17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха пращите от мозък. Понеже на нашто черноморие ни чака мутрафонски гур , дайте да отидем на византийския гур. Е нама по-тъп народ. Византийците са най-големите шмекери в света, това е правило номер едно . Сигурен съм че сега 50% ще се върнат с коронавирус. В момента най-удачно, полезно и евтино е почивката на планина.

Един път не ходете на море - ни в Гърция, ни в България, елате при нас на Дунава! Ячакват ви невероятни забавления, а за вашето настроение ще се погрижат Тошко Кумбара и Митко Каракашчето! Разбира се, аз съм в основата на всички ивенти - Марто!

Защо всички отлконяват темата за 9% ДДС, което се прие за туризма при нас. Сега всички казват, няма туристи и държавата още повече помага. Вие виждали ли сте какво става?? Кръчмите са пъни с хора, баровете по плажовете са пълни още от сега. Миналата година не беше по-зле от сега. Защо е тая пропаганда, че никой няма и защо ДДС стана 9%???? Връщайте данъците на 20%!!

Тук в Бургас малките кафенета продължават да си плащат 20% ДДС защото “не са в туристическата зона”. Баровете по курортите се пръскат от хора, а плащат 9%. Къде е логиката???

АЛО, 111 МЯСТО, КЪДЕ ВИ Е МАТЕРИАЛА ЗА ПРОТЕСТА НА КУЛАТА??? ПЪЛНО ПОРНО СТЕ! А МАТЕРИАЛА ЗА ПРОТЕСТА В СОФИЯ???

Следващата новина ще е че още към 11часа е била над 6 км опашката при кулата -чакащи да отворят в 12!!

Дрънкайте колкото си искате, но не сравнявайте Гърция с България. Тук у нас простотията, алчността и мизерията са в пъти повече от Гърция

Нивота на туризма за 300 км море на България е добро ! Който иска селска атмосвера да ходи в Гърция ...

Страх, мъка и сълзи прозират от коментарчето, да ще отидем в селската АТМОСВЕРА, хахаха, няма да пълним джоба на дабалогъзите плиткоумни мутрафони.В Гърция хората знаят как да си печелят клиентела, тук я гонят упорите и трайно.

от поръчковата статия си личи мъката на родните черноморски мутри и страха им да не побегнем в Гърция.

А у нас днес, капутите глобяват седналите на пейка и са пуснали полицейски хайки.

Българските мутри в туризма и в управлението са тъпи ...Цвети Караянчева. Евал съм им цветята льолина. Няма да се докосна до тяхните хотели!

техните хотели са в Гърция

Е да, по ивицата между Олимпиада и Кавала доста българи и руснаци си накупиха имоти... но аз лично оттам само минавам и гледам да не спирам! Около Керамоти и на Тасос също се появиха български "хотелиери", ама и тях ги заобикалям отдалеч. НО! Като цяло българските хотелиери в Гърция са изключение - и Слава Богу!

Хубавото в Гърция е дългата брегова ивица. В гъсто населени райони съм виждал тръба с фекалии в морето. Скъсана при това и озонираща въздуха на Корфу. Честа гледка са и тръби до плажа които текат през нощта. Има обаче толкова разкошни чисти места за туристи с нюх , че горните проблеми не са изпъкващи като у нас.

нали не вярваш че 800 000 слеяни от българия са точно по тези диви места, те са точно на места където фекалиите се стиат с милиони тонове в прозрачното гърцко море , което е и най мръсно о химична гледна точка

Не вярвам и съм сигурен щото съм ги гледал как се пекат на такива места. За природолюбители обаче изборът е огромен. Бил съм на плаж в хубав ден където чак на хоризонта имаше друг летовник.

Бях преди няколко години на почивка в едно село в Гърция, почти градче. Нямаше канализация, но затова пък денонощно сновяха един камиони, които тук навремето наричахме "лайнарки", а сега вече "фекалки". На автомобила, който обслужваше нашия квартал пишеше ΕΚΚΑΙΝΩΣΕΙΣ. Проверих в речника, оказа се неправилно изписано вместо правилното ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ /изпразвания на септични ями/. Морето навсякъде беше кристално чисто. Разбира се по време на източване на септичните ями се носи миризма, но това е само временно и е за предпочита пред "рекичките" с фекални води по българските плажове.

