Пътуванията са пред срив, застрашени са 50 милиона работни места

Световна организация призива правителствата да отменят или улесняват издаването на визи, когато е възможно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се спре цялата мобилност на населението, за да се спре разпространението на вируса и заразите. Даже да има успех след два месеца, това не означава, че през лятото ще се нормализира животът. Новата вълна може да почне в края на лятната ваканция, ако не намалим пътуванията до окончателното справяне с това заболяване.

В самолетите излиза ,че не правят дезинфекция след всеки полет и преди следващия .Да не говорим за влаковете.Не осигуриха на пътниците маски и ръкавици или поне да ги бяха задължили..Полетите до Италия спряха първо частично след много откази от резервации и накрая се принудиха чак когато Италия обяви извънредно положение.Но преди това СЗО не оцени ситуацията, не забрани пътуванията до рисковите дестинации с изключение на Китай и то пак ненавреме..При липса на забрана авиокомпаниите най вече нискотарифните имаха основание да не анулират резервации срещу възстановяване на сумата.Самата СЗО не беше адекватна,въпреки ,че ясно виждайки какво се случи в Китай и какви мерки взимаха там.Изолираха цяла провинция.Така заразата се разнесе в цяла Европа ,като вноса е пак от Китай ,защото нямаше навременна забрана.И сега сме в шах.

.. защо постоянно плачат тези от туризма и транспорта - като нямат клиенти няма да имат и разходи! .. или бяха си нагласилин надценките с 50% и сега им е тъжно че не става играта! Има и такива моменти байновци - не може винаги да се печели. Налага се и вие да позатегнете коланите за 1-2 месеца! .. и стига сте сте сополивили - хора умират!

Е толкова ли е сложно да преназначат служители те си на минимални прагове и да ги пуснат в отпуск за два -три месеца ,докато отмине вируса и после пак да възстановят дейността си.Ама пуста печалба.

Редно е тези, с чиято помощ се разпространи този вирус да си понесат сами последствията.

Манго ще трябва да се придвижва пеш... или най-много с каруца...

За мене не мисли. Ние ромите и чумата сме преживяли.

Супер ! Ще се стигне до там да не може да се ходи и на работа, но инвеститорите още не може да се примирят с факта, че може няколко месеца да не им гъзуваме. Накрая всеки като почне да трепери за кожата си, ще разберат, ама ще е късно.