 4 месечна стачка на новия собственик. При такава стачка всяка една компания за полети би фалирала.

Анталия, Атина, Барселона, Мадрид, Майорка, Истанбул и парижкото "Роаси-Шерл де Гол". * Тези дестинации означават само едно, Туризъм, Туризъм и пак Туризъм. Това е трафика на тези летища.

Островитяните ще си станат екзотика и най- добре да си стоят в климата- не е за всеки тоя дъжд и вятър. Някога римляните са стигнали до Лондон и останалато на север просто не си е заслужавало.