Печалбата на банките се увеличи за година с почти 500 млн. лв. до 1,3 милиарда

Към 30 ноември 2021 г. балансовото число на банковата система възлиза на 133.3 млрд. лв. и през месеца намалява с 289 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Печалбата на банките се увеличи за година с почти 500 млн. лв. до 1,3 милиарда | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държат служителите си на заплати близки до минималната. Кожодери.

При 10% плосък данък каккъвто няма никъде в родните им страни. Там ще ги одрусат 40-50%. И имат наглостта да се картелират и постаянно,едновременно вдигат таксите. Тия милиарди изтичат на запад.

Ама то български банки няма май ? Ама то това са някакви световни лихварски фирми май ? Ама защо имат лиценз да грабят ? Банките като нормална кредитираща и влогонабираща независима институция са премахнати около втората световна приблизително. Останалите мафиотски структури към момента дори не се занимават с бизнес, а събират такси за непоискани услуги. Обикновено това се нарича рекет.

Бедните ни бизнесменчета обичат печелившите, освен от печалбата на АЕЦ, не искат ли малко и от печалбата на банките? Така като гледам промяната продължава за сметка на народа и в полза на богатите. На тях им е скъп тока, на мен въглищата, на други пелетите за парно. Ама кои точно сме аз и другите, някакви си мижитурки, плащащи данъци, за да раздадат на "бедните" бизнесмени. Живи да ги ожалиш. Прах в очите на пенсионерите, за да имат оправдание да дават на скромните олигарси. Най ми е смешно като кажат, че ако не ги компенсират, ще се увеличи безработицата. Алоо, работещите бедни най - вероятно умеят нещо да работят, а бизнесмена свикнал на печалба какво точно ще прави. Ще се преквалифицира на работник. Мечтая да видя очилатия Велев надвесен на някоя поточна линия, бачкатор!

Който работи печели,който мързелува плюе печалившият. Българските банки са супер

1.3 милиарда от 6.5 милиона население. Тия изроди са ни обрали с по 500 лева на човек!!!

Ползвайте доколкото може финтех приложения , че да си спестите някой лев от банкерската мафия!

От утре вдигат още таксите - тяхната мм!!! Затова и не искат да влезем в еврозоната, че ще им дойдат конкуренция от Европа!

Да увеличат таксите,да ги закръглят на 2млрд