Пламен Димитров прогнозира по две увеличения годишно на минималната заплата

Предвиденото от юли увеличение на пенсиите с 6,1% не стига за решаване на проблема "120", който руши пенсионната система, смята синдикалният лидер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е добре да увеличават заплатите, защото веднага цените тръгват нагоре. Цените на всичко отиват нагоре и навиват инфлация. Никой няма полза от инфлацията.

Тези са синдикати колкото бяха синдикатите по време на социализма. Придатък на управляващата партия, която и да е тя.

Може ли да си представите колко ще е инфлацията от тези новите - поне 20 процента.

Какво да кажа, популиски мерки. Административно натискат и какво се получава - чистачка получава колкото медицинска сестра ….

Моля се скоро този човек да не го виждаме по медиите. Дано да изчезне от живота ни. Много, ама много неприятен човек и много глупости каза инаправи.

е бившо ЗА КА ПЕ ЧЕ/ЗАМ. КОМАНДИР ПО ПОЛИТ. ЧАСТ В АРМИЯТА. Демек търтей.Сега лапа пари яко. Купи си апартамент - нов на ул,,В. Друмев" София, коли,обзавеждане и други без никаква работа да върши. Само клакьорство ,подмазвачество и лицемерие. Предишният бе обратен,този слагач. Тези са вечни,понеже ВИНАГИ СА СЪГЛАСНИ. От страна на интелект ,тотален пейзан.

Този мишок по време Борисово само езика му се виждаше как ближе. Сега с прогнози, закани и ултиматуми. Ама цял живот на синекурна длъжност и един лев не е изкарал на свободния пазар. Много ги бива такива търтей да раздават неизмъчени пари.

тия се обадиха, по времето на Борисов не смееха да гъкнат

Е уж казваше 760... Е уж още лани... Нема да го бъде тооа...

И по 3 (ТРИ!!!) да има на ТРИМЕСТЪР,не на година, ИНФЛАЦИЯТА ГИ ОТНАСЯ като кьорав делфин шамандура!!

"Пламен Димитров прогнозира по две увеличения годишно на минималната заплата" И аз прогнозирам Левски- ЦСКА 8:8, но прогнозата може и да не се сбъдне!

е минимална само 0.1% на ден 10 дена - 1% 100 дена -10% 365 дена -36.5%

Нищо не правиш Димитров! За това което България даде на запада, тук заплатите трябваше да са колкото сега, но в евро!

СТИГА С ТАЯ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА. НАПРАВЕТЕ МИНИМАЛНА ЧАСОВА СТАВКА. ВДИГНЕТЕ СРЕДНИТЕ ЗАПЛАТИ !!!

На този льольо, мандата му изтича тази година, така че още много обещания ще чуете от него и за пенсии, и за заплати....

Ало диндикалистите до сега лизахте задните части на тиквун сега се сетили

Сега обаче започват да лижат на просто Киро. И те са с таз която е на власт.

Хаххахххаахххахахахахахаха.....хахахахахаххахахаха.. ох, омалях по-яка смешка не бях чувал скоро. Бивши комунисти да увеличат минималната заплат - ха ха ха ххахаххахаххааххаххаа.......

Ох Пламенчо, мама що не си пиеш редовно хапчетата. Доктора каза да не пропускаш и ден!! Взимай ги бе мама редовно

Пламен Димитров , КНСБ , Подкрепа - това са хора и организации , част от Корупцията и Статуквото на България след 1989 година . Трябва да има Лустрация .

Този тип има изключително беден речник и плосък мозък за да прави каквито и да е прогнози!

Пламене тоя вид тарикатлък е за онези като оня от банкя. МРЗ се вдига само веднъж с приемането на Бюджета! Бюджета за 2022 , бюджета на НЗОК и ДОО се приемат заедно и в бюджета се залага МРЗ като а актуализацията на бюджета МРЗ не се променя. Четете какво ви говори тоя пишман синдикалист " Олиото било поскъпнало , стоките били поскъпнали...?! " Всяко вдигане на МРЗ е калкулиран разход в крайните цени на всяка една стока. Така какво предлага пишман-синдикалиста. Предлага с 750 лв да си купувате същите като обем стоки който сте си купували при 650 лв МРЗ. Нема ли кой да му обясни на тоя типаж че първо име нещо което се нарича покупателна способност и ако вдигането на доходите компенсира само инфлацията то съвсем вероятно е утре с по-висока заплата да се събудите по-беден отколкото сте били вчера особенно когато се говори за МРЗ. На мен ми е интересно , защо типажа от снимката не сподели вдигането на МРЗ с колко ще вдигне доходите на бедните в Парламента , по общините , по министерства , Холдинги и други държавни хранилки ? Аз смятам че МРЗ трябва да се замрази и така тази минимална работна заплата ще стане неизгодна за никой т.е бизнеса ще намира все по-трудно хора които да се интересуват да работят на МРЗ и така по естествен път ще се принудят да вдигат заплатите на служителите си.

Пламенчо, 12 години да не беше на Международната космическа станция, че не бяхме те виждали с искания?

проблема за демографската криза се корени в : - лъжливите КНСБ които извоюваха заплати както в Нигерия и младите хора бягат на Запад за по-добър живот. - откраднатите еврофовдове и държавни активи от мафията. .... Тези две неща ако се оправят трябва тогава да говорим за Швейцария на Балканите.

Няма нищо общо с 3-те милиона българи които избягаха веднага след 10-ти защото много обичаха комунизма нали? Само че ето ти нещо дето няма как да го обясниш смешнико-органът който се занимава със злоупотреби с Европейски средства-Олаф, последните години твърди че България е сред държавите с най-малко злоупотреби с Европейски средства. Хайде сега да ми кажеш аз на пропагандатор ли да вярвам, или на официална европейска институция?

аз прогнозирам, мсксимален брок членове за профсъюз и обществени поръчки за избор на профсъюз от членовете! писна ми да гледам този корумпирсн нищо неправещ Пл..

И как бе, Пламене, да вдигам два пъти заплатите годишно, когато всеки месец ми се вдига тока, газа и горивото.Аз не съм на хранилка като теб.Ела на себе си малко.

На този субект лично му пожелавам по два хе*ороида годишно!И като се спука единият, два да излизат на негово място. Ха със здраве!

Бе то имаше един период от време дето всеки месец и се увеличаваше заплатата. Ама пак не можеше да настигне цените. Пита се в задачата-без да се създават каквито и да било условия за развитие на бизнеса в момента, с тия цени на тока-как по-точно и на кого ще се увеличава заплатата? Щото гледам все повече фирми пращат персонала си в отпуска и мислят за затваряне.

Т.е. прогнозира яка инфлация...