Печалбата на АЕЦ „Козлодуй“ за деветте месеца достигна 1,36 млрд. лева

Увеличението е с 90% спрямо положителния финансов резултат за отчетния период на предходната година

Обратно в новината

Коментари - Печалбата на АЕЦ „Козлодуй“ за деветте месеца достигна 1,36 млрд. лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Други разходи" - голямо точене е паднало от 247 хил лева на 2.9 млд лева... без коментар...

Цялата разлика между приходи и разходи на АЕЦ-а се плаща на практика от българските потребители. Затова трябва цялата да влиза обратно като намаление на цената на тока за тях.

милион да спечелиш, за лекарства да ги дадеш.. така и нашия аец.. ще ги даде по ремонти. Сега сериозно - във времена на криза, изкуствено се вдигат разходите, за да се скрие печалбата.. понеже става много апетитна. Не е лошо да се печели. Не е лошо и да няма бедност. Лошоте е ако няма мяра.

Цялата ни износна икономика работи на този принцип. Ако го акстраполираш по сектори, връщанката се равнява на 2/3 и се решава чрез прекотиране на курса ни лев евро на 0.60 лв за евро. Целия износ в момента се къпе в пари, заради грешен курс на лева спрямо основният ни износен пазар - ЕС (~70%).

Благодарим на евроатлантиците че затвориха част от АЕЦа

Имаме рекатор, имаме площадка, трябваше да сме построили и Белене, но националните предатели са в парламента. Работят за всички други, но не и за интереса на България. Не се съобразиха дори с проведен референдум по въпроса.

Веднъж го написах и коментара ми беше ИЗТРИТ! Като гледам 6-ти блок още не е пуснат, кога??? А взехте ли премиите за предсрочно пускане???