Пазаруването в моловете: По списък с желания и минимално разкарване

"Ако има нов локдаун за търговските центрове, много от магазините няма да отворят повече", предупреди Манол Гойгаджиев от браншовата организация на моловете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо по-противно от плешива глава комбиниране с джихадистка глава. Снимката визирам. Тез хора не разбраха ли, че космите по муцуната не компенсират липсата им по главата.

с джихадистка БРАДА.

Да видим другата седмица дали ще ни изненадат с ново заключване щото ... нали разбирате ... то “случаите”... ми увеличавали се били.

На входовете на моловете могат да се ситуират подвижни пунктове за ваксиниране. Кой иска да влезе - хак инжекцията и така. Инак ше хартисат ваксините. бою е взел едни пари напред.... дал е едни пари за астра-седянката и чака от там отчисления. Ко ши ги прай 3,8млн дози? Те не че са ги докарали де... Но и да не ги докарат ЕС-зелките са ги заявили и платили авансово.

затворете моловете, те са развъдник на болести!

Ай сиктир от тука с вашите молове! Заради тъпите маски - вече и в Кауфа не стъпвам, само в кварталната бакалия набързо и след работно време, за да не ме хванат от РЗИ и ченгетата да ме глобят!

А защо заведенията в моловете работят? Значи за тях може а другите заведения да не отварят...

Къде го видя пък това бе? Всички заведения работят при един режим. Дават ти храната да си я носиш. Бях в моловете, хранителните кътове са облепени и всичко се продава в кутии.

За какво да те хванат? Носи си маската и спокойно

Искаш и тях ли да затворят!

Е как да ги затворят моловете, нали трябва да се вдигне процента заболели и след 10 дена да ни наредят да си седиме у дома и да не мърдаме никъде до изборите. А от телевизора ще блика пропаганда, съшита от несъстоятелни опорки, промивайки мозъка на въпросните 80 процента избиратели :)

да свикваме, нормално е човек да носи цял живот маска като китаец?

Това се нарича ковидидиотия! Благодарете на престъпниците от ГРОБ и техните лизачи от НОЩ! И пак си изберете банкянския престъпник и боклуците около него, ако той изобщо ви даде възможност да гласувате!

Когато затваряше безсмислено миналата пролет Боце каза, че той сега спасявал живота на хората, щото това му било важно, а пък пари после лесно сме щели да изкараме! Това каза глупакът - че пари лесно сме щели да изкараме :) Такива приказки може да говори само човек, които никога не е изработвал парите. Каквото и да се случи, едни хора все идват и му носят пари. Затова той така мисли - че пари лесно се изкарват.

Като се замисля колко от магазините в моловете реално правят достатъчно оборот??? Повече от половината ако има една продажба на ден пак добре. В моловете най вече ходят за да си показват дрехите прическите гримовете и други такива. Много разходка много фръцкане и никакви покупки.

Нали непрекъснато се повтаря каква мизерия било, как били гладували хората как нямали пари и прочие и прочие. Сега изведнъж се оказа че изключително големия проблем бил че няма къде да си харчиш парите. Егати мизерията е това.

Това не е вярно. Заведенията в моловете не работят, освен, ако не си поръчваш за дома. Всички столове са вдигнати по масите.

След локдаун а не само в България тия който се на смукаха с парите ще изкупят бизнеса на дребно и великодушно ще им дадат да работят и като видят просперитета им отново ще измислят нова история с вирусите.фараони и роби.това е.затова търсете бога на спасението си господ Исус който е над всяка човешка власт.

Във фитнесите се напъваш яко, потиш се, дишаш като локомотив, мяташ пръски, обливаш седалки и ръкохватки с пот и други течности. Преди тебе на уреда са били други 10, след тебе са други 15. Ама то щяло всеки да си носи собствена кърпа и след всяко ползване на уреда той щял бил да се дезинфенкцира !!! Ха-ха-ха, това може да го приказват само толупите от щаба, които никога не са били във фитнес-зала :)

де го тоя Иисус?! само в книжките май

Фитнес и те продължават да са затворени. Обаче собствениците им искали публичен дебат защото били дискриминирани тъй като не им разрешават да отворят. Нещо не си си прочел правилно листчетата.

