17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ще има санкции за сибирската кочина!

Нека им, усетиха се да плачат, когато им дойде до главата. Либерастията се шири отдавна и всеки си мълчи! И други ще изпищят на други теми, ама ще е късно..

Краят на хегемона .Диверсия по обект касаещ националната сигурност ,непредотвратена,непротиводействано . "Страната на неограничените възможности" демонстрира ,че за да бъде "ужилена" възможностите са неограничени !? Светът се развива . Всички станахме уязвими ,но някои повече !!!

Пешко и Баширката опрайха работата! Следващия филм няма да е "Бонд, Джеймс Бонд" ,а "Баширов, Петров и Баширов "! :)

Нещо ми е шизофренично -руснаците само ватенки шият ... пък хаквали из щатите каквото си решат ??? Или Пак някой е ползвал служебния компютър за лично порно ?

Въх и ах .

"...според информирани източници нападението е извършено от руска кибербанда..." Какви "информирани източници"? Каква "руска кибербанда"? Осрахте се с тези руски хакери и агенти на ГРУ, скоро ще започнете да обяснявате с тях неспособността си да уцелите тоалетната чиния когато пикаете...

Абе нали знаеш, че на кривия там ... косъма му пречи

Няма ядове, нашите сигурно имат още запаси от евтиния петрол от лани, ама потриват доволно ръце при всеки скок на цената.

Хакнали ги русназите, ама искали и откуп! Мърши, ако ви хакнат рашите, 2 години петрол няма да имате бе, дебили!

Абе като един хакер може да им срине цените на горивата тези как си мислят че могат да воюват.

Те и спалнята на Байдън са хакнали руските хакери, да видят колко памперса сменя Байгъна на ден, ама не смеят да го публикуват и затова уж хакнали тръбопроводите.

тази атака си е чисто вътрешна работа на петролните компаний с цел повишаване на приходите от петрол. Цената беше ниска доста време и те загубиха доста парички та беше време за една атака , кибер и реална ..все тая

Това, че е извършено от "руски хакери" можехте да го пропуснете, то е дежурното оправдание за тоталната ви некадърност. Явно и много пари да има човек (само си представям колко ли е богата една петролна компания) може да стане за резил за секунди. С толкова пари може да наемеш най-добрите експерти по киберсигурност, да купиш най-скъпите системи. Добре, че са Путин и сие да се оправдавате с тях, ама взе да става банално.

Да поскъпва в САЩ. В Европа няма логика, защото тази фирма транспортира по тръби, а не добивана тяхна територия.

семитски номерца за изнудване

Jokera26

Време е за ел. коли !!! Стига толкова изнудваня. Трябва да се погрижим за екологията.

Те са идеални за хакване ! Всичко е нов софтуер, все още недостатъчно тестван.

"Екологията" е наука. Как ще се грижиш за наука не ми е ясно. Между другото, батерийте на електромобилите са отровни за околната среда и деца копаят металите за тях в мини в Африка. Независимо от колата, гуми и спирачки имат всички. Те са основните замърсители на околната среда. Нали знаеш, че за гумите също трябва петрол? Знаеш ли, че гумите са най-големия източник на микро-пластмаса във въздуха?