"Политико": Пекин и Рияд опитват да осуетят изземване на руски активи

Изданието се позова на свои източници, според които страни, приятелски настроени към Москва, притискали Брюксел да се откаже от намерението си да конфискува замразено имущество

Обратно в новината

Коментари - "Политико": Пекин и Рияд опитват да осуетят изземване на руски активи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако евроджендърите откраднат руските пари и активи, това ще бъде края на ЕС като световен лидер, никой няма да иска повече да си държи парите и активите там, ще почне едно изтегляне на средства, ще спрат инвестициите, бизнесите ще се преместят в Азия и дотам ще бъде с тоя набеден ЕС

После ЕС има да чака да дойдат инвеститори в Европа, които да се надяват че инвестицията им няма да бъде конфискувана. Освен това е по-важно какво казват Руснаците за отношенията си с Европа, отколкото Европейците за отношенията им с Русия.

И какъв прецедент ще се създаде? Ще се конфискуват капитали на държави нападнали други държави и анексирали техни територии ли? Че какво лошо има в това на една държава крадец нападнала друга да й се отнемат активи? или Китай, Са и Индонезия смятат да нападат други държави и да анексират територии?

"Какво лошо има в това на една държава крадец нападнала друга да й се отнемат активи" Е, хубаво ли ще е, според тебе, да отнемат активи на САЩ, които са нападали десетки държави, след ВСВ.

Предлагам на Израел като на държава извършваща геноцид над цял народ, по вчера убиха и 7 хуманитарни работника, бомбят посолства на суверенни държави, да им се отнемат всички активи като на държава терорист, по същата логика. Дада, е подивял от Русофобия, главата не го слуша, пяна от устичката като чуе за Руснаци, нула адекватно мислене и рационална мисъл. До това водят бесовете и омразата. А двойните стандарти относно Русия от една страна и САЩ и Израел от друга са очевидни, дори и за тия с ценностите и мълчат като комунисти на разпит, като се повдигне темата.

троле, ако е така, чакаме да изземат и парите и активите на САЩ, Англия, Франция, Израел и т.н.

Всичко това има едно единствено име - чиста кражба .....