Нетната печалба на банките се стопи почти наполовина

През третото тримесечие на годината секторът отчита спад на нетната печалба от 47,2% на годишна база

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, никой ли не гледа графиката внимателно?!? До 2019 данните са по ГОДИНИ. След това е по ТРИМЕСЕЧИЯ. И то само за Q1-Q3, четвъртото тримесечие още липсва. Съберете ги.

Edit, моя грешка, сега дочетох цялата новина. 701 млн. е за Q1-Q3 общо. Което пак не е показател за годината, но все пак. Отделно, след приключване на мораториума по кредитите ще се възстановят плащанията по тях, както и продажбите на запорирани в тази връзка имоти.

Да сте виждали работеща банка на загуба? Ако това се случи, или държавата веднага налива пари, или банката фалира и се разграбва. Няма такова нещо като банка да работи известно време на загуба, както може да се случи на всеки друг нормален бизнес.

Един човечец гушнал букета и зачакал пред портите небесни, докато излязъл Свети Петър,пред който да се изповяда. -Кажи ми чедо, имаш ли да съобщиш някакви свои грехове,за които яз не зная? -Зная Отче,че не съм за тука.Аз трябва да горя в Ада.Преди много години изработих един банкер-евреин.Теглих голям кредит и се покрих. -Но чедо! Това не е грях! Това е не само похвално, това си е направо чудо? -отвърнал свети Петър , отворил портите на Рая и пуснал вътре "грлешника".

ME WORRY ?

варовик и боклук

Централното изчисление на канцлера работи !

Расте ! Растеж ! Положителен положително ! Положено положим . Положим , полухим . Химия , химна !

Искате да кажете, че са скрили или разпределили печалбата................

Не бре ! Напълнили са още едно нощно шкафче,за да не тършува Каскета и при тях.

Горканчовци! Да ги ожали човек! Да им спретнем един ДМС?