От години ходим на един гръцки плаж, който е достъпен след 2 км ходене пеш. Няма такава чиста вода и такова спокойствие....

Немаааа нема и пак нема никой да ви стъпи на бетонираното лайноморие. Опашките са за Гърция, пък вие вийте на умряло и пишете за радиация, 80 дни карантина, корона, арабите, химикали за прозрачна вода, селяни... последните ви гърчове за радост за нормалните хора. Боли ли? Не толкова, колкото нас ни боли за унищоженото родно Черноморие.

какво и да казваш ,вече всички ще знаят ,че си глупав селянин щом си бил в гръцко, това,че ма бетономорие и мутри по българско , съвсем не е извенение да не бъдеш категоризиран , като селянин, щом си бил в Гърцкото Лайноморие, релано там е еокеан от лайна , но за теб са невидими .20 милион турсити серат в Гърция всяка година И без пречиствателни станции!!!!!Ти вече си , получил звание почитате на гърцки лайна! не си избрал българските , но все пак си бил достъчно сляп за да избереш гръцките. Фен На Гръцки лайна !

Лекувай се момко. Личи си , че си тъп от километри.

Аз бих предпочел да почивам в Турция-хем е по-евтино, хем комшиите са много по-гостоприемни, няма да има и карантина за влизащите, обаче като се върна, поне засега в България - 14 дневна карантина! Въпросът ми е поне платена ли ще бъде, ще ми дадат ли болничен да бъда в карантина, щото после съм на бачкане? Отделно заработвам и на частно, ако ме поставят под неплатена карантина - ще имам големи загуби и трябва да бъда подпомогнат по някоя мярка!

Ангелкова пак е платила с нашите пари за някакъв тъп трол :) Колко мислите, че са усвоили за тази маркетингова кампания от индивид с псевдоним .

На Промахон е ебати опашката...

Другарю Каменов, Калине, 40% от българите пътуващи лятото през българо-гръцката граница не ходят на хотел в Гърция. Моля те да си вземеш бележка и да проучиш нещата. Започни от БИВШИЯ прецедент, другарят росен банов. Сума ти народ вече има къщи, стаи или апартаменти в Гърция. Превзехме гърчолята! Солун отново ще е български!

парите от приватизацията са в гърция. там са истинските мутри ....по тъпите мутри си правеха хотели в българия умните мутри в Гърция

Едно от доказаните умения на гърците през вековете и хилядолетията е да превръщат негръцките народности в гърци. Имат десетки методи за това. Затова от 1 милион българи в Егейска Македония вече няма никакви българи. Няма и да има. Моя позната в Гърция, българка от България, има 3 деца от мъжа си грък. Децата и не знаят бъкел български, а са вече по на 20-25 години. Носят гръцки имена, гръцки фамилии, гръцки възпитаници са и не горят от желание да идват в България. Да не давам десетки други примери.

Много е гадно в Гърция - не идвайте! Изберете родните лайна! В Гърция водата е толкова мръсна, че е станала прозрачно синя и са се завъдили животни, които плуват в нея! Плажовете са толкова гадни, че дори не идва космясъл индивид с потник и чантичка да ти иска пари колкото за квартира! Мега зле! Дори платен паркинг с бариера няма! Няма блокове като в Люлин! Трагедия!

едни от най страшните отрови са прозрачни сигурное пълна с химикали и радиация

Всички страни имат станции които обработват отпадъците и фекалите и ме замърсяват морето по този начин. Страната ни е с около сто години на зад и фекалите се вливат в морето.

недей да говориш врели некипели всиките им острови на гърците са със септични ями !!!!България е даже напред спрямо 99% от държавите по средиземно море, в което се влива океан от лайна 99% от държавите по средиемно море нямат пречиствателни станции

Но само в България се осираш като отидеш на море! А пък, ако си с малки деца си купуваш и системи за обезводняване по 150лв бройката, защото в местния медицински пункт нямали...

