17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Сърбия, работят яко, а при нас се чешат иедин водопровод в Перник не могат да оправят.

Сърбите ще си останат с "паметник на глупостта" …. Никакви "патоци" на руската зависимост няма да има през територията на България !!!!

Когато ни позволят говедарите ли? Нали сме най-големите телета на балканите.

"Планира се сръбският участък на "Турски поток" да започва в град Зайчар, на границата с България, и да пресече границата с Унгария близо до град Хоргош"- Хем готов, хем се планира.Какво пиете?

Каква е цената на старите дограми и старите дрехи,за да може народа да си направи сметката.Пак ще продължи темата за мръсният въздухЩе сечем до последното дърво,докато не певърнем България в пустиня.Красота

На мен не ми пука от къде идва газта, от Русия, САЩ или Кипър, а каква ми е сметката н края на месеца. Приятелството, приятелство, сиренето с пари. Весели празници на всички и да Ви е топло.

Честита тръба на всички сороси, да не злобеят толкова, че не става на тяхната, и весела Коледа !

Благодаря , тъкмо да има откъде да минават американския, азерския и израелски газ !

Браво бе, горд помак ! Явно живееш в приказен джендърски свят под дъгата ! Американски и израелски газ по тръбата ??? Отиди на лекар !

Да, Газпром ще остави да тече израеслки и американски газ по запазената от тях мощност ама друг път! Да не прикказваме,ч е втечнениа"америкаснки" газ е всъщност руски, но препродаден на тъпаци като нас!

Иванушка-дурачок, явно имате спусната нова опорна точка - американският втечнен газ бил …. руски …. И защо им е на руснаците да продават руски газ на американците на цена по ниска, спрямо цената на която Газпром продава на "братска" България ?! Ама то има ли суровина на този свят дето да не е руска ….

Да поздравим сърбежа с тази хубава тръба към нищото. Газ от нас за тях няма да има.

От тебе няма да има, ама от мене ще има, и ще си взимам транзитните такси.

Е ми и пари за транзита няма да има! Понеже сме верни слуги, газа ще идва през Украйна, която повишава транзитните такси и съответно цената на газа и от там цените и на парното и на други производства и транспорта, ще се вдигнат.

Наскоро беше споменато, че Тръмп налага санкции за Северен поток и за Турски потокт Ако е вярно, какво ще бъдат санкиите за България?

Могат да го открият политически церемониално. Технически не могат да го открият без да го напълнят с газ, който да измести въздуха. Никой не си пълни газопроводиет с газ през зимата, особено ако не може да ги използва.

Интересен поглед. И кой ще плати газта за първоначално напълване на тръбите. Потребителя ще плаща за въздух на цената на газта. Като спре водата и тръбите се изпразнят, водомерите въртят на въздух докато дойде водата, ама плащаме на цената на водата

Браво! А сега може да им сложат тапи от двете страни да не ръждясват.

на тебе ще ти сложат два турски пАтока вместо тапи.

А Щерюпитека пак е на кюмюр,стари гуми и стар въшлясали дюшеци.хахаха