Популистки шарлатани и левичари са против еврото

Николай Василев, бивш министър на икономиката пред бизнес подкаста "Какво могат парите?"

Обратно в новината

Коментари - Популистки шарлатани и левичари са против еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига го показвахте тоя "царедворец" на кобургището! Малко ли крадоха оня, мадридския тарикат!?

Левичар си ти кой продаде бтк за 1лв близо стойнст некадъреник некрофилски.

смятяте? "малкия мук " за спиец ,ли го смятати? чупите тъпомеря!!

единствената печалба ще е за корумпираните политици, които сега като вземат подкупи в лева трябва да ги превалутират. Като влезем в Еврозоната ще вземат подкупите в евро и така свободно ще си ги харчат!

най голямата шушумига след Тошко африкански от "Има ли такъв народ"!

Въпроса е Англииските Банкери и Икономисти ли са Твърде ГЛЪМАВИ та преди КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛИХА да Приемат Еврото или тази Персона и СИЕ които така ЯРОСНО държат за незабавното приемане на Еврото в БГ са СФЕТОВНИТЕ СФЕТИЛАТА на Банковто Дело и Икономиката??? “Боже Господи, какви нищожества" и ПРЕДАТЕЛИ "просто стоят начело на българската държава!”

Николай Василев е национален предател и съучастник в разграбването на държавата. Трябва да дава интервюта от затвора.

мога само да му се надупя, за да ми оближе стафидките по гъза.

Всички прокламисти на еврото са изключително добре платени и финансово обезпечени екземпяри, за които персонално реално няма значение дали финансовият им ресурс е в лева или в сомалийски шилинги. Останалите после да духат супата.

А защо Чехия, Хърватия,Унгария все оше не са приели Еврото за своя официална валута? Тези страни са приети в ЕС много преди нас

Ще го приемат след много години. Но пък Гърция го прие бързо!

Ще го приемат след много години. Но пък Гърция го прие бързо!

Колко народ е за бесилото "цвета на нацията"

Мен ме интересува кога ще започнем да получаваме всеки месец обезщетение заради членството в ЕС.

Тоя по-добре да обясвява за БТК. Как ощетиха държавата за 1.5млрд. А всеки, хпиел еврото ще му каже, че цените са скочили. Тие на инфлазията не издържаме, тоя иска и евро.

Платен ГЛУПАК

Има и трета категория,тези които имат акъл в главата си,пътуват или живеят в Европата и виждат какъв кур е

Кажи го това на Сарийски, дребнопишковче простовато ... Не се наядохте с пропаганди сребърници!

Скрий се бе, Мушмул, недоклатена овца Учиндолска!

И Стив Ханке (създателят на нашия валутен борд) е популист и шарлатанин? Той в едно интервю отпреди няколко месеца се изказа против приемането на Еврото в България. (Човек лесно може да намери интервюто ако се разтърси). Той резонно казва, че просто приемане на еврото като валута не значи нищо различно - и сега имаме твърд фиксинг. Целият номер е, че с влизнето в Еврозоната ние губим контрол над валутатат си, падат ограниченията за заеми и натрупаният резерв ще се харчи от тези, които са на власт. Така че хайде без евтин популизъм и шарлатанство, да си позволя същите думи, както и екс-министъра.

Дир, нали сте информационен сайт? Защо не кажете на хората колко е рекламният бюджет за пропагандиране на визането ни в Еврозоната? Информацията е обществено значима и не е секретна, или греша?

Какви предимства ще има да влзем в Еврозоната ? Никой не обяснява това, никой не дава никакви смислени и логични доводи за това. Всичките "мозъци" се надпреварват да ни обясняват как нямало да има негативни последици и как нищо нямало да се промени, е тогава защо да правим безмислици и да влизаме приемаме еврото ? "Теоретично има реален шанс, ако поредица от правителства достатъчно бързо "оплескат нещата" в държавата или пък се появят популисти, на които "не им дреме" за валутния борд, да бъде променен закона в Народното събрание, с което борда да бъде премахнат и тогава всички се връщаме директно в 1996 година, когато България изпадна в хиперинфлация." То теоретично има шанс и Русия или САЩ да ни завладеят и тогава ще ползваме Рубли или Долари нали ? Ако това е най-силния довод и положителен ефект който може да има махането на лева и приемането на еврото, аз лично съм против ! Левът дава на държавата независимост и доста възможности, които пишман икономистите нямат мозък и топки да видят и да използват !

Тоя още не е разбрал, че Щатите са тук и ни владеят още от 1991 г. - не само нас, но и цяла Източна Европа. Залъгват ни с ЕС, но сме колония на САЩ, както и самият ЕС. Я се събуди бре, Унифрий, колко още десетилетия ти трябват да схванеш нещо очевидно!

Юпитата на царя които въртяха дълга от едни валути в други на загуба за държавата сега казват кой е шарлатанин? Юпитата на царя препродаваха телекоми, плащаха неизгодни оферти за едни други измамници на едни митници, снимаха се по яхтите с едни наркобарони. Начело с един "цар", който дойде за едни гори и резиденции и който не ни е никакъв, даже не е българин а камо ли цар. Негодници, при това неграмотни освен крадливи. Всички до един със "западно образование". Няма такива смешници.