само в България има данни . реално броя на мингитите в Гърция е много висок , но няма кой да го търби ,защото българите сме прости да плюем, а гърците са умни за да го крият

20 милиона туристи всяка година серат по септичните ями в Гърция, понеже кенефите им са със септичния ями, гърция се е превърнала в едно септично море от лайна и подземни им води всичките се стиат през септичните ями към вододайнете им извори ...разбира се за ганьо това не е е проблем ! той си обича Гръцките спетични ями,защото и той е расъл на село със септична яма

Глупак, българските туристи в Гърция са капка в морето.

По- добре септична яма, а не заустен лайнопровод в морето. И виждал ли си септичните съоръжения в Гърция. Явно не си. Това не е дупка в земята . И ме съм виждал да плуват лайна като покрай Лозенец и Созопол. Така че язък за парите дето са ти платили да тролиш- аз на море в България няма да отида.

обичаш си лайната :))))ти какво мислиш къде се празни това море от лайна в Гърция :) да не мислиш че някой го извозва на хиляда километра, или че правят нова септична яма ? и все пак преди този лайнопровод минава през причествателна станция в България , а в гърция не минава , май проблема ти с България не са лайната , а че ги няма в изобилие както в Гърция

На Слънчака до бетоновия възел чадърите са на половин цена. Гларусите не влизали в морето, щото не обичали толкова чиста вода и планктон.

Който е решил да почива в Гърция, да приготви пари за евентуална карантина. Да не си мисли, че гръцкият хотелиер ще му плаща карантината? Пък ако се разболее и влезе в болница, да приготви яки пари за лечение. Да не разчита на застраховател за Ковид 19. Гърците обявиха за сега, че ще плащат лабораторните тестове, но никога не са казвали , че ще плащат лечението и карантината! Това е голямата разлика между тях и нашите управляващи- нашите мълчат по главния въпрос- кой ще плаща лечението и карантината на чуждите туристи?

Гърция е предвидила хотели където ще се настанят тези дето боледуват.без да се плаща. Това е краен вариант защото карантина няма да има.

да и всички те ще се плащат :)) гърците си оправиха годината с глуъпаци от България които ще са принудени да стоят затворени по 27 дена и да плащат цял месец хотелско

forever_young

да бе, верваме, верваме!

Утре пътуваме на Гърция с домушадието. Децата искаха и баща им каза ОК. Претеснявам се да не ни поставят под карантина, защото и двамата съпругът ми ни е хванала една кашлица и суполи. То е ясно че е сена хрема ама знаеш ли дали ще ни повярват. Луда работа.

Сенна хрема и кашлица? Да не си от Кърджали и случайно председател на НС, та си такъв мозък?

Честно казано не разбрах иронията. Последно ще мерят ли темперетура на границата?

Е, извинявай, че те иронизирах, но го направих заради леко неграмотното ти писание, все пак ако говорим за сенна хрема, то не би трябвало да има кашлица, а сополи и често кихане. Кашлицата вече е симптом за друго респираторно заболяване, нищо чудно и К19, макар че обективно погледнато повечето хора си го боледуват без усложнения и с минимални симптоми. Опасявам се, че е възможно да ви върнат от границата заради явни симптоми на респираторно заболяване.

forever_young

А бе , Коментар, само ти не разбра, че Стелианна се бъзика! Опериран си от чувство за хумор!

Ако се притеснявате от мерене на температура и това да е от алергия - дано, дано, ама едва ли. Ако сте с температура, по-добре си стойте вкъщи.

Ами ще пием нурифенчета и това е. Децата им няма нищо, ние ще си сложим маски и няма много да дишаме хаха.

Като чета коментарите на превъртелите мутряци - явно положението е много зле за тях. Така и трябва.

Много страдание на "гостоприемни" гларуси чиито джобета тая година ще останат празни гледам? Ами да си прочетат коментарите и да се опитат да се светнат защо така?!?

Защо всички отлконяват темата за 9% ДДС, което се прие за туризма при нас. Сега всички казват, няма туристи и държавата още повече помага. Вие виждали ли сте какво става?? Кръчмите са пъни с хора, баровете по плажовете са пълни още от сега. Миналата година не беше по-зле от сега. Защо е тая пропаганда, че никой няма и защо ДДС стана 9%????

