Покрива или не смърт от Covid застраховката "Живот"?

Някои застрахователни дружества са изключили този риск от животозастраховките, които продават

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две думи пара не даваме ! В последните ДВЕ години няма починал от нищо друго освен от ковид ! Според държавата де ….. иначе реалността е едва 2% от всички случаи !

Сравнението на "застраховка живот" с "каско" кърти мивки. Статията сигурно е писана от бовша мутра, за която живота и здравето се изразяват в брой ролекси, беемвета и кофри.

Ти виж сега като започнат да отказват застраховки или изплащане на щети на набодени. Тогава ще стане смеха. В щатите вече започнаха да се светват, че там измират в по-големи числа. А пък търсенето на чиста кръв е неимоверно.

Всички банкери, застраховчици, инфлуенсъри, адвокати, брокери, съдии и темподобни в урановите мини.

Значи да не остане кьорав евреин.

Хахахахаха. Моля те, не говори глупости, че някой малоумник ще ти се върже. Я си заври кръвта на майка ти дето слънце не огрява.

Има специални за ковид. Застраховах бабето и дядката. Дядката хвърли топа, сега чакам бабето и общо ще гушна 80 хиляди. Освен това им гушвам и апартамента.

Хвала на прогресивната младеж!! Ха ха

Ти умнико чакаш обещетение от Пайзер ли??! Колко мъка има по тоз свят....

Посетете фей*бук - Обезщетение от застраховател.

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми... Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България.

Наскоро едно момче почина в автомобилно произшествие в болницата. Оттам издадоха на роднините смъртен акт, Кромид. Те протестират ама как. отговор, тествахме го преди да унмре горкия и имаше положителен тест. Такава е цялата статистика, включително паднали от балкона, самоубийци и застреляни при побой. Ако има положителен тест такава е инструлцията.

Във Франция голям резонанс предизвика случаят с богат възрастен парижки бизнесмен, който застрахова живота си за много милиони и почина от ваксинация срещу COVID. Застрахователната компания отказа да плати пари на роднините на починалия и съдът призна коректността на компанията. Лекарите признаха, че смъртта на мъжа е резултат от ваксинация. След това застрахователната компания отказа да плати на семейството пари, тъй като застрахователната полица изключва използването на експериментални лекарства и лечения, включително ваксинация срещу коронавирус. Семейството заведе дело срещу застрахователната компания, но загуби. Съдията постанови, че страничните ефекти на експерименталната ваксина са оповестени публично и починалият не може да твърди, че не е знаел за тях, когато е взел доброволно ваксината. Съдът също така подчерта, че във Франция няма закон, който да го наложи да бъде ваксиниран. „Следователно смъртта му всъщност е самоубийство“, постанови съдът. Застрахователната компания отбеляза, че самоубийството, подобно на смъртта от експериментално лекарство, не е застрахователно събитие. https://unser-mitteleuropa.com/corona-hammer-lebensversicherung-steigt-nach-impftod-aus-da-freiwillige-impfung-mit-experimentellem-impfstoff-wie-selbstmord-zaehlt-update-v-20-01/

Онзи ден питах за потребителски кредит- искат застраховка Живоъ в тяхна полза.Иначе 10-15% лихва.Това според вас "доброволно" ли е? Ако аз ви опра пистолет на главата и ви кажа доброволно да си свалите гащите,за да не го свалям аз това "доброволно* ли е?

В повечето нормални, бели страни в Европа кредита за първо жилище е много нисък. Отделно, в данъците ти се отчита като разход на семейството този кредит и имаш също отстъпка. Също така, си правиш застраховка живот за около 250-300е на година което е брутната ти заплата за ден и половина до два ако си средно станистически работник и покрива до около 200 000е полица. При 100-180 000е за жилище което се изплаща до 10-15г. Ако ти си теглил заем за каквото и да било и не са искали допълнителни хора за гаранти каквото и да осереш не започват да търсят родителите ти, децата ти, роднините ти и приятелите че видиш ли ти си теглил ама те трябва да им ги издължават. Има и опцията да обявиш едноличен фалит. Да, няма да имаш право да си купиш кола или имот за дълго време, но щом си във фалит то и няма как. Това обаче, ти гарантира че ще имаш доход да живееш въпреки това. Сега ако сравним у нас: теглиш кредит за жилище при лихва на която и евреите ще завидят. Започваш да работиш на две места за да погасяваш заема който мине се не мине и пораства. Започваш и гладен да стоиш само и само да плащаш, но пак не успяваш и ти налагат запор. Ти умираш от нерви, банката ти взима имота и полицата живот и започват да притискат половинката ти, децата ти и родителите ти, че ти им дължиш пари.. Чисто по нашенски..

По-интересно е дали покрива риска от ваксина. Френски съд обявява, че човек починал от ваксината доказано от лекари е САМОУБИЕЦ, ЗАЩОТО САМ Е ПРИЕЛ ДА СЕ БОДЕ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ПРЕПАРАТИ. ADAC в условията си за застраховка живот директно пишат, че не покриват щети от масови ваксинации. Защо така съд ще нарече ваксините експериментални, а ваксинираните самоубийци? Нали бяха изтествана надеждна напълно безопасна технология?