Поскъпването на зеленчуците продължава и през третата седмица на септември

Спрямо 17 септември 2020 г., цените на хранителните продукти по стоковите борси и тържищата са нараснали с 11.60%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май сега ще си проличи какъв изтръскан чувал е БГ

домати, краставици и пипер поскъпват ... защото им свършва сезона и все още съществуват традиции по консервирането им. Също и гроздето макар че сега си е в силата, повечето от плодовете са преминали, примерно късните праскови

Германеца земе заплатка па си напазарува едно хубаво плати си сметките хладилника му пълен децата сити.Ганйо от друга страна се радва на 400 евро месечно и като плати сметките бъраза да гласува за баце-бсп или дпс.Българина е като брашнен чувал колко и да го тупаш се пуска

дето мрази своите и се е наврял при тези, за които е традиция да мразят чуждите. Че от там ще ти набият шута отзад без всякакви скрупули само да им паднеш веднъж на гьоме

Яжте на пилето кренвиршите

Имаме протести за високи цени и протести срещу ниски изкупни цени. Освен шизофрения явно имаме и търговци търгаши.и определено нямаме опитни производители които да продават на крайни клиенти.

q

Супер, това са реформите на фигуранта, заслужавате си го.

Явно това е имал предвид Радев онзи ден, като каза, че съвършеното от Служебното правителство е видно за всички граждани!

Спешна демилитаризация на управлението на България, ако не искаме да се превърнем в бананова република!

Изчегъркването приключи с рекорден скок на цените на всичко!

След това управление на глутница герб,какво очаквате. Украли все що могат

по време на третото радево правителство изчегъртването на икономиката ни ще продължи с още по бърз тем

Изперкали военни...

Ами така е да те управлява комунизма... Още някоя друга година под тяхната ласка и всички ще сме с изтъркани цървули и протрити гащи и стържещи кореми.

Искали ние или не, цялата финансова система се руши, след 28 Август решенията от Базел 3 за златото станаха оперативни, не случайни са тези в световен мащаб инфлации, Ковид терор. Всички акции в световен мащаб са на минус. След 22 септември когато ФЕД признае че тяхната и система за количествено облекчаване не работи повече, всичко може да се случи, и няма да е като 2008 да отидат на колене в Китай за да им купи 30 годишни облигации, и Китай откаже, не е само Китай, а а Индия, Русия, целия Изток...

Изперкали гербераси

Начи падна Герб от власт и какво се случва. Парното с 20% нагоре без обяснения. Зеленчуците с 10-20% нагоре защото юли нямало дъжд, ами то последните години като цяло няма, та не е това. Другите хранителни пордукти също с 5-10% нагоре. Газ също нагоре. По време на Герб такива резки скокове от 20% нямаше. Специално топлофикация искаше няколко пъти шокови посъпвания който им бяха забранени и отказани.

И преди някой да каже че съм фен на Герб. Не не съм. Гласувам за тези който не позволяват или управляват така че да няма шокови поскъпвания. Моята заплата няма да я вдигнат с 20% на всеки 4 месеца.

Малее, Радев само за 5-6 месеца направи такива поразии в държата за каквито ГЕРБ само могат да мечтаят... Идват избори, мислете с главите си, не гласувайте за доказано некадърни хора!

Все пак помним и такива управления на БСП при които доларът скачаше с по двадесет стотинки на ден, а предизвиканата хиперинфлация докара пенсиите до равностойността на петнадесет щатски долара. Опичайте си акъла, защото идват избори.

Комунисти Сир, Комунисти ! По един портокал за нова година и купони за храна. Понеже фатмака е марионетка на черепа, купоните за храна ще се търкат.

Пак гласувайте за ХУНТАТА на Радев и да ви е сладън леба на 5 лева Кат ви доди сметката за парното и тока и кат заредите бензин на 4 лева пак се сетете че сте гласували за Мунчо Ушатии

Радев ли е виновен за съсипаната от 12 години управление на ГЕРБ България? Да те е.. у герберската мастия

За 12 години кога е имало такава икономическа криза? Даже и Орешарски не постигна това!

тъп си като г"з