Коментари - Плащаме до 1,50 лв. за теглене от банкомат | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т'ва клатене на народа няма да спре, докато не се запали всичко .... гърците знаят как

ейййй,само скъсаняци и пенсионери коментират тук)))Ама то нормално,тия дето работят нямат време да драскат за глупости по фогумите.

Има ли по-голям крадец от българските баннки? Продуктите и услугите които предлагат са на плачевно ниво, но за сметка на това таксите са най-високите. Скапаняци!

Как сметнаха от Dir, че е до 1,5 лв ? Булбанк начислява такса от 0,16%, вероятно защото е най-голямата банка в Бълария. Мошенници!

защото са нагли пръчки - сега като им избягат клиентите да не се чудят. аз се местя в цкб

Алоуууу,дг-то, при Цеко ли се местиш??? Тоя е от най-честните и справедливите...))))

ПАРАЗИТИТЕ ОТ БНБ, РАЗНИТЕ КОМИСИИ ЗА КОНКУРЕНЦИЯ И ПР. ГЛЕДАТ С ТЪПО БЕЗРАЗЛИЧИЕ И КАК ДА СЕ УРЕДЯТ С РОДНИНИТЕ В ЧУЖДИТЕ ЧАСТНИ БАНКИ

ако вхесеш 5лв. в едната банка - и речеш да ги изтеглиш от другата, ще трябва да доплащаш ...

стоят на входа и на изхода. Сега щото вече няма заводи (разграбени и оглозгани), стигнаха и до хората

Лимитът на картата ми беше 400лв по подразбиране. Отидох в един от клоновете на моята банка, казах, че бих искал да бъде повишен лимитът на теглене от банкомат. Речено - сторено! 1000лв е съвсем приличен таван на 1 теглене в рамките на 24 часа. Може би други банки имат други условия, трябва да си проверите. Поправете ме, ако греша.

Честита промяна! Къде е правителството, Корнелия и другите надувалници дето щели да се грижат за народа?

И как са решили, че услугата им струва толкова - това е повишение в пъти, а правителството, което индексира доходите с 10 процента, твърди, че инфлацията е под 10 процента им позволява на тях "бедните" да увеличат услугата си между 3 и 5 пъти (300-500 процента)? Освен месечната такса за поддържане на сметка, тексата за работодателя, когато ти плаща заплатата и таксата да теглиш ... нелепо е българските банки или клонове на чужди, да имат такси и условия в България, които са пъти по-скъпи и неблагоприятни за клинетите им от в чужбина. Сравнете ОТП - родната ДСК, Уникредит Италия и България, гръцките банки у нас и таксите им в Гърция. Комисията за защита на потребителите, антимонополната комисия, дори БНБ въобще знаем, че "не знаят" и "не отговарят", винаги нещо им пречи, такива са им правомощията. Аз лично при следващото прибиране ще закрия и последната сметка в "родна" банка.

Парите са основната причина за пропадането на съвременния свят. Някой беше казал, че ковчези с джобове няма. Никой няма да си отнесе парите в отвъдното. Защо е тогава всичко?

нали целта беше да излезем на светло , няма да стане с плащане на ръка

Да така е. На защо банките се възползват от това? Всички заплати са при тях. Всеки работещ си получава заплатата пред посредник - банка. Банката ти държи парите. Не може ли работодателят за ти дава парите в брой? И никой от телевизиите, никой от сутрешните блокове не се надигна за това. Само за вируса говорят. За бюджета, за войни и т.н. а за таксите си траят. Ако попитате омбудсмата ще каже, че няма нито една жалба при тях.

Мдааа, плавеееен преход към електронни пари, и това е една от мерките , които ще подпомогнат това. Засега получавам заплатата си в брой, дано да продължи по-дълго тази възможност

Присъствието на военни кораби на НАТО в Черно море не е извънредна ситуация. Но се питам, какво да очакваме от банкоматите при тази неизвънредена ситуация?

ДСК изгрубяват сериозно.

много пенсии минават от там….

ИМА ПОЩЕНСКИ КЛОНОВЕ..............

УББ 0.64 лв. От началото на годината при 0.30 лв. преди това

То хубаво ме таксуват, ама на една от тия банки банкоматите имат ограничение от рода на 400 лв., което ме принуждава да тегля по 3-4 пъти, докато изтегля нужните средства. Допреди 1-2 години не беше така, теглил съм много повече наведнъж. То ми излиза по-изгодно да отида на чужд банкомат и да изтегля наведнъж цялата сума, отколкото да тегля 5 пъти. Да не говорим, че банкоматите масово не работят.

Обикновено новите устройства по моловете и клоновете имат опция до 4 000 лв при еднократно теглене. В Мола на Стамболийски ПИБ имат такъв, тегля от там... досега безплатно, сега вече не :)

То и тези на Уникредит имат тая опция, ама като я цъкнеш нищо не става. Няма средства да изтеглиш 800 лв. ,ама има средства да изтеглиш два пъти по 400 лв.

Дядката, който си играе на шеф на БНБ-то какво мисли по темата?

Той не мисли а брои кинти. Все пак банките му плащат за да защитава техните интереси. А те са просешка тояга за българския народ. Не случайно вече няма нито една българска банка.

Не е вярно, че няма български банки. ЦКБ, Инвестбанк, Общинска банка, БАКБ, ПИБ, ИА Банк, ББР, Тексимбанк

Получаването на пенсията го прехвърлих от ДСК в пощенски клон в квартала. Така ще спестя над 100 лв на година. Сметките ще си ги плащам изипей без такса и ..... да го духат мародерите в ДСК!

а можеш и да си извадиш карта за пенсионери от райфайзенбанк, теглиш без такси и няма такса поддръжка, баща ми е с такава и е доволен

Няма вече райфайзен. умре. продадоха я.

След месец и райзенфайзен слагат такса!!!

пощенска купиха райфайзен ,така че... ще се играе по условията на пощенска ,

"Изглежда въпросът: "Кой са банките, които предоставят най-ниски такси?" стои на дневен ред." Кой или кои? Въпрос повишена трудност. Като за четвърти клас.

Алчни мръсници!

Корнииииии, Корнииииииииииииииии?! Къде си се скрила, мастия продажна такава?! Да не си натиснала Кокорчо в някой ъгъл, че като гледам и той не взима отношение по тези въпроси?!

"Плащаме до 1,50 лв. за теглене от банкомат" Свещи да им купуват с тези пари! Шибани крадци. ФАЛИТИ ЗА ВАС! СКАПАНИ БАНКИ.

Чакай ! нека си изтеглим първо парите па тогава да фалират.

Не можеш, ще те мотат поне месец и накрая ще получиш 10% по-малко отколкото си внесъл!