Пореден ден атака по мегахолдинга ДКК

Кой ще плаща дивидента, искан от правителството - майката или дъщерните й дружества

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Новия директор спрял всички даставки. Е това е същността на този служебен кабинет. Където пипнаха всичко спря.

Новият дирекхор е назначен от ГЕРБ! Четете! Той не иска да говори със сегашния министър!!!

Ами като са му взели оборотните пари, с какво да плати доставките? С дуп@???? То само четене не стига ............... трябва и малко да се помисли, ако има с какво де!

благинките от пицата ? останалото за населението

Още по велик ми изглежда Борисов на фона на руските подли и злобни комунисти от снимката. Когато и да пребиеш руския комунист е късно. Колкото повече руски роби има в една държава, толкова по скъп е там Цар Долар.

Тези младите топ крадци с дипломи, със запорирани лични сметки в Лондон и Ню Йорк, сега, след мега кражбите в Бг, ще се върнат обратно пак там, но този път с Майбах.

Тези младите топ крадци с дипломи просто не могат да повярват, че в сметките на печелившите държавни фирми има толкова много за разграбване. И,че никой преди тях не ги е фалирал.

Разбрахме, че Радев мрази ГЕРБ. В последните дни стана ясно, че е против Има такъв народ, БСП и ДПС. Ако ИБНИ и Демократична България подкрепят правителството на ИТН, вероятно ще намрази и тях. Въпросът е, кога Радев ще започне да атакува и себе си? И ако някой бърка това въртоглаво поведение с честност и почтеност, ще му кажа, че се лъже - това е глупост и дребнавост.

На снимката: Мошеник-пияница-мошеник...

Колко ли калинки ще изпаднат и от ДКК?

Доста калинки от ГЕРБ работят там, щом заводите са печеливши и да успяли да спечелят сделки за НАТО

Разпускай цирка!

Закриването на ДКК ще е като фалита на КТБ. Активи за милиарди ще изчезнат и ще се озоват в ръцете на червените олигарси!

Трима педераста :)

В тези огромни холдинги държани в сянка от Пеевски се перат парите на Герб и Дпс. Милиарди откраднати от обществени поръчки и незаконен бизнес

ха-ха наредено ви е да съборите държавата и всяка лъжа ви е позволена

Да ве, перат се парите в държавно предприятие... Ти си мега тъп. Ако знаеше, колко много тъп си, щеше да се гръмнеш сам, да не тежиш на българския народ.

Ако е така значи се перат парите на БСП и ДПС. Кой предложи и назначи Пеевски а??

ГЕРБ естествено! Двамата с Борисов си въртяха милиярдите в държавата последните два мандата! А вие ни връщате във времето, когато БСП искаше да ги сбие - е не стана. Защото заедно могат повече! (да крадат! :-) )

В древния Рим консулите били придружавани от ликтори.И когато някакъв загубеняк отказвал да изпълни нареждане на консула ликторите пускали в употреба една хубава брадва и главата на непокорния ставала за топка.Май и тук трябва да се подходи така.Електората на ГРОБ ще изчезне за много кратко време.

То така трябва и електората на ИТН, Мутри вън, ДБ, БСП. Добре, че не избах никой на последните избори ;)

тия травестити търсят топки в средният траверс

Браво ! Можете да работите Эффективно ! Всеки ден по една такава атака е гвоздей в Ковчега на ГЕРБ ! Долу ГРОБ !

Юри,да го сложа на майка ти в трите гъза.

А аз да ти го сложа в устата ,че да не плямпаш лъжи и глупости !

