Коментари - Поколението, което затъва в дългове | Бизнес.dir.bg
назад

Поколението, което затъва в дългове

Задълженията по кредитните карти на американските потребители са достигнали над 1,13 трилиона долара през периода от началото на октомври до края на декември 2023 г.

Обратно в новината
| Автор: Пламен Пенчев, БТА

Коментари - Поколението, което затъва в дългове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си пърпоркам с кредитната карта и хич не ме е в е че някой не може да си плаща задълженията. Да бачка повече, да се запише на курс по личностна трансформация.

А кой каза, че в България тенденциите са други?

това е резутатът от безкрайните реклами в стил "да се забавляваме", робуванто на "марки" и като цяло стимулиране на потребителската алчност. Наред с това върви и обезмозъчаването на цели поколения, ненаучени да мислят, да правят сметки и анализи, а само да харчат наготово. Е, сега ще си плащат скъпо и прескъпо и не само с пари.

Мечтата на младите е да берат ягоди в Германия. Това го чух от младеж интервюиран на улицата. Защо каза Германия, а не традиционно Англия не разбрах. И това е хубаво че иска да заработва. Едно време имахме нужда от атомни инженери за АЕЦ, а сега от берачи. Няма срамен труд. И глупавите хора също имат право да се трудят, това е хубавото на системата ни.

до уши-муши- джендерала: от вси страни с по дв натовец, като чеха с неопределното име - курва-бобър на хиляди душегубско население: като молдавката, вижте сега... погледнете картата и сравнете! не трябва да имаш и много мозък за да прочетеш историята на русите! и те са майтапчии, като Бога ми, който нося в сърдцето си, а не в църквата на педофилите. това е. много е просто но не е за прсти, които ще си носят петте вили в гробницата. и аре без нас! само вие пасвате тами при това скоро и един-по-един.. ще дадеме на хусите малко оръжия, които стигат до вашингтон. да видим беля дом с какъв цвят пуши.. смешно, не спа! при това няма да сме участници във войната с юдео-психопат- нацистите! ...... Бог с нас много ми е жал за младите дебили стържещи само на "трева"! уелена трева добре забелязано! преди се борихме срещу партийните секретари, а сега трабва да се борим срещу фашистката им, комунде "демокрация! вижте само "съветите" на педофила на сорко психопатите, като сашко дончев! маймунето на масква! ""Тази ситуация се оказва много по-тежка при по-младите трудещи се, отколкото при по-възрастните им колеги, посочват анализаторите от "ТрансЮниън".""" ""Те ще си купят "задължителните" неща, независимо от цената и може би няма да се охарчат и за стоки, които са в списъка им с вещи, които е "хубаво да имаш", (но не на всяка цена - бел. ред.)", отбелязва старши анализаторът от компанията за пазарни проучвания "Сиркана"." хахахааа... радев, пи ли си вече кайвето при френските петли с циците... .... Бог с нас при такава педераска, юдео-нацистка система гипревръщат в роби на заемите! курва бобър- йелън направо я сърбим путката от млади "инджелери"! но, не я убивайте бабичката! просто я насочете към църквата на украинците! ааахахаааа... ..... Бог с нас

Това е единствената причина да не са направили хиперинфлация на долара до сега. Банките ще загубят много пари! Иначе ако беше само ФЕД щяха да са ги скопосали поне 3-4 пъти вече. Лошото е, че вече наближава момента, в който няма как да отлагат хиперинфлацията. В САЩ скоро ще има икономика като в края на соца у нас. :-)

Горките! Добре че ДИР-а да ни го каже.....

Великата Хамерика се оказа , че е напечатала долари за ЦЕЛИ 400 ГОДИНИ НАПРЕД ! Доларите отдавна са откраднати , а кой ще плаща сметката оттук нататък - сетете се сами !

ха - написах че още много следващи поколения ще бъдат обрани одакто фед и сие печатат кинти за да раздават на израел, украйна и къде ли не и тъпият мод на смяна взел че ме изтрил. паляк безмозъчен

А пък в Русия младите не могат да си изхарчат милионите, защото мрат на фронта като мухи.

Аз за 30 години в САЩ си купих 2 къщи с кеш ,колите са ми платени в кеш и сега чакам още 7 години за пенсия от $2500 и жената $1800 и си идвам в булгаристан.

Браво! Чакаме да дойдеш да харчиш тук парите си! :-)

смята за престъпник всеки който има повече от 100 долара в кеш;)

Значи не може да смята...

По-важното е , че на никой не му пука

Човекшия мозък си е комптър. Ако драйверите и операционата система в човека, (които сега ги инсталират Инстаграм и Фейсбук) са калпави, то човека ще прави само глупости. Тези младежи просто са програмирани така, те имат вина толкоз колкото и един компютър с калпави програми. Стаитята нищо не казва за колко хора става дума, и какви са средните задължения, но 1трлн си е множко - подозирам че това са невъзвращаеми кредити на практика.

Пропагандата за постигане на "долче вита" е най-големият убиец на човешки същества. Както каза един бачкатор днес по БНТ "Всеки иска да бъде инфлуенсър".

Ми чета днес в краварската преса, задават си въпроса Защо Американците харчат толкова много?. Те ви отговора.

Зет, мет, глупости! Всички са от поколението Д - дебили. Кредитни роби на банкерите-рептилии, които управляват света.

Поколението не е виновно, че тази държава фалира много преди да се родят!

И така 200 години... Чакаме, чакаме ... Накрая забравяме какво чакаме.

За последните 80 години тази държава е фалирала 45 пъти, като през последната финансова година успя да го направи три пъти.

Това нали е много демократично да живееш на гърба на другите не да харчиш толкова колкото имаш ама се правиш на баровец

Не много успешен опит за противопоставяне на огромните маркетингови компании и техните кампании! Нали не забравяте основния закон в маркетинга? КОЛКОТО ЕДНА СТОКА Е ПО КАЛПАВА И НЕ СЕ КУПУВА, ТОЛКОВА РЕКЛАМАТА Ѝ ТРЯБВА ДА Е ПО АГРЕСИВНА И МАСОВА! И по елементарното – Шарана кълве и на гола кука стига да е в Инстаграм, Фейса или Тик Ток.

Повече от 280 американски банки с близо 900 милиарда долара общи активи са изложени на риск от недостиг на капитал заради високи нива на търговски недвижими имоти и загуби, свързани с лихвените проценти.

нормално е поколението З да трупа дългове и да си живее живота. Те са бъдещите войници в новата световна война!

Либерал-болшевишкият свят който ви взема душите...