а на Слънчев бряг могат да ме хванат за Шнура

Не се безпокойте, скъпи сънародници! Вилата ми на Халкидики все още е свободна до август! Добре сте дошли, ще получите и автограф от мене - първият демократично избран президент и единственият най-твърдо убеден евроатлантик!

не е само той пълно е с приватизациони тай куни и бивши и настоящи полтици с имоти по гърция, за къде е пътувал Тотев? да не мислиш че за някоя западна дестинация . бързал е да отиде по гръцко

в момента по гърция има повече български мутро пари отколко по България, затова политиците ни са толкова позовлявт толкова добра реклама да се прави на гърция. в България много политици там си перат откраднатите пари, изразео в покупи на вили и хотели

в гърция всичко е на септични ями , нали не вярвате ,че тези септични ями се пречистват , и че лайната на 20 милиона турсити могат да се поберат в септичните им ями......познайте в коеморе отиват лайаната на 20 милиона туристи.......

Добре бе, разбрахме, че си предпочиташ нашите родни лайна!... Те поне са ти по джоба... :-D

20 милиона турити серат в септични ями по Гърция !!!! яка хигиена е там !!!! Ейййй

Гърция е уникално място, но проблемът е, че и там има много българи

и лъжлива статистика за корона вируса! за да се налага гърците да лъжат за корона вируса, колко ли зле са нещатата там?

Селяни има навсякъде, но лайна в морето само при нас! Аз си резервирах апартамент на подпорната стена в Алепу за 5 години напред. Само да изсъхне бетона и отивам да се почувствам гражданин на 5 звезди.

друго си е на камъните и на скалите на някой плаж в гърция, щото мозъка ти не функционира , за сметка на тлефона който ползваш вместо мзък докато и правиш селфита на остров с пепелна волкванична почва и скали. докато ядеш египетски картофи , и ао им апясък на някой плаж е прясно доставен от египетската пустиня

Това, че не можеш да си позволиш да ходиш на море в Гърция, определнео не я прави лошо място за почивка... Но, то си е за твоя сметка!

Не знаеш колко си прав. Само потвърждават казаното впечатленията ми от Закинтос, Крит Родос...ще добавя и стари хотели, износени, но иначе 4 звездни. А пък на Закинтос отпадните води от хотела се изливат направо в морето.... Ама българинът трябва да пропътува 200 км, за да каже, че е ходил в чужбина на почивка...какво да се прави - първенющина.

Ходенето на море в Гърция не е задължително, като не те кефи, стой си в България. Никого не бият, ако не иде.

Лайната са не в морето, а в мозъка ти

Средиземно море е най- мръсното море според статистиката защото там почти не се вливат реки, а братята араби наливат непречистени отпадъци от долния му край. Рибата и калмарите там съдържат най-много тежки метали, бактерии и микропластика.

Нямат дунава ,нсй-мръсната река на Европа .така си е. Мръсотията на Европа у нас се събира..нямат и фекали . Прав си

затова пък цяла турция 80 , египет 120, милиона и . иии много други си изливат фекалиите в средиземно море което няма лечебн планктон който да пречиства тези фекалии , в черно море сиимаме планкто който фотосентезира и го пречиства

Дали арабите си пречистват фекалиите, как мислиш?

Ни на криво те гледат ни ти се надуват.нормслно усмихнати хора ,Гърция си е Гърция..

Нямам търпение да бъда сред гърци. Нека ми е зле , хаха

като си прост

да те порят за дребни

Няма проблем, ще спим в останалите 40%

айде на на Гърция, на селско морие ,всички катуни от български ориенталски орди годо да си направим селфи :) , диваците се чустват добре там където има други диваци , ориенталците се чустват добре там където има повече ориенталци

Вий, вий, скоро биеш кепенеца :) пък ние ще се мъчим на секскоморието гръцко.

