17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потвъредно ли е, че и ПИБ ще ги отпускат? Живо ме интересува

ТОВА Е ДОБРЕ ЗА БИЗНЕСА - САМО ЧЕ ДОКАТО СЕ ПУСНАТ И УСВОЯТ ТЕЗИ КРЕДИТИ НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ФИРМИ ЩЕ ФАЛИРАТ ! МУТРАТА СИ ПРАВИ РЕКЛАМА

Всичките тези банки, които отпускат тези заеми за малки и средни предприятия, сред които са Алианц, ПИБ, ОББ и УниКредит Булбанк, заслужават адмирации за този вид подкрепа към бизнеса в България!

Изискванията са такива, че практически никоя нормална фирма няма да може да получи кредит по тази програма! Не 300000 - 300 лева няма да й отпуснат. Е, не говоря за фирмите на #КОЙ

КОЛКО МИЛО. И да не забравите: ББР си има колекторска фирма, която награди със 75 милиона. Имено, за да им събира бързите кредити.

за "вси нашите" , дето никой не им стъпва на заграденият пясък! всички "бизнеси" стъпващи върху "естри" /туризмът е "екстра"/ - са обречени ! бутикови ресторанти - също!

Това вече е върха. Явно пореднаната банка която ще фалира. Да живее вируса.

Кредити без обезпечение ? Това е директна покана за грабеж на ББР . Пример - Туроператорска Фирма с няколко Фирми Фантоми - взимат по 300 000 лева кредит , след 10 дни обявявят Фалит - Какво ще им вземат ? Интернет Сайта ?

да викнем всички, Б А С Т А....

Явно има още бизнесмени , които все още не са си направили къщи за гости , яхти и Бентлита.За тях са тези "кредити" , които никой няма да връща.

Нека източването към "наши" фирми, или фирми които върнат ресто 50%, да започне сега.... нормалните фирми моля не се надявайте на помощи, а се оправяйте сами кой както може....

"каквото имат", но кого ше го прададат ? кой ше го купи? за ккаво да го купува? кво ше го прави като го купи, като скоро "нищо няма да струва нищо"!

да ама първо удостоверение,че си член на Герб.

Първото удостоверение е да върнеш 50% ресто в определени сметки.

Къде да се наредя за партиен билет, че ми трявбат тия 300 бона? Колко пари изпораздадаха за 10 години на свои хора, не е истина. 1 000 000 000 000 лв ги минаха със сигурност. И комунисите през 44-а не са прехвърлили такава пара за 10- години.

На обикновените хора им съдират задниците за няколко стотин лева или няколк охиляди дълг. После им вземат обезпеченивето, което е 10 пъти над дълга и пак имат да връщат. А на ГЕРБО-фирмите ще им харизват официално по 300 бона без обезпечения? Как няма да повярваш, че българи просперира, ако си калинка? Живеем си в съвсем различни реланости с тях. За тях институциите работят, пари се изливат като пълноводна река, угаждат им по всеки възможен начин.... ама ха да не си под шапката на упоравляващите.... тогава ще видиш кон боб яде ли! Гърч, кражба, тормоз, доноси........

Кредити без обезпечение нямаше дори в соца - мечтата на соц феновете се сбъдна. Неокомунистите от ГЕРП ни върнаха сто години назад.

Пак ще ни оберат в името на някакъв си бизнес.....Редовият гражданин да му мисли!

За кои наши и ваши

Балон се надува и ще гръмне. За това ГЛАСУВАНЕТО ТРЯБВА ДА Е ЯВНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, С ФИНАНСОВА И ИМУЩЕСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ.

значи тези парички са за Симеонов и НФСБ.Тоя изнудвач пак се вреди.

Излишно е да питам на КОИ ги дават....НАШИТЕ ПАРИ !

Дават на приятели

ООООО Ще си пълня пак чекмедженцетоооооо...... Браво на правителството, браво на мен.

Ясен знак че жълтият комунизъм си отива. Подготвя се раздаването на нови куфарчета

Докато се натуткат, те фирмите фалираха и 20% самоучастие, те нямат един лев... Раздавайте парите на целия бюджетен сектор. Да сте чули бюджетаджия да не си е получил парите? А пък певеицата от Тоника: аз получих само 2000лв. Докато бизнесът не си направи ПАРТИЯ все така ще бъде, ще го скубят като банатска гъска и после ще викат че имало сива икономика. Тя от социално е станала ЧЕРНА. Иначе няма оцеляване в света на свободната пазарна икономика в република България..

Давайте им още и още, после цял живот, ние ще ги връщаме...

Лъжа е, че са без обезпечение. Необходимо е 20% обезпечение, но за сметка на това лихвите започват от 6???!!! процента. Направете сами сравнение при нормални лихви по търговските кредити 3-3,5%.

няма страшно , лихвите ще ги платят пак с европари

Тези необпечени кредити до 300 000 не бяха ли обявени гордо от толупа през м.април и после през май кривоустият даде дори пресконференция. Добре сте, има-няма 4 месеца и се задействахте.

И ние даже знаем "името" на бизнеса.

То е ясно на кого ще дадът 300 000 без обезпечение..

Указанията са ясни - подаваш документите в "наша" фирма, плащаш си към 50% комисион предварително (такса "успех"), и получаваш остатъка на части....евентуално. За подалите документи, без да ползват услугите на консултантска фирма-един гол чеп.

пак са измислили начини да раздават пари на фирмите на шиши и на домус ага