Посланикът на САЩ: България е уязвима от разяждащи капиталови потоци

Дипломатът е окуражен, че българското правителство създаде работна група за проверка на инвестициите

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ: България е уязвима от разяждащи капиталови потоци | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каубоят да мълчи.Дано изберат тръмп, щото тия деомокрасти са напаст и правят само бели. Тогава на зеленски му спират кранчето и до там.

По - точно е швейцарско сирене. Надупчена от нарко и ДС капитали.

Грантове се казват....

А те от кво са разядени - от лъжи, мошеничества и дългове...

Тъй вярно г-н посланик и в този списък номер 1 са САЩ ! От вас цял свят реве и умират хора - пряко и косвена . Вашите санкции обслужват само вашите интереси . Бог да ни е на помощ !

единственият реален български социолог(светла му памет) тогава още доцент Иван Славов пророкува: ВЧЕРА ДРУГАРИ, ДНЕСКА ЛИХВАРИ, УТРЕ ГОСПОДАРИ.

Дементи начело на вашата държава вкарват света във война. Айде първо разкарайте демента после давайте акъл...

нали 30 години намествате шефовете на службите и политическите елити защо не го направихте питам? да ви кажа ли? Така ви върши работа идеално. Ако политическите ни елити не бяха курумпирани сега за щяхте да ги хванета като Орбан за щепсела... Така че аз питам защо мекеретата ви съсипват държавата ни?

Щото има кои да го слушат. Руснаци и американци ни се смеят.

Поредния американски сатанист би бил поне два пъти по-красив с олово между ушите.

Американският ни губернатор ни казва право в очите, само нашите инвестиции са добри, но ние инвестиции не правим, инвестираме в съвети, указания и генерални насоки. Слушайте и изпълнявайте. Затова ще ви създадем още НПО -та и държавни структури, които да ви поучават, наблюдават и контролират. Така е демократично.

Всички ние сме убедени, Че САЩ са неуязвими за финансови потоци !

какви инвестиции бе помияр?! дължиш 30 трилиона. за последно сте инвестирали 90-а година.

Ето Ви, ние се дърлим кой с кой да управлява а посланника с подчинените му "центрове" вече одобряват мерки и механизми за икономическата ни сигурност, например: 1, Американския втечнен газ ще повиши многократно икономическата ни сигурност, нищо че на практика е доста по-скъп руски газ. 2, Основен гарант за иконимическата ни сигурност ще бъде затварянето на въглищните ни централи, нищо че цели региони на страната ще останат без работа. 3. Ако имате нужда от нови атомни мощности американските компании единствени могат да гарантират икономическата сигурност на България. 4, Ако имате нужда от оръжия и боеприпаси американския военно-промишлен комплекс е единствения който ще гарантира икономическата сигурност на България, ако имаме някакви количества или производство можем безвъзмездно да го предадем за нуждите на Украйна. Ей така набързо.

Прав си, краварино! Затова всяка чиатаво българско правителство следва да се отърве от вашите капитали и от гадната ви окупация! Вън от България, кравари долни!

_stankow

Направо сме разядени от "инвестиции". Затрупани, до шията сме. Не се диша вече, аман ! Само Ъмуерика ни е надеждата, че ще спре този разяждащ поток и ще ни спаси ! :D :D :D

Айдеееее, почна се, всеки 2-ри ден ще четем за тоя. А къде е Хари???

да кажа ли името на ПОСОЛСТВОТО!!!!

Само краварският капитал не е разяждащ!

Пак ловят маймуни с трици.........едно време ги ловяха на три кораба гнила царевица, сега и това няма..........а има много повече маймуни..........

Колко бълвоч за еднa обикновенa надлежна проверка (Due Diligence). Явно пак искат да ни баламосват.

прави каквото кажат сащ , та кива сме долни прокажени роби , че няма какво да се коментира. Да ни обявяват за 52 щат и да ни управляват оттам.

Американецът ще ни дава акъл кои инвестиции били "разяждащи" за нас! Да ходи да се застреля!

Мъртвецът от Посолството да си затваря устата и няма да смърди на разядено и разложено!

"Домакини на форума са Центърът за изследване на демокрацията и Центърът за международно частно предприемачество (CIPE), Вашингтон. На събитието се обсъждат мерки за повишаване на икономическата сигурност на страната, включително и създаване на ефективен механизъм за проверка на инвестициите." Дотук ясно, само ако може Центъра за изследване и Центъра за предприемачество да се преименуват на центрове за разработване и въвеждане на държавни механизми в трети страни.

Нагли като хлебарки наще госпо...пардон, евроатлантически партньори. Цялата държава е тяхна барабар с инстутиции тайни и нетайни, но те пак недоволни!!!

"са ангажирани 9 агенции под председателството на Министерството на финансите" Като искаш една работа да НЕ се свърши, раздуй щата.

е махнете визите тогава

Защо? Само лудите вече искат да ходят в това гето...

Е че ние имаме доста луди.