17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Щерюпитека пак е на кюмюр,стари гуми и стар въшлясали дюшеци.хахаха

Браво! А сега може да им сложат тапи от двете страни да не ръждясват.

на тебе ще ти сложат два турски пАтока вместо тапи.

Могат да го открият политически церемониално. Технически не могат да го открият без да го напълнят с газ, който да измести въздуха. Никой не си пълни газопроводиет с газ през зимата, особено ако не може да ги използва.

Да поздравим сърбежа с тази хубава тръба към нищото. Газ от нас за тях няма да има.

Честита тръба на всички сороси, да не злобеят толкова, че не става на тяхната, и весела Коледа !

От тебе няма да има, ама от мене ще има, и ще си взимам транзитните такси.

Е ми и пари за транзита няма да има! Понеже сме верни слуги, газа ще идва през Украйна, която повишава транзитните такси и съответно цената на газа и от там цените и на парното и на други производства и транспорта, ще се вдигнат.

Благодаря , тъкмо да има откъде да минават американския, азерския и израелски газ !

На мен не ми пука от къде идва газта, от Русия, САЩ или Кипър, а каква ми е сметката н края на месеца. Приятелството, приятелство, сиренето с пари. Весели празници на всички и да Ви е топло.

Каква е цената на старите дограми и старите дрехи,за да може народа да си направи сметката.Пак ще продължи темата за мръсният въздухЩе сечем до последното дърво,докато не певърнем България в пустиня.Красота

Браво бе, горд помак ! Явно живееш в приказен джендърски свят под дъгата ! Американски и израелски газ по тръбата ??? Отиди на лекар !

"Планира се сръбският участък на "Турски поток" да започва в град Зайчар, на границата с България, и да пресече границата с Унгария близо до град Хоргош"- Хем готов, хем се планира.Какво пиете?

Наскоро беше споменато, че Тръмп налага санкции за Северен поток и за Турски потокт Ако е вярно, какво ще бъдат санкиите за България?

Интересен поглед. И кой ще плати газта за първоначално напълване на тръбите. Потребителя ще плаща за въздух на цената на газта. Като спре водата и тръбите се изпразнят, водомерите въртят на въздух докато дойде водата, ама плащаме на цената на водата

Да, Газпром ще остави да тече израеслки и американски газ по запазената от тях мощност ама друг път! Да не прикказваме,ч е втечнениа"америкаснки" газ е всъщност руски, но препродаден на тъпаци като нас!

Когато ни позволят говедарите ли? Нали сме най-големите телета на балканите.

Сърбите ще си останат с "паметник на глупостта" …. Никакви "патоци" на руската зависимост няма да има през територията на България !!!!

Иванушка-дурачок, явно имате спусната нова опорна точка - американският втечнен газ бил …. руски …. И защо им е на руснаците да продават руски газ на американците на цена по ниска, спрямо цената на която Газпром продава на "братска" България ?! Ама то има ли суровина на този свят дето да не е руска ….

Браво на Сърбия, работят яко, а при нас се чешат иедин водопровод в Перник не могат да оправят.