"Подкрепа": Наложително е преизчисляване на пенсиите, 50-те лева са само залъгване

Ваня Григорова изрази безпокойство, че без НС няма да има по 1000 лева за медиците на първа линия, както и за пари по мярката 60/40, а ръцете на служебното правителство са вързани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се ли усещате как ни замайват главите със пенсии и разни глупости????? Селен Пеевски малко го разстроиха и му търсят едни 800 000 000$ от газопровода,дето бойко и Доган отказаха да минава през България. Сега са на ред и тях да ги масажират,та са изтръпнали като букви капаци!!! Но е важно кой ще върне парите!!!!????? Онези масажисти няма да ги оставят!!!!

......Абе боко поне ни дава по 50 лв......сега гадовете, като тъпоглавият учиндолски мутрочолгар, галевата, бойкикиев и психодесните около нега ще ни вземат и това,..мамицата ви долна изродска!

Е наложително подчинените ми които се пенсионира ха по късно се печат с по големи пенсии от мен

СТИГАСТЕ ХЛЕНЧИЛИ, ВСЕ НЕЩО ИСКАТЕ! НЕ МОЖЕ ДА СИ СЕ ОСИГУРЯВАЛ НА 200 лв. А ДА ИСКАШ ПЕНСИЯ 1 000! И ТО ДРУГИТЕ ДА ТИ Я ОСИГУРЯТ.

1000 лева заплата беше мног преди 20-30 години? Вие колко взимахте преди 30 години и какво работихте, че сега мразите тези, които взимаха по 100-200 лева?

Наложително е Народът да излезе на улицата и да забрани на сбирщината лъжци в НС САМИ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ на база на уйдурдисани статистически данни, а всичко останало да се определя по минималната заплата! Докато това не се промени , пълнигушковците няма да мислят за народа!

А каде бяхте до сега та не искахте същото. КОЙ Ви каза, че точно сега трябва да искате! БСП от кога реве (вече 10 години) за тази несправедливост. Ама Вие НЕ ТА НЕ! ЦИРКаджии .....

ми сподели "Не искам повче пари. Искам само като ида да пазарувам, за мен да има специални цени от времето, когато съм работил и трупал осигуровки, за да се стигне до това унизително изчисление днес." Интересна идея, но неизгодна за всички сегашни експерти и разбирачи. Иначе ще продължим с куриозите си и да ни цитират по света как висшисти и специалисти стават нощни пазачи, мият входове и връщат кашони само и само да изкарат някой лев за хляб!!! Само амортизацията и служебните заболявания не можете да им платите, тръгнали сте да се усмихвате из Европа.............

За какво им е преизчисляване и увеличение, те вече свикнаха. А и са смъртни /само те, друг не/. Нека изчакаме и проточим дебатите, ето, и чичо Венци го приели в болница.........Дори и него!

...Седнали сега да реват, да бяха мислили о време...то старо правителство било некъдърно, а па ново на кукуво лято...

50-те лева не са залъгване, а предизборен подкуп с държавни средства от джипко бибитков шкавкаджиев.

След като мутрата предизборно направи така,че работил неработил да вземаш едно и също това е задължително.

Синдикатите , вместо да говорят за икономика,икономическо развитие и условия на труд , са се захванали с пенсии!?

Какво беше това "синдикати" и "подкрепа", с какво се занимават. А от къде им дават заплати, и по колко лева са те ? Кърлежи.

И аз това щях да попитам - Какво е това "синдикати" и с какво се занимават?

Нали илюминатите и в Дойче банк ви напечатаха хартийки и вие пълнихте площадите и ги качихте във властта а сега тези хартийки свършват и сте недоволни. То това е светлата демокрация.

Заплати от 1000 лв какво са?

Всеки иска пари да раздава. Никой не иска да каже откъде да се изкарат.

ще закръглят външния от 38 на 40 милиарда и готово

какво правим с огромната ормия от държавни паразити?

Държавните пенсии в повечето страни в Европа са еднакви с единствената разлика ако живееш сам или съвместно с друг пенсионер. Големите пенсии в Европа идват от втория стълб. Натам отиваме и ние една обща държавна средна пенсия от 600- 700 лева. Също така да не забравяме че дохода от пенсии се облага в Европа ако се превиши необлагаемия годишен минимум.

Ама верно ли?! И къде спаха до сега, че сега го казват?

Дайте да дадете.

От другия месец и 50 лв няма.