Мерзавците искат да приватизират и разрушат всичко,изградено от Бойко и да докарат народа пак до заплати от 5 долара,а те да си пълнят гушите и да си водят курвите по опери и гей паради от народният джоб

Какво точно е построил Тиквоча?Скапани магистрали , които след година започва да ремонтира.Но затова пък цените са като за летище.Да е построил поне един завод.Сега някакъв смрадлив цех със сто работника го обявяват за завод.А то си е проста работилница.В замяна на това списъка на съсипаните предприятия е дълъг.И доста нови ще има.Десет години енергетиката само се източваше , а сега плачат ,че нямала очистни съоръжения.Тях може да нямаме , но шкафчета с крадено дал господ.

Зимъска Радев ще го тричат на площада .

А Деса?

Трябва да си много " кадърен " та да фалираш една държава за два месеца.

Тоя в средата бута масло и не долива, а и звездите му говорят :)

И аз много се потя от алкохола...

така се прави когатоискаш да спечелиш от фалирането на едно предприятие, закриванто му е по дходоносно, но не еизгодно за работещите, в случая така разсъждават спрям държавата не предприятието, тези не правят разлика. Зубъри Господа!!!

и не само един - кулата, калотина, терминала.... не че ако фанете изхода труда ви няма да бъде ограбван, просто ще е в по-малка степен и юе остава значително повече за вас, без да броим че където и да отидете държавите харчат доста от данъците за много благоустройства за населението

Действай! Стига празни приказки!

Мошеник-пияница-мошеник...

Това за ГЕРБ ли е Наркоман в Зайчарник и Наркоман в Зайчарник ! Унищожи Джипко Бибитко Освободи България от МУТРИ !

Може да си грозен,но за сметка на това си тъп.

Налице е обрат в позицията на партията на Слави Трифонов по въпроса за влизането на България в еврозоната. В деня след изборите - 12 юли, Трифонов обяви първото си проектоправителство начело с Николай Василев и посочи членството в еврозоната сред основните приоритети на "Има такъв народ". Съвсем различна теза обаче разви на 4 август номинираният от партията за финансов министър Пламен Данаилов. Той смята, че България трябва да въведе еврото, когато "доходите на българите достигнат средноевропейските" и че въобще тепърва трябва да се дискутират плюсовете и минусите от влизането в паричния съюз, пише "Медиапул". При положение че сега България е на около 50% от средноевропейските доходи, може да се очаква, че хоризонтът за приемане на еврото е след 20 до 50 години. "Моята позиция е, че тук не става въпрос дали, а кога трябва да бъде прието еврото. Еврото е добре да бъде прието, когато доходите на българите достигнат средноевропейските. Трябва да бъде отворен един голям дебат за плюсовете и минусите от въвеждането на еврото. Надявам се БНБ, заедно с Министерството на финансите, да отвори този дебат", каза Данаилов в сряда пред БНТ. Само преди около месец служебното правителство чрез финансовото министерство и БНБ препотвърдиха курса на България към еврозоната с целева дата на членството 1 януари 2024 г. Министър Асен Василев дори публикува за обществено обсъждане националния план за приемане на еврото, който съдържа технически детайли около смяната на валутата и задълженията на търговците Членството в еврозоната бе основен приоритет и за правителството на ГЕРБ, а бившият финансов министър Владислав Горанов и управителят на БНБ Димитър Радев бяха основните двигатели на присъединяването към чакалнята за еврото (валутно-курсовия механизъм ERM II) на 10 юли 2020 г., и към Банковия съюз на ЕС Досега партията на Слави Трифонов не е поставяла въпроса за отлагане на членството в еврозоната в неопределеното бъдеще. А това е нещо, което би трябвало да бъде казано на избирателите още преди изборите, най-малкото защото целият бизнес у нас вече се е настроил за влизане в еврозоната.

Ех, Посран Бабикяне! Не хваща дикиш :)

Откъде идвали парите на служебните?? Просто прибират всичко отвсякъде и съответно всичко спира наред. Да ви е честито. Само че утре като излязат хората на улиците, те няма да са вашите платени страхливци. Те няма да бягат от полицаите.