Докога ще ги търпим ковид олигофрените? Сега пак ги насъскват с фалшива стъкмистика и скоро ще затворят всичко заради тях за пореден път

Представете си, как щяхте да реагирате, ако ви бяха казали, че ще ви затворят за една година. Доста по-различно от сега ;)

Пак ще загуби Те изборите хлапенце. И пак вие от младежкото БСП няма да са уредите с дребна чиновническа длъжност. Но нищо продължавайте да се надявате.

Ама такива като вас ще ги търпим много по-малко.

Какви други течности бе - да не пикаеш по уредите

От 1 февруари фитнесите са отворени и работят, друже.

Десетина процента сте лумпени, но сте изгодни за управляващите, въпрос на време е да ви пометем и едните и другите

Ако не отидеш в мола какво ще получиш мозъчен удар? Да не би моловете да са жизнено необходими?? Айде бе три четвърти от магазините там перат пари най-вече.

Цифраджийче. Дори и да смяташ не можеш. Ние сме над 90%. Това сме тия ние дето не сме привърженици на партиите и не смяна заплата към партиите като тебе. Така че научи се първо да смяташ след това говори в проценти.

Ако има нов локдаун, майната им на моловете, училищата ще отворят ли пак?! Вече не съм убеден... В класната стая на сина ми са плъзнали хлебарки... Толкова "стриктни" противоепидемични мерки се прилагат, че ако се появят и плъхове, не коронавирус, ами и чума и проказа ще ни хване! И тогава наистина яко ще се мре!!!

Май си пропуснал предишната статия. Хем доста коментари написахте там.

Повечето тук са супер мизерници. Щом не могат за си позволят да изфукат 2, 3 бона в Мола. Кви заплати взимате бре хора колкото за не умрете от глад. Хахха зле сте.

Като почнем да ви обработваме студено със сопи може и да вденеш кого го е яд и за какво. Малко остана.

не думай!

Кое е това нещо в мола, което струва 3 бинги? Просто си жалък педераст.

Аз винаги ходя в мол със списък! Не ходя в мола "за да ходя на мол"! Извинявай, но аз съм на мнение, че тази мода отдавна е отминала. Но кой знае... разправяли са ми, че в Перник още било модерно като седнеш в заведение да си извадиш най-новия модел смартфон на масата, та всички да те оценят!

123 е Ч И С Л О

просто идва края.

По белият свят, моловете са нищо. Просто търговски центрове. Нещо нормално. За Булгар Мола е нещо страшно и само богати мутри пазаруват там. Така е като булгар е съдран мишок и си брои стотинките за да плати на ЧЕЗ. Жалка работа.

Зле сте бедни мизерници хахахахахха

Ако не беше толкова прост можеше и да ти предложа да ми го лапаш за 2200 кинта, не се разубедих, че изпитам повече погнуса отколкото удовлетворение да ме гледаш нагоре с очите застанал на колене...

Исус е от 2000 години. Аз предпочитам старите богове дето са доста по-стари от него. Да видим като ми положиш бузката пък аз като те млатна с чука кой ще е по-добре.

Теб да не са те плашили с молове като малък!?!?

Все още е пълно с хора в мола които ходят за да се показват. Обикалят влизат навсякъде само зяпат и не купуват нищо. Точно те са тези които най-много пищят срещу затворените молове.

Техните са го зарязали там и затова говори такива неща. че и не са искали да го приберат та се е наложило полиция насила да ги кара да си го вземат обратно.

д-р Цветеслава Иванова Гълъбова Психиатрия, Област София Специалист: Хуманни лекари, Психиатрия Населено място: Област София, София град, Лозенец Адрес: гр. София, кв. "Лозенец", ул. "Добри Войников" № 29 Телефон: 02 866 5385; 0888 529162

Затваряйте веднага всички бациларници - МОЛ ове, театри, кина, ресторанти, фитнес зали и нощни клубове ! По-добре и да не ги отварят повече ! Може и без тях !

Какъв у р о д трябва да си, за да сложиш в един ред мол и театър?! Отговорът ГОЛЯМ не ме удовлетворява.

Че не можеш? Хлапенце май си забравил че трябваше полиция да ви пази за да не ви набият хората по блокадите. Как разправяха ония на софийския университет? Ние сме от чистота ли беше? Хлапенце Вие сте една шепа хора. 5 милиона българи пък сме ние. И не ви е шепата привърженици на тая или оная партия ще решите кой ще управлява тая държава. А ние. Няма я червената армия нито някоя друга външна армия за да ви инсталира на власт против волята на народа. А на нас ни е през оная работа Дали ще работят моловете или не.