Петков отговаря на Добрев: "Булгаргаз" няма да се разделя, нито ще влизат посредници

Тази ера свърши и оттук нататък през пълна прозрачност и през много добър контрол ще се върви към максимазиране на ползите от работата на дружеството, каза Кирил Петков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казал бил той,само че едно се казва съвсем друго се получава на практика.

Макар и мръсна дума да стана бизнесмен - аз се наричам такъв. Работя без обществени поръчки, договори с общини фондове и фондчета. На пазара съм от 2001г. и Да - във фактурата за сметките за ток, където съм наемател има сума СЪС ЗНАК МИНУС! С една дума има компенсациии, така че к?пут нещастен ДД, системата работи и не лъжи хората. Стига тормозихте хората които искат да работят честно! Аман от схемаджии и хрантутляци като вас!

Браво,браво един честен бизнесмен да запуши устата на тоя бузлю и крадец

КОГА , със средства от ЕС ще започне газифицирането на 65% от жилищата на българите ? Това ще е приносът ни за чиста София , защо западните крайградски райони не се газифицират ? Пак започнахте със санирането ? КОГА ????

е мафиотска структура създадена от първия си ден. Питайте Васил Филипов, той ще ви разкаже за това в детайли.

Да не чувам детски плач и скърцане на биберон!

А Лукойл кога?

Това в Харвард ли го е учил, че едно търговско дружество трябва да се грижи клиентите да са добре (да им сваля цените)….

Защо не си учил и ти някъде в чужбина, за да научиш малко повече и да не задаваш глупавите си въпроси

какво да кажа...ПН дойде с много надежди, но сега на първо четене се оказа, че те трудно боравят с цифрите и с подходите си. По-малко приказки трябват и повече действия, макар че лично аз за тях не съм гласувал, гласувах за ДБ, но нещо май пак направихме грешен избор. А и все пак са още в началото, нека видим пък пак ще поговорим и обсъдим.

Вече видяхме! Една година се гаврят с нас!

що ви трябваше по тайна доба да увеличавате газа 30%, усетихте се, но късно.

До скоро смятах, че Киро е изпечен лъжец и манипулатор, който прави нещата с някаква скрита умисъл. Колкото повече време минава обаче се убеждавам, че това не е поза, а той толкова си може. Красиви слова опаковани с панделка, за резултатите плачевни.

А 9 те мил ярда, които профукахте за един месец, кой ще разследва?

с три коли,на НСО,а?!

Ово е стандарт :)

Затвори работа, заради скъпият ток. 9000 работници, ще духат супата. Гласувах за ПП, но другият път, ще съм първи на опашката да подкрепя ГЕРБ.

То и сега си гласувал за греб!

Като свърши разследването много от коментаторите плюещи промяната ще са с пръст у нусо и у гъзо !!!! Ерата на управляващи прости селяни и далавераджии СВЪРШИ !!!!!!!!!

Когато свърши промяната: - цените на газ ще са х3 -инфлацията ще е поне 20% и Сега дето се смеем на Турция ще дойде при нас -в следствие високите цени на тока ще има затворили фирими и безработни избягали в Германия! - населението на България ще намале до 4 милиона основно завършили харвард цигани! - Република Северна Македония ще се подиграва на бугарите татари и ще ни унижава с помоща на САЩ и Франция! Тове е моето виждане за промяната!

Ако беше тенесиста още на власт,бъди сигурен че полужението щеше да още по зле !!!!! А относно германия не си мисли че като работи там ще си много по добре!! На турция сигурно си се смял само ти !!!! А македонците ни се смеят отдавна,като казват едно време идвахме да пазаруваме в България сега вие идвате при нас....и в кауфланд германия имат два щанда с македонски продукти ние имаме един голем......

Да ти кажа ясно! Кирчо канадеца е един измекярин! Измекярин е човек въртящ далавери на дребно и мислещ се за Рокфелер! А кирчо канадеца е предател! Относно “тенесиста” оказа се ме само с първи том на Винето се справя по добре от “училия” в Харвард! Странно ми е Винету да дава повече знания и опит от Харвард!