Парите на всичките държави ,идват от данъци,такси и услуги. А ти искаш тези пари да идат при паразитите.парите на ВМЗ са в ДКК,а парите на ДКК в ББР,а на ББР при ШАЙКАТА на ББ.

Работещите в ВМЗ ли са паразитите трол- паразит такъв??? А служебните, дето само спират всичко в държавата и раздават парите на техни хора какви са според норматива ти???

А защо парите на ВМЗ не са във ВМЗ?ДКК е един посредник,които получават огромни заплати и много високи бонуси.. И накрая парите вместо в държавата,отиват при МУТРИТЕ.

Като отиват при мутрите какво прибират сега служебните а??? Точно такива като теб са паразити- плюят си на морала и съвестта за дребни стотинки.

Егати държавата щом на пияндето му дадоха достъп до класифицирана информация.

то пРезидента натовски генерал пее като канарче на масква ти си се загрижил за пияница министър на вътрешните работи.

Поредната мътилка направена по стари схеми от 90те години. Нито риба нито рак. Накрая ще се окаже че всичко това принадлежи на някой като свинята Пеевски или друг гербаджия, и държавата ще си подвие опашката. Добре поне че усетиха всичко навреме. Сега на Герберите им гори под задника, и всички са за затвор начело с Бойко Тиквата. Така се купуват палати в Барселона, и се спи със златни кюлчета..

или друг гербаджия ..... чоуек от много рано си започнал

Три сигнала за плагиатство срещу номинирания за вътрешен министър от "Има такъв народ" адв. д-р Петър Илиев са подадени до ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков, съобщава lex.bg. От СУ не съобщават имената на подателите, а само, че те са "заинтересовани лица". По сигналите ще работят заместникът на Герджиков - проф. Николай Витанов, юрист от правния отдел и специалист по човешки ресурси. Те трябва да се произнесат дали сигналите са допустими в 7-дневен срок, считано от днес. Ако са, сигналите ще отпътуват към Етичната комисия на СУ, председателствана от доц. Валентина Кънева от Философския факултет. Нейна заместничка там е доц. Боряна Мусева от Юридическия факултет, има и специалисти по история, педагогика, медицина, биология, филология, математика и един студент. Ако Етичната комисия установи плагиатство, ще го докладва на ректора, което - според правилника на СУ - е основание за освобождаване от академична длъжност. Предисторията Софийският университет започва проверката под натиска на публични твърдения за плагиатство в книгата на Илиев, издадена още през 2015 г., "Компетенцията на Народното събрание". Твърди се, че десетки страници от нея са "взети" от дисертацията на доц. Наталия Киселова "Парламентарен контрол". На 30 юли 2021 г. Фейсбук страницата "Правна лудост" първа повдига многозначително въпроса: "Ако кражбата на интелектуална собственост е недопустима, бива ли в предлаганото правителство да има сериозен плагиат?". Същия ден Николай Хаджигенов ("Изправи се БГ! Ние идваме!") обявява в предаването "Лице в лице", че името на адв. д-р Петър Илиев е било единственото