Лудите се чувстват най-добре в лудницата

това 800 000 души по гърция си е направо лудница и 2300 000 по турция..хем лудост хем , кючек

Виждам ги как обикалят пред празнитт си чалга-кръчми като гладни койоти. Напрегнато се взират във всяка кола или случаен минувач. Дали пък не е плячка? Платените паркинги стоят празни, бариерите стоят вдигнати, но жертви няма. Нервно се пуши цигара след цигара. Редят “евтините” чадъри и шезлонги всяка сутрин, а вечерта ги прибират недокоснати с псувни на уста. Проклета Гърция, проклети селяни...

Ха-ха, браво! Това си беше направо по елинпелиновски. :) Преди 10-тина години бях в командировка на Слънчака. Организаторите на събитието бяха избрали хотел на първа линия, 5 звезден... Трябваше ни съдействие от полицията, за да си стигнем до хотела! :) Всички подстъпи към него, всички улици, бяха преградени с бариери и едри мутраци ни обясняваха, че за преминаване през "частния им имот" трябвало да платим такса! Ми - не! Мерси! Не съм стъпвал повече там и няма и да стъпя! :)))

природата и времето са супер ама гърчоляците не стават.

Да, не ставаме защото не обичаме бедни цигани... Жалко

Ами насаждани са комплекси на балканските народи и вражди, да благодарим на Великите сили и масоните копои на Ротшилдови, които финансираха и генерираха войни за "освобождение" чрез финансово поробване над балканците, насаждайки омраза между хората чрез управляващите ги крале/царе юдеи. Резултатът е, че днес ние не обичаме гърците и сърбите, а те не обичат нас, окрадоха български земи, сега ходим там на море, с най-близките си хора - македонците, наша кръв, все нещо делим, а знаете, че близките най се смразяват, когато делят нещо общо...

На членовете на «лайноморската» партия малко им бяха 200 години византийско робство и 500 години турско. Ходете още натам, да ви е честито

Новата опорна точка - селска Гърция. От тъпи дебеловрати получовеци кво да очакваш? Това КИ мислите, че ще ви напълни блоковете на Слънчака?

ква опорна точка , просто винаги си е ебило релност еснафите от край време са си гърчещи си народо психология е ориента е в кръвта ни ....факти !

На патриотизъм ли ще ми играеш, Андрешко?

Да сравняваш Гърция с България на летен туризъм , море ,чистота природа храна отношение и тн...е все едно сравняваш трабант с меибах Мерцедес.

така казваха и гърчещите се еснафи, новбогаташи по време на родбствто... ти си иситнски еснаф !!!!евала

Извади уя ми от устата ти че не се разбира какво говориш

какво да извадя? ти май си живото доказателство за контингента който ходи по гръцко диви и груби селяндури.

Правилно си ги подредил, може би инстинктивно: Гърция - България Трабант- Майбах Браво!

Как ми е кеф да чета жалното скимтене на гладните мутряци с черни потници. Тепърва ще виете, бетоновози. Късно е за китка. Айде слагай табелата “Скидка”.

Искам да подкрепя всеи селяндур, всеки комплексар и всеки малоумник, тази година да почива на гърция!

Никога повече на мутренското бетонирано лайноморие. Стройте ди там, обикаляйте с чантичките през кръста и чакайте някой баламурник да клъвне. Селско било на Гърция... Това ли измисли Клюн Ангелков? Хахаха Пеиятно лято на нискочелите в жк Бетономорие.

Удобрявам ! прав ти път по СелскоМорие, където най крадливия народ на европа ще ти вади с памуче паричките от джоба

Когато тези на които им плуват лай на в главите се изсипят в Гърция тогава нашето море става престижно. Че чадърите стрували пари - това не ме бърка, кефа цена няма.

Ограбихте на народа парите и застроихте лайноморието,това се случи,а сега искате народа да ходи в бетонираното лайноморие и да почива в хотелите,които построихте с неговите пари,ае у лево!

дано повече селяни да отидат по гърция, трябва да създем форуми където да ги лъжем ,че там ехубаво ,за да се изнасят още в по големи количества към СелскоМорие по камънаците на гърция, и там местните крадци да им вадят с памук паричките ....

От 20 години ходя в Гърция и Италия на море,тук не би стъпил,дори да затворят границите,по добре да си стоя в къщи,от колкото да отида в най голямата кочина в света!!!! Никъде няма такъв смрад,като по нашето лайноморие!