И за този едно дърво запазете, около БНБ!

какво е направил със свои пари - НИЩО. Иначе един обикновен шеф в пирамида - шарлатанин. Но краде помалко, за да не го търсят като ружа-та

Може ли смотанякът, който продаде Виваком за 500 млн. долара на Вива венчърс, когато по същото време Сърбия продаде своята по-малка тогава телекомуникационна компания за 1,7 млрд. долара, да говори за икономика и Еврозона?! Крадец и измамник!!! Доц. Сарийски също ли е популист бе глупак смотан?! Скрий се!!!

да го дуаш бе турско мекере!!!

Заради шарлатанина от царската шайка, така наречения малък Мук и плеяда участници в тройната коалиция и включително главния тогава секретар на МВР Боцко няма да влезнем нито в Шенген, нито в еврозоната. на територията наречена България трябва да се отстранят като тумор горепосочените крадци и бандити - в затвора където им е мястото и тогава чак може да ни приемат в двете структури. Аман от шарлатани на които им е навита пружината да повтарят, че някой не иска да влезнем в Шенген и еврозоната. Без проведена чистка срещу корупцията и организираната престъпност, включително и по-горе изброените шарлатани еврозона и Шенген наМук

Хм, значи ние да спазваме дисциплината, а тези в еврозоната - не. И понеже в еврозоната не се спазвала дисциплината, ние трябвало да влезем в еврозоната? На всичкото отгоре било по-сладко да не спазваш дисциплината при ниски лихви, отколкото да я спазваш при високи, затова трябвало да влезем в еврозоната. Едно ще ви кажа - Николай Василев е пълен некадърник и крадец.

Г-н Царски " ЕКСПЕРТ " къде е електронното правителство, за което изхарчи 100 000 000 лева на българският данъкоплатец. ? И не давай съвети, защото нямаш компетентност.

един доказал се шарлатанин крещи: Дръжте шарлатаните! Мики Маус, пардон, Никито В.-юпенцето на хазартно зависимия С.С.II

Интересно ЗАЩО само банкери и окралите куп държавни пари политици искат еврото???? Обраният и озверял от глод народ НЕ го ще!!!!

Този се е издухал и говори като позиционарана реклама на една валута предназначена да обогатява богатите и да изсмуква бедните членове на зоната... Защо на такъв форум канят само глашатаи на Еврото, да вземат да поканят и някой Чех, румънец, унгарец, поляк, датчанин, швед да се изкаже и обясни защо НЕ ИСКА еврото ?

Ей този мушморок Славуца педерунгела искаше да ни го слага за министър предател

Ники Василев непрекъснато говори и пише глупости.

Той не говори и пише глупости. Той говори и пише това, което са му разпоредили! Имайки в предвид, че не сме суверенна държава, тези, които му разпореждат какво да плямпа не са в България и нямат нищо общо с интересите на България!

Ти дори смешен не си, и жалък не си. Ти си нищото в политиката. Цял народ се изсмя на Слави и му показа среден пръст като се опита да те набута обратно. Разбираш ли кой е смятан за шарлатанин, популист и некадърник. Народа беше повече от ясен и конкретен.

А Миленчо Велчев, дето о урна дълга от долари в евро. Ха ха ха ха Там как захлебиха, не е истина

Ха ха ха ха Този, направи електронното правителство, три мандата министър, взел да говори за еврото Ха ха ха ха

Шматарок от крадливата шайка на Симо.....

на василев помияра, първата работа, когато встъпи в длъжност беше да набута касови апарати на продавачите на сергии и въведе маси по един метър на бабите със спанака и чорапите по пазарите

Следователно, там са повечето експерти и хора, на които им е ясно за какво става въпрос.

А мафия крадците и предателите на България са за еврото

То защото еврото е много хубаво, за това чехите си плащат в крони, щото са по-бедни и прости от нас, хахахаха

Що не поспори на живо по някоя от 3-те телевизии с доц. Григор Сарийски ?

Кольо, като искаш еврозона, изчезвай в държава, където има еврозона! Не ни набутвай да плащаме и спекулативни цени! Лалугер очилат и плешив!

Искам в България паричната единица да бъде БЪЛГАРСКИ ЛЕВ (ЛЪВ)!

Ако досега не сте били против приемане на еврото, това, че този фастък го промотира трябва да е достатъчно. Вижте които най много драпат за това нещо и си направете изводите, ако не ви се четат сериозните литератури по въпроса, които впрочем са доста.

Та какво могат парите: ами да купят мозъка на Василев могат. Продавал си го е цял живот. И все пак не ми е ясно, една магистрала като си продава дупето или някой който си продава мозъка е по-проститутка.

говорят в един глас......

Царския еничар Ники Маус не се беше мЕркал отдавна. Явно господарите му са сметнали, че зомбитата са забравили за БТК и Булгартабак (задача заради която бяха назначени с другия еничар) и вече могат да го пуснат пак в голямата лапаница (опс ПОЛИТИКА)!

слива тоя ,хем министър го беше турил , тръгнал да се харесва на банкянските тролове , да по шарлатанство ще ви стане комбината !

Точно тоя, ама точно тоя да нарича хората "шарлатани"! Николайно, Николайно-о-о..................