споменавано в разговорите между ИТН и останалите политически субекти. По-късно ClubZ разкрива името на юриста и имената на книгите на двамата автори. "Правна лудост" изброява 40 страници в които има съвпадения между двата труда. Този на доц. Киселова е от 2008 г. Публикуван е като хабилитационен труд наскоро. Не е посочен в библиографията на книгата на д-р Илиев. Доц. Киселова и д-р Илиев са колеги в катедрата Конституционно-правни науки на Юридическия факултет на Софийския университет. На 1 август в "Правна лудост" публикува видеоклип, озаглавен "Крадец на интелектуална собственост ли е д-р Петър Илиев?". На 4 август "Дневник" и "Капитал" също публикуват текст със сравнения между конкретни пасажи от двете книги. В този момент на д-р Илиев не може да се открие в книжарниците. Доц. Киселова коментира казуса публично в интервю за сайта anteni.bg, публикувано вчера. На въпрос не е ли било ясно още през 2012 г., когато Илиев получава научна степен за "Компетенцията на Народното събрание", че е преписвал доц. Киселова отговаря: "Беше ясно, но за да не стават скандали… Защото плагиатството се наказва тежко и да не се обвинява университетът. А и този човек (Петър Илиев) можеше да загуби мястото си в катедрата. Това е отговорът". Тя казва още, че "когато той има здрав гръб, така става". Попитана защо не го е съдила, тя отговаря: "А когато сте в един колектив и този колектив ви притисне… Какво правиш, когато нямаш съюзници?" Сега - допълва тя - нейни съюзници са медиите. За Петър Илиев казва още, че той не се е свързал с нея, но "ме заплашва през медиите, че ще ме съди и какво ли не". "Целта ми не е да се съдим - категорична обаче е доц. Киселова. - Искам такъв човек да няма място в едно правителство". С нея се свързал един политик - от БСП, неин познат, за да попита дали твърденията са верни. "Да, вярно е, и какво от това?" - отвърнала тя. За "изчезването" на книгата от книжарниците доцентката казва: "Не, не е мистерия, той я е изтеглил преди месец". Самият Петър Илиев не е коментира публично темата. Единственият коментар по нея дойде от шефа на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов. От трибуната в пленарната зала на Народното събрание той заяви: “Иcĸaм няĸoй c лицeтo cи дa зacтaнe и дa ĸaжe, чe г-н Πeтъp Илиeв e изплaгиaтcтвaл чacт oт ĸнигaтa cи. Cпpягa ce имeтo нa г-жа Kиceлoвa, ĸoятo пpяĸo не отговаря. Искам да застане някой с лицето си, за да може да бъде осъден от г-н Петър Илиев. Moля тoзи, ĸoйтo твъpди, чe e изплaгиaтcтвaнa oт нeгo, дa излeзe и дa ĸaжe, зa дa oтидe г-н Илиeв cъc cъoтвeтния чoвeĸ в cъдeбнa зaлa. Г-н Илиeв e гoтoв дa ocъди вceĸи, ĸoйтo зaяви тoвa нeщo. Само да ви светна, че когато се издаде книга, за която има съмнения, че вътре има пасажи, които са изплагиатствани, човекът, който се чувства ощетен, в рамките на 6 месеца може да заведе иск (вероятно има предвид да подаде тъжба – бел. ред.), защото това е престъпление. Книгата е излязла преди повече от 5 години”.

