Коментари - Посланик Мертен: България е стратегически партньор и съюзник на САЩ | Бизнес.dir.bg
назад

Посланик Мертен: България е стратегически партньор и съюзник на САЩ

Влизането в еврозоната е важно и за американските инвеститори, защото води до пълното интегриране на страната в Европейския съюз, каза Кенет Мертен

Обратно в новината

Коментари - Посланик Мертен: България е стратегически партньор и съюзник на САЩ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да знаем, определили сте ни за плацдарм на война, разрушения и за пушачно месо ама ще останете силно разочаровани.

Ще ни изтръскват яко.

Тъпо Копеле Махай се от БГ !!!

Така си мислите...

Не България ,а част от продажните мекерета в парламента са стратегически "партньор " на америка

И този американски посланик ли е гей ? Няма ли по-нормални хора в САЩ ?

HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112 за бърза помощ!!! Тоя ще ме умори от смях! Направо ебамайкатана всички комици...

"кучи син, ама наш" "fuck eu" Така изглеждат американците в България. Това е слогана на американското посолство в София. "Партньори"

Американските маимуни че свършат като Украйнските. Полските и великобританските него виждам на картата

Американското мекере търси под теле вол . Обаче се намира в коронпирани държава която е превържник на Русия а не на американски маимуни

Този нещастник открито ли ни се подиграва? Няма ли кой да хвърли обувка по него?

Трябва да изловим и избием всички поддръжници на Възраждане!

Мертене тили си или някоя твоя подлога?

Как бе,тъпи ?????????? Да видиме как ще стане ... !!!!!

Може изтребителите да излитат от плешивата му тиква. Идеална е за целта. Го хоум Августен!

Искаме ядрени оръжия разположени на три места в България.

В устата, отзаде ти и в на майка ти демокрацията.

Пий си хапчетата .

Априлен, вие нямате никакво уважение към България! Ей заради това, си ЕПМ!

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН-НАХАЛНИК! 80-%,ОТ-БЪЛГАРИТЕ,НЕ ИСКАТ ДА СА-“ПАТНЬОРИ”! АКО НЕ Е-ДВУСТРАННО ЖЕЛАНИЕ-“ПАРТНЬОРСТВОТО”,Е-ИЗНАСИЛВАНЕ! И ЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО,КАКВО Е КАЗАЛ-АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК?????? АЗ ЛИЧНО,НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ!

Обаче стратегически партньор, демек за изпълнение на стратегически задачи в интерес на САЩ. Четохме доклада за "постиженията" на Херо Мустафа, където специално е отбелязано "огромното ѝ влияние и заслуга" за купуването на нови 8 самолета и избирането на демократично ориентирано правителство. А безвизов режим - няма за най-стратегическия партньор, и не се притесняват да го заявяват публично. С партньори като САЩ, България няма нужда от врагове. Украйна също ви е стратегически партньор в борбата с Русия. И целия "източен фланг" ви е партньор, защото американците не искат да виждат собствените си деца, връщани в ковчези с американското знаме, а децата на "партньорите" си, за които ще пеят песни, ще палят свещи и ще бъдат винаги "зад" тях. Т.е. ще се крият зад гърба им.

Стига Лъга и ти ! Защо Българите нямат още Безвизов режим със САЩ ? Плямпаш ги едни речетативи и мислиш хората ви вярват , 99% не ви вярват !

Малка страна сме и затова трябва да сме с някой но приятелството с САЩ е много по добро от това с Расия, тези са направо азиатски диваци, простотия, изостаналост, нахалство и бруталност, това са руснаците, след 45г руски диктат са мразени от всички българи освен от Костя и върхушката на Възраждане.

Гнусна,соросоидна лъжа...

С Русия бяхме станали промишлена стана и се нареждахме в първите 20. Всичко това отиде по дяволите благодарение на ПРЕДАТЕЛИТЕ дето решиха от 1989 г, че могат да управляват , а в деистеителност за свинска п.............. на стават.

Май - май скоро Путин ще ни освободи за трети път! Този път от краварска окупация и геноцид ...

Вас подлоги на ватенките създателя ще ви освободи всичките скоро,още малко ще се лутаме из пустинята до като това робско поколение не си замине и държавата да отлепи от дъното

Квик ! Квик !!! Квиииииик........

Съюзниците и партньорите не предплащат нещо на 100% без ясен и конкретен срок за изпълнение плюс неустойки. Отделно съюзниците и партньорите не се нуждаят от визи. Има хиляди български специалисти работещи за американски корпорации и дори след 10-15 години във фирмата все още е мъка издаването на виза за работно посещение. Не лъжи, кажи си го в прав текст - подлоги и роби.

сащ нарежда България изпълнява - е това в партньорство за тия цървули. Където "помагат" после не могат да се оправят с десетки години

:((( Горко ни! Последните подобни изявления от страна на САЩ бяха към Афганистан и Украйна. Афганистан го превзеха талибаните. Украйна е вече на бербат ...

