Парното в София затъна с дългове от 100 млн. лева

От "Булгаргаз" заплашват да поискат събиране на вземанията си по съдебен ред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ако докарат и газта на Тръмп, работа хептен "ще цъфне".

Парното в София затъна с дългове от 100 млн. лева Топлофикация София загуби 70 милиона лева в КТБ, но никой не понесе отговорност за това,а само уволниха " бушона" наречен изпълнителен директор. Сега имали дефицит от 100 милиона лева. Това ако беше в Китай на некои отговорни политици щеше да им хвръкне главата в буквалния смисъл на думата.

Преди 10 -тина години цяла България плати 200 милиона за парното на софиянци. Сега пак ли ще прехвърлят дружеството на държавата, за му платят задълженията от националния бюджет!?! София малък бюджет ли има?

"Просрочените задължения на "Топлофикация - София" към "Булгаргаз" са нараснали до 100 милиона лева," А бе тези от топлофикация не спряха да крадат бе! Толкова хора осъдиха, по три кожи им смъкнаха, то не бяха адвокатски, сградни , надуване на цената, надписване, изнудване! Ами намалете заплатите на ръководния персонал. Не може директора и приближените му да вземат по 20 000 лв. на месец заплати и отделно бонуси и ред други привилегии. ЗАТВАРЯЙ. Тази фирма само краде от народа за политиците.

В КТБ Топлофикация загуби 80 млн. а сега ние ще плащаме отново. Кой е виновен и отговорен от Дружеството и от Принципала за това загробване на тези пари. Кой прибираше лихвите и лични премии от Банкера. Кой??? Кой ??? Ало СО,ало в собствен СОС ли сме сготвени.

Колко месеци ви трябват да сметнете изравнителните ни сметки....кви са тия фиктивни изравнителни фактури на Техем, с която като отидох в касата ме напсуваха, че не значело нищо????? Абе престъпници мръсни , крадци и неграмотници само да крадете знаете, а ако трябва да връщате пари като прадни изчезватте ....

Време е да се вдигаме и да ги почваме. По-крадливи престъпници от топлофикацаццията няма. Я ходете да видите на ул. "Нишава и ул. Праскова мезонета на Вальо Топлото. Крадна,крадна и дава където трябва и си има мезонет с меден покрив за 20 хил. долара само покрива и боксова круша на балкона. ВРЕМЕ Е ТАЗИ ТОПЛОФИКАЦИЯ ДА БЪДЕ ЗАКРИТА И РЪКОВОДСТГВОТО В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ПРИНЦИПАЛА

Въвеждането на водородните технологии ще намали цените на парното десетки пъти, ще преустанови закупуването на природен газ и ще позволи на Топлофикация да произвежда и продава чисто гориво - компресиран или втечнен МОН газ