И аз взаимствах, като писах дисертацията! Просто човекът е пропуснал да ги добави в списъка с използвана литература :)

Три сигнала за плагиатство срещу номинирания за вътрешен министър от "Има такъв народ" адв. д-р Петър Илиев са подадени до ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков, съобщава lex.bg. От СУ не съобщават имената на подателите, а само, че те са "заинтересовани лица". По сигналите ще работят заместникът на Герджиков - проф. Николай Витанов, юрист от правния отдел и специалист по човешки ресурси. Те трябва да се произнесат дали сигналите са допустими в 7-дневен срок, считано от днес. Ако са, сигналите ще отпътуват към Етичната комисия на СУ, председателствана от доц. Валентина Кънева от Философския факултет. Нейна заместничка там е доц. Боряна Мусева от Юридическия факултет, има и специалисти по история, педагогика, медицина, биология, филология, математика и един студент. Ако Етичната комисия установи плагиатство, ще го докладва на ректора, което - според правилника на СУ - е основание за освобождаване от академична длъжност. Предисторията Софийският университет започва проверката под натиска на публични твърдения за плагиатство в книгата на Илиев, издадена още през 2015 г., "Компетенцията на Народното събрание". Твърди се, че десетки страници от нея са "взети" от дисертацията на доц. Наталия Киселова "Парламентарен контрол". На 30 юли 2021 г. Фейсбук страницата "Правна лудост" първа повдига многозначително въпроса: "Ако кражбата на интелектуална собственост е недопустима, бива ли в предлаганото правителство да има сериозен плагиат?". Същия ден Николай Хаджигенов ("Изправи се БГ! Ние идваме!") обявява в предаването "Лице в лице", че името на адв. д-р Петър Илиев е било единственото споменавано в разговорите между ИТН и останалите политически субекти. По-късно ClubZ разкрива името на юриста и имената на книгите на двамата автори. "Правна лудост" изброява 40 страници в които има съвпадения между двата труда. Този на доц. Киселова е от 2008 г. Публикуван е като хабилитационен труд наскоро. Не е посочен в библиографията на книгата на д-р Илиев. Доц. Киселова и д-р Илиев са колеги в катедрата Конституционно-правни науки на Юридическия факултет на Софийския университет. На 1 август в "Правна лудост" публикува видеоклип, озаглавен "Крадец на интелектуална собственост ли е д-р Петър Илиев?". На 4 август "Дневник" и "Капитал" също публикуват текст със сравнения между конкретни пасажи от двете книги. В този момент на д-р Илиев не може да се открие в книжарниците. Доц. Киселова коментира казуса публично в интервю за сайта anteni.bg, публикувано вчера. На въпрос не е ли било ясно още през 2012 г., когато Илиев получава научна степен за "Компетенцията на Народното събрание", че е преписвал доц. Киселова отговаря: "Беше ясно, но за да не стават скандали… Защото плагиатството се наказва тежко и да не се обвинява университетът. А и този човек (Петър Илиев) можеше да загуби мястото си в катедрата. Това е отговорът". Тя казва още, че "когато той има здрав гръб, така става". Попитана защо не го е съдила, тя отговаря: "А когато сте в един колектив и този колектив ви притисне… Какво правиш, когато нямаш съюзници?" Сега - допълва тя - нейни съюзници са медиите. За Петър Илиев казва още, че той не се е свързал с нея, но "ме заплашва през медиите, че ще ме съди и какво ли не". "Целта ми не е да се съдим - категорична обаче е доц. Киселова. - Искам такъв човек да няма място в едно правителство". С нея се свързал един политик - от БСП, неин познат, за да попита дали твърденията са верни. "Да, вярно е, и какво от това?" - отвърнала тя. За "изчезването" на книгата от книжарниците доцентката казва: "Не, не е мистерия, той я е изтеглил преди месец". Самият Петър Илиев не е коментира публично темата. Единственият коментар по нея дойде от шефа на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов. От трибуната в пленарната зала на Народното събрание той заяви: “Иcĸaм няĸoй c лицeтo cи дa зacтaнe и дa ĸaжe, чe г-н Πeтъp Илиeв e изплaгиaтcтвaл чacт oт ĸнигaтa cи. Cпpягa ce имeтo нa г-жа Kиceлoвa, ĸoятo пpяĸo не отговаря. Искам да застане някой с лицето си, за да може да бъде осъден от г-н Петър Илиев. Moля тoзи, ĸoйтo твъpди, чe e изплaгиaтcтвaнa oт нeгo, дa излeзe и дa ĸaжe, зa дa oтидe г-н Илиeв cъc cъoтвeтния чoвeĸ в cъдeбнa зaлa. Г-н Илиeв e гoтoв дa ocъди вceĸи, ĸoйтo зaяви тoвa нeщo. Само да ви светна, че когато се издаде книга, за която има съмнения, че вътре има пасажи, които са изплагиатствани, човекът, който се чувства ощетен, в рамките на 6 месеца може да заведе иск (вероятно има предвид да подаде тъжба – бел. ред.), защото това е престъпление. Книгата е излязла преди повече от 5 години”.

За следващите 20 години, тези два месеца ще са единственото управление на комунистите, толкова им стига! Поне още тридесет години ще им жива памет, така че комунизма да стои далеч = разрухата също!