Лъвът съюзник ли е на антилопата, в саваната ? Отговорете си на този въпрос.

Г.Марков: ...всеки трябва да прочете от 1993-а есето на Сорос, който казва "Ние трябва да смачкаме Русия, но не можем да го направим, защото западните общества не искат да виждат децата си в ковчези, за това трябва да разширим НАТО на Изток." С други думи ние да посрещаме децата си в ковчези.

Сърдит соц чичак. Надут администратор.

От интервюто става ясно колко е важен Балканския регион за САЩ и ние колко добре работим за американските интереси. Е вярно, че понякога с чатал на врата, но като не става с добро...

Не позна , не сме ви съюзници

Уффф, аз се бях уплашил, че сме само територия близо до Русия, ползвана безплатно, като отвреме навреме боядисват некви оградки на детски градини и ремонтират мостове (че да им минават танковете за учения)

Омитайте се оттука краварски мърши

Не щем да сме ви партньор,още повече стратегически.С партньор като вас,врагове не ни трябват.

Ега ти мамето американски боклук!

Изказал се е дипломатично, каквато е и професията му. Няма как да каже - не сте никакви надеждни съюзници с тез рубладжии в парламента ипрезиденството.

Полезните идиоти повръщат по форумите за 20 цента от Сорос !!!

Ха ха, поредния говедарски палячо, който ти обяснява какви "партньори" сме, само че трябва да се разбира - България е партньор на сащ, т.е спаринг партньор, не обратното и както винаги говедарите се борят да завземат силово пазари от Русия, но не с по-евтини стоки, а с по-скъпи. Бегай, плешо!

колониите са били стратегически партньор на британците...... :)))))))))))))))))))))))))

Право на избор имаме ли, или вие сте решили, че сме ви "партньор" и това е?

Партньор? Не вярвам! По-скоро васал. Горко ни!

по вярната дума

За 33 години колко Американски компани има в България???

Най-голямата американска инвестиция е заводът за тоалетни чинии, които наистина се продават по цял свят.

само кенефи

ПП правителство с втория мандат с подкрепата на ГЕРБ. После Сородоидите от ПП ще ни вкарат във войната,ще видим как ще стане. След войната България ще бъде разцепена защото е загубила страна. Турция може да вземе част от България срещу неутралитет във войната. Русия помни враговете си.

Толкова ли е лоша Русията, че си такъв песимист?

А

кравар!

Откакто България е в ЕС доходите се удвоиха ,но цените се утроиха. Затова народа бяга навън,останалите ядат по-малко и предимно второ качество храни. Половината младежи няма да имат деца защото живота е поскъпнал значително. Полза от ЕС няма . Вноската за ЕС е колкото еврофондовете. Но плащането на емисиите и други вредни анти български политики правят излизането на България от ЕС спешно.

В заблуда сте - никой не ви иска тук, освен лакеите и мижитурките! Стягайте си багажа и се махайте! Аман от нагли кравари!

А нещо за визите да каже?

Кой ли пък копейкаджия е приритал за визите?

Американския газ е три пъти по скъп от руския. Посланикът да съдейства за нормализиране на цените на американските доставчици. Конгресът да им заплати разликата, а на нас да ни го продават по ниски Газпромски цени. Тогава ще говорим.

Американците бяха стратегически партньор на индианците когато ги избиха и ги вкараха в резервати, същото се случва и сега. Който не бяха от територията България ще умре в болниците . Само еничарите ще имат работа и ще живеят. Накрая и те ще бъдат избити или прогонени.

Руските пари са мръсни ,тогава България да откаже да получава транзитни такси от Газпром. Или като Украйна ще взема транзитни такси и ще лае срещу Русия.

Български Роби, американците вече 30 години ви обесняват , че не е имало Турско Робство, само и само да не зацепите, че днес Американския Посланик говори в качеството си на новите Робовладелци на България, в Америка е имало робство и няма как техните НПО-та да приемат съпротивата ни против робството, и няма как да приемат негатвизирането на един робски период в историята ни. Робството преди всичко е демократично право според новите доктрини, на Робовладелската каста замогнала се по временето на Робовладексия строй в САЩ, но и в Европа, свободата която видяхте за около 10-15 години не е типичното състояние на нещата, а е само едно демо да с енавържат балъците

Да вярваме му, единственото стратегическо е, че сме стратегическия шут подготвен я за територия на военна операция, я за пушечно месо и с това се изчерпва партнърството ни!!!!!

За Еврозоната народа ще отхвърли еврото с 80 процента, политиците искат да теглят 50 милиарда евро годишно и да откраднат 80 милиарда евро зад валутния борд. Тези пари не могат да се върнат и ще се продава всичко . АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ,ще се добива шистов газ, пристанищата ще се продават , всички летища Оръжейните заводи,земята в общините.