Идете да пипнете короната и после България да ви бере гайлето ГЪРЦИТЕ ЛЪЖАТ СЪС СТАТИСТИКАТА!

Събота пътуваме за Халкидики. На истинско море.

прав ти път ....но и да си останеш там ....да живееш за псостоянно, и без това си роден да крадеш от България и да живееш с други крадци , каквито са гърците , защото 400милиарда си ги откраднаха, ти явно си фен на селяния и национа окрала 400 илиарда, явно такива са ти наклоностите, да обичаш крадците!

В Гърция е милиони пъти по добре,от колкото в лудницата,бетона,шума,лайната,простотията,скъпотията по нашето лайноморие!!! Хората искат да отидат да почииват,а не от град да отидат в друг град,където дори е по голяма лудница,да не можеш да си спокоен на плажа,да те оберат там,да те напсуват,да влезеш у водата и след като излезеш да влезеш в тоалетната и да не можеш да излезеш... Хайде не,мерси! Хората отиват в Гърция за да почиват там,където няма бетон,лайна,простотия,лудница,шум и скъпотия...

ей сега се издаде,че си комплексар

Като кажеш «милион пъти по-така» и ми е ясно колко достоверна ти е информацията. Лай ната ти плуват в мозъка

Ами то за софиянци няма разлика...

Българина винаги е го влечало към ориенталщината , колко по ориенталско толкова по щастлив , особено неразвитте личности, Гърция е супер оринетлакса и е много по сходна с турция по ориентлащина да речем от България, в България вече има някво приливане аст от населението е с друг манаталитет , но хорта основно със сслески и снобски манаталитет си остават ориенталци и приливат към гърция, турция , там им е родно. Чсутват ориента и им туптят сърцата

Гърция и ориенталщина. Пий си хаповете момче. Гърци=спокойствие, чиста вода, и най важното ако избереш правилна дестинация, няма много българи, което е важна предпоставка за почивка.

Празен ли ти е хотела, а? Нека, нека... зарад такива лешпери одим у Гърция

Същите страхове, конспирации и плахи надежди за туризма и в Гърция, както навсякъде по света. Ако отворите един гръцки форум, ще видите същите страсти, каквито кипят и у нас! Само че К 19 показа ,че не се интересува от страстите и надеждите, таман решиш, че си го победил и пак се развихри. Не го интересуват нито " стадния имунитет ", нито прогнозите.

Хора,има толкова по-добри дестинации като Испания и Португалия. В Гърция като се изсипят всички ит БГ селата пак ще си заобиколен от селяни и простаци. В Португалия не бих казал, че е по-скъпо, чисто е, а и БГ-тата са по-малко. Тоест нормалните хора да повече

че те защо мислиш че го харесват, те си харесват да са на село гърция е едно село развито с големи заеми 400 милиарда заеми, иначе манталитета там е на ниво ганьо , и на ганьо муе хубаво с ганьовци, да немислиш че е заради безплатните шезлонги , ганоь и сам не знае че му харесва да е селянин , ама да се мисли за по така

Евала пич, точно в целта. Обаче и да им го говориш повечето няма да те разберат. Въпросът, не е в Гърция, България, Албания и т.н. Въпросът не е дали има бетон или не, а дали си обкръжен от простаци. А в Гърция определено си, защото наште БГ селяндури са там

Да, хубаво е в Португалия-за разглеждане, за храна.. но за мен лично не е ок за море-водата според моето усещане е мега студена.

... БГ-тата са по-малко. Тоест нормалните хора да повече .... Ти да не си наследник на Главния Камериер по Чорапите на Английската Кралица? Снобар! Сигурно пиеш кафе с вирнато кутре!

Човекът за съжаление е прав. Това си е факт. Където и да отидеш тези, които се държат най-просташки и неадекватно са 99% българи. Не искам да слагам всички под общ знаменател има и нормални хора. Като гледам какви селтаци са и даже ме хваща срам, че съм българин. Все едно в джунглата са расли

А какво ще ви стане ако една година не ходите никъде. Или не ви е грижа за родителите ви та ако щете и за самите вас.