Някакви демони и призраци ли те гонят?!... Ходѝ на психиатър, а може и на врачка, все тая....

ДКК, наистина е паразитна структура, която следва да бъде заличена, а държавните предприятия под шапката ѝ, просто трябва да преминат на отчет към съответните си ресорни министерства.

А какво ли още ни предстои да разберем, за бойковата държава? Исега, като им дръпнаха юздите,почват да се държат неадекватно - единият не си вдигал телефона , другият назначавал бордове, докато не е на работа. Една мастия пък си взела печата на ведомството, и казала - няма пък,мой си е, с гъзъ си го взех!!!

Простия полицай гледа като бебе в лампа

Видимо "простият" си ти, а "полицая", който визираш, много добре си знае работата и в момента им разгонва фамилията на разните герберски галфони и калинки!

И как им разгонва фамилията? С ракия на маса и лакардии за слабоумници. Имал хиляди доказателства за кражби за милиарди, ама още не е внесъл и 1 жалба за 2 лева. Не мога да повярвам, че има толкова тъпи хора, като теб... Да вярват на празни приказки и на картинки в Интернет.

милиционер е!

Калинка с протекции не вдига телефона на Министъра... Ужас е.... Корупция на. Nта степен

Назначена А министър, говорещ лъжи през повечето време ме може да намери свой подчинен. Интересно защо ли??

Татко ,батко и аз.

Рашков нещо ми се вижда напрегнат на снимката. Тези двамата какво търсят у него под масата? Май нещо, което отдавна го няма.... :) :) :)

Ако им изнесат заплатите+бонусите на дерибеите от цитираните фирми повярвайте ми ще паднете от стол!Не защото ги вземат,а защото са държавни служители.За какво са им фирми,бизнеси,главоболия,като си печелят и така добре на гърба на обикновения данъкоплатец.

Давай да видим. Ама и кои са дерибеите също да кажеш. Щото на приказки много ви бива. Ама фактите са ви кът.

Кисело мляко , калашници и бетон. Двете основни икономически дейности на нашата държава.

тези тримата са ми много познати

събрахме се!

Консултант на БСП Петър Илиев е бил консултант на "Има такъв народ", но това не е единствената му връзка с партия. Той е консултирал и БСП. Илиев е бил адвокат на настоящия депутат от БСП Иван Иванов, като през 2013 г. го е защитавал пред Конституционния съд по дело за потенциалната му несъвместимост като народен представител. Казусът възникна, след като социалистът бе назначен за зам.-министър на вътрешните работи в кабинета на Пламен Орешарски, а след няколко часа беше оттеглен заради информация, че през 1995 г. е бил управител на шуменския клон на бившата силова групировка СИК. В периода 2014 - 2018 г. парламентарната група на БСП се е консултирала с кантората на Илиев по проекта на социалистите за нов антикорупционен закон. След намаляването на партийната субсидия през 2018 г, социалистите са спрели да ползват консултантските му услуги. Освен чисто професионалната връзка между Илиев и БСП, има и друга пресечна точка. Пловдивският адвокат е зет на Пламен Червеняков - бивш парламентарен секретар на строителното министерство по времето на тройната коалиция (2005-2009), бивш член на ръководството на БСП в Пловдив през 90-те години. В момента Червеняков е отговорник по организационните въпроси в Националния съвет на БСП. След съкращенията на "Позитано" 20 от последните две години, Червеняков е един от малкото "оцелели" от администрацията.

Източник? Ти кой си, от къде ти е информацията и защо я публикуваш?

Събщи ТАСС.

От Бойко Рашков, как от къде.

Мошеник-пиянде-мошеник...

Комунисти сър.

Събират пари, които са най-дълбоките резерви на държавата, преди Сребърния фонд. Хвалят се как всъщност са събрали парите от нередовни платци. Харчат парите. Хората ги гонят с камъни. Така завършва всяко правителство на БСП. И това също ще свърши така.