Имай още малко търпение,скоро ще забравиш и за винету и за греб.....вички искаме промяна тук и сега,ама трябва малко време !!!! БЪЛГАРИЯ я е имало и ще продължава да я има и ще е едно прекрасно място за живеене! Помни ми думите !!!!

ЧАКАМ 30 ГОДШНИ ПРОМЯНАТА НО ДОКАТО ДОЙДЕ НЯМА ДА СЪМ ЖИВ...........

Сега е ерата на харвардските мошеници :)

Шубето си е голям страх! Квичат гегберските кърлежи .

Кърлеж не съм! Не квича, а пиша! Искаше факти дадох ти с цените на тока! А прости и нечленораздални изрази, като твойте прилягат на завършили Харвард

Май няма да има нов договор с Газпром и ще я караме само с азерски и американски газ.

Хаха , а как ще стигне американския газ до нас ? Или викаш шистов газ ?

би стигала със специално оборудвани газовози-кораби, но докато от Америка дойде до нас цената ще му е поне 2500 долара за кубически метър.

Въпроса който се върти в интернет е: -Колко пъти Бойко Борисов еднокнижника отида ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА на почивка? Отговороа е НУЛА, нито един път! - Кирчо канадчето харварда по сред разгара на криза плацика крачоли във Велинград! И най интересно телевизиите на Кирчо канадчето му правят ПР докато той е в минералния басейн! ИЗВОДИТЕ ЗА ВАС! Сега ДИР-а, който е про Кирчо медия да ме изтрие! Аман от подлоги!

Петков има семейство, а Тиквата?! / нужди, т.е компаньонки/ . Те не са за показване .

Вервайте ми

Чудната дума -“ако” има злоупотреби . До момента ит всичките гръмки изказвания за злоупотреби нищо не излезе, обаче крупните бизнесмени бяха подпомогнати с не знам точно колко милиони. А обикновеният човек остана с пръст в уста. Ех Кире , Кире, взимай си булката и се махайте , че аман от големи приказки и нищоправене. Гербавите поне вършеха нещо.

И какво правите? Държавата налива 1.5 милиарда в бизнеса.в същото време няколко човечета печелят 1.5 милиарда от скъпата енергия.....

Кирето Лъжеца пак плещи глупости.

Дай факти, че лъже, щот бизнеса казва друго. Давай смело с фактите, Чукча…

Факти? Сметка за ток януари 2021година - 2640 лева Сметка за ток януари 2022 година - 9800 лева. Това са грубо 7000 лева завишаване! Няма компенсации за януари! няма помощ за януари! ТА КАКВО ЧУВАЛ БИЗНЕСА ВИКАШ? Най лесно е да уволня 3- ма! Средно с осигуровки работник ми струва около 1800-2000 лева на фирмата! Увеличаването на цената на тока е точно 3 работни места!

Ти пита ли го Кирето, коя му е родината

Какво му обясняваш на идиотчето, има си твърдо спуснати насоки за тролене.

Мама ти каунска!!!! По твое време се отказа от твърдите цени на Газа според нефта и премина на спотови цени! Ти прати протежетата си от Банкя да развалят договора с Газпром, за да търгуват Газа разни мизерници на борсата и процент от печалбата при теб и тиквата! Най вече от разпределителните дружества! Натискахте Сашо Дончев щото сключи директни договори с Газпром по старите условия и той продаде на американците дяловете си. Не че е котка за мирисане, ама с мафиотски методи му извихте ръцете.

Не разбрахте ли, че това правителство има само 3 цели, за които е създадено: 1. Да клекнем на Македония 2. Да въведем Истанбулската конвенция 3. Да въведем еврото 4.Военни бази на САЩ в България

Мале, че си гений… да те е.а у звездата.

А да вдигне цените Да напълни гушата на Прокопиев Да сложат свой човек навсякъде и да крадат с кеф Да лъже Да събира торбички Да избие хората покрай ковида

Курни се уреди, мравоядите се набута, чалгата се продаде и Киро Милиционеро ни се нахака!

