17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора без никакъв план (освен дайте да вземем) се подиграват на балъци с подобие на план. стани да седна, демо вариант.

Ba

Ba

Това си е жива КАЛИНЩИНА ("Нов български синонимен речник":калинщина-некъдърност, некомпетентност, простотия извършена от калинка на ГЕРБ)

абе де е сиромахов

Спокойно де, този план на Бойко няма да е, че е мнфоо зле. Сега Славчо ще изскочи с мастър план и ще засенчи всички европейски лидери. Какво ревете не мога да разбера.

Дааа...това са топ експертите на новото мнозинство. Редактират плана за да може учиндолския да го занесе в европейската комисия навреме.

В плана засегнато ли е даване на пенцийте редовно плюс 50 лв. Абе, май месец идва пенсии ще има ли

До всички умници: Нали не смятате,че това е единствият файл и друго копие няма? Защо не дадете коментар по същността на плана,а?

Пази вожда с гърди пред тълпата. Затова ти се плаща.

И олигофрените почнали да си пишат вътре. Като онзи на колизеума който се разписа. Хората им го качили да се ограмотят по темата те бързат да си покажат простотията. И медиите им се радват. Какво да очакваш от такова племе.

Напротив. Това е висша форма на демокрация. По-висша от мажоритарния избор. Всеки гражданин може лично да работи по плана.

Ма то това ли бил плана, аз мисля, че ни ментят нещо. Истинският план е засекретен дълбоко, там със сигурност пише кой колко пари трябва да гепи от ЕС, поименно.

Гугъл и МС предлагат изключително полезни и удобни услуги, спор няма. Но да ги ползваш по този начин и за тази цел, меко казано е тъпо. Но, парите са усвоени, административен капацитет няма!

Евтини са ви жените, ефтини са ви колите, две е сестро Караджата... Щат на патката главата Евтини са ви и "експертите" хихи

Е те това е " професионализъм" да си еве ма*а, че си сипем!

абе друго си е да нямаш план, но да критикарстваш. грешки не прави само този, които нищо не прави. ПС да, пълен гаф. но този, които го сочи, е до ушите в лаина

простаците са си простаци

Сега новите искат не искат ще трябва да правят нов план, към този вече достатъчно подигравки има.Жалко за труда на хората на от администрацията и експерти.Дори и да беше отхвърлен поне можеше да се разгледа.

Хахахаха!!!!

А какво е "social and *territorial" cohesion"? Нещо територията май ще се разсейва? По Турция насам натам...

Изборите юли ще ви бием с разлика!

Все умни и красиви гледам дописвали отдолу. Ама те и вождовете им в парламента са също толкова умни. Чалга в живота, чалга в парламента, чалга в интернет, чалга развитие. Простотията е издигната в култ!

баце отдавна я направи простотията държавна политика

tonk11

А дупетата мирчев запозна ли се с плана или бърза да плюе?

Споко умни и красиви дрогаре, Маями и чалгаре! На изборите сега юли месец, ще ви го начукаме осем ката здрав пожарникарски шланг, щото вие освен от як чеп, от нищо друго не разбирате!

Абе, #нееготово, нищо не разбирате

Този план не работи ли все пак с някои чуствителни данни за държавната сигурност и планиране представляващи конфиденциална информация? Как така ще пускат в гугъл драйв, абе тия как може да са толкова тъпи и прости...

Бибитко Кухия и 40 некадърника!

Боже отърви ни от тия! Защо в Гугъл драйв бе некомпетентни глупаци? За да ви разбере целият свят колко сте некадърни?

не е проблема в Google Drive, а че са разпространили линк с права за редактиране кухите тикви

Да бяха го качили на защитени държавни сървъри.

BajMihal

Защитени държавни сървъри е нонсенс за тази територия друже. Справка - поелсдния теч от НАП.

бит-бит биип-бибиш

Пак за тези мишоци ГЕРБ гласувайте. Те не могат един документ да качат като хората, тръгнали държава да управляват.

ГЕРБ сложиха Плана още преди няколко дни в интернет. Всеки може да го прочете и допише онлайн. 600 страници са само. До Крайния срок за предаване в ЕС има цели 10 дни.

Ех, явно тези служителите не са имали IT card...

Никой не отговори кога е внесен "планът" в НС. там си има Вх №/дата, а не накакви версИИ по сайтове... дебелата яхния днес 2 пъти я питаха Кога е внесен - не отговорим само общи лафове..

Боже Боже какви уникални некадърни, неграмотни и прости идиоти са тези от гроб И имат психопатната увереност да твърдят, че са най-най-комепетентните и незаменимите и прочие небивалици витаещи само в простите им тикви. Тия откровено са за съд и разстрел. Саботьори и крадци. Къде са 2-та милиарда за електронно парвителство, габровски кразецо Дончев? За тези 2 милиарда можеше да купим супер компютър който д извършва абсолютно всички операции и заявки на едно електронно правителство и да лишим 400 000 армия от чиновници на гроб от мъките им, за да си спестим униженията, чаканията на опашки пред гишета и въведем електронни аптеки, рецепти дори броенето на избори на професор Джибрев.

Какво ти разбира кухата червена кратуна от електронно правителство ? Колкото цървул от вакса.

Куха е гербавата ти кратуна проста гербава отрепко. Трябва да ви разстрелят не за друго, а защото не знаете колко сте тъпи и съответно вредни за нацията от това.

Добавили са нещо важно гражданите - цици.

Пууу! Изтрили го.

Все пак министър мариана николова е шефка на отдела по киберсигурност, така че не трябва да има изненадани :)

Таа дето правеше свирки на Винкела. Страхотно неграмотна простакеса.

Google Drive Всичката им работа такава.

От този нов парламент започвам да губя надежда. Само дребнотии, заяждане , реваншизъм и търсене на тъпи сензации. Хората, чакат от тях решения и дейстия, а те само глупости говорят, а и глупости май ще правят. Да някой специалист от държавната администрация не си е свършил работата и какво толкова се е случило. Вместо да се гледа съдържанието на плана отново се вторачваме в глупости и евтини сензации. С такъв подход далече не се стига, нека не забравяме, че същите тези служители утре ще работят и за новата и за следващата власт. От всичко това което се случва накрая ще докарат Бойко на бял кон и това може да е много скоро.

Хубава работа, ама герберска!

дъй бъ чалгарити, дай бъ.. давам 10 мисирки за 2-3 уфсе

Калинките, които ни надуват главата, че без тях ще загинем. Само дето не са и на нивото на съвременен третокласник.

Да се смееш ли, или да плачеш, това е въпроса изобщо за родината ни българска!???

Това само е доказателство, че плана е достъпен за който може да чете. Чвно голяма част от народните представители са неграмотни или слепи и затов викат Борисов да им го прочете.

Боже, прости им,Те не знаят какво вършат!

Ми то не е за коментиране просто ! Ето: Атанас Чобанов от "Бивол" пък написа: "Не може да се отрече, че информационната сигурност на Плана за възстановяване е на ниво. Наблюдателен админ е предупредил чиновниците да заключат файловете за редакция, защото всеки може да пише в тях. Файлът, с който ги е предупредил се казва ВНИМАНИЕ и също не е заключен за редакция". К'во да говорим повече ?! Огледало на компетентността на администрацията...

Един път ревете,че ГЕРБ не са демократични,сега ревете,че са демократични и ни дават право да дописваме Плана за възстановяване. Вие комунистите знаете ли какво искате?

Щото са много демократични, затова източиха личните данни от НАП!

Да оставим настрана за момент, че не са го защитили - случат се такива грешки. Обаче алабализмите в този "план" очевидно са преписвани отнякъде. Как е на български "sustainable and inclusive growth"?

Мен пък ме кефят коментарите като "офицялен" и "книшки". Туй ше да е Тиквенският правопис на чийто се е научило цяло едно поколение "умни" българчета под режима на еднокнижният престъпник и простак!

Е, тоз Бойко за всичко виновен, бе! Ти мини през училищната си възраст, през ранната си младост, с глава забучена в зад... т.е. забита във фейсбук на таблета или телефона, пък после обвинявай Бойко за потресаващата си неграмотност.

пусни го в гугъл транслейт и ще видиш, те явно от там са го превеждали....