Кирчо обеща. Кирчо излъга.

само аз ли имам такова чувство, че просто Киро има 2-3 заучени фрази които дърдири като латерна..

Да

Да, само ти

Нечленоразделният Киро отново прави опит да говори без грешки, но неуспешно. Егати премиера си избрахме. Едно изречение не построил правилно досега.

Замени Киро с Бочу и си познал на 100 %

До скоро пишехме същото за твоето съкровище, но образованието на Кирчо, ще го види и кьорав, яж си сахера и недей да остроумничиш.

Чудя им се на тези момчета, цялото ни общество е основано на корупция и кражба. Те хората без това не виждат смисъл на живота. Останалото е мрънкане и ракия. Никой не може да ни оправи в положителна посока. Затова си тъжат по бойко. Само той ги оправяше и разпределяше. Само при него имаше надежда всеки тарикат някога да лапне нещо. Сега трябва да се работи. Е не...

Спрете да взимате интервю от ГЕРБ - ерски подлоги! Какво може да ти каже, един гербаджия??

сам се лъже и сам си вЕрва...

Герберастката проста тролска утрепка се появи.

Кире !!!! Айде да спрем с празните приказки ,вече 9 месеца ,и да свършим някаква работа ? Или да не се нядавяме много , след като до сега не си

Никога не се е крало толкова много колкото сега при мунчо и прокопиев

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

е на баня с три коли, на НСО...

Оня с големите Джуки , на когото майка му плащаше квартирата , а той Министър с заплата не по -малко от 10 бона се репче с лъжи срещу едно Правителство с една якичка служба е възмутително ! Всички Съпруги и Съпрузи на Депутати от ГЕРБ , Работят в Булгаргаз и получават не по малко от 25 хиляди лева заплати , на Ненков Съпругата каза Нинова преди 2 години е получавала 24 хиляди лева ! Какви лъжи Джуката пуска за да омая Българския Народ !

Виж къде работят децата на Янев!

Стига Кирчо , видяхме ви празните обещания и нулева работа по бюджета! С какво ще кажеш за 9 млд лв които кабинета похарчи за 9 дни? Или може би целта ви е сваляне на Цацаров и Гешев и след мен потоп!

Кирчо,не разбрали ,че е лош генетичният матерял,идвай си вече в нашата родна странаКанада народът е прост и неваксинирани и смърди на чесън и пърцуца има външни кенефи и нямат четки за зъби,но имат телефони.Умряла работа Кире идвай си вече остави Копейкин да ръководи и Минка с каската дето е учила 6години биология да е здравен министър.

Кирчо не разбрах, към максимазиране или към маРксимазиране на Булгаргаз ще престъпим, пък и много тъмна тъз прозрачност, нищо се не види! Добре, че се мислите за умни и сте приказливи, че иначе е абсурд човек да разбере що за глупости вършите....

Демутризиране

А дано, ама надали! Просто деление на наши и ваши мутри, а аз мутрите не ги деля!

Да ве те окрадоха за 2 десетилетия хората сега щели да са прозрачни., колкото на Путин намеренията ще са прозрачни.

Просто щяло да се сложи край на злоупотребите. Ама ако намерим злоупотреби и ако има такива. Ако не намерим и ако няма злоупотреби ще си ги измислим. Щото до тука освен да си измисляме злоупотреби друго не правиме. И сме изключително прозрачни ама няма да ви кажем къде изчезнаха парите.

Няма да има корупция, всичко ще е прозрачно, няма да има повече схеми, всичко ще е точно. Ние повярвахме и отсега нататък ще се радваме на хубав живот. Алилуя! Изключителен смешник е тоя и лошото е, че е пълно с такива порцеланови млади хора, които отвътре са КУХИ.

Ако и кокорчо беше на интервюто или някое гербостанче, щяхме да видим героите от "Умно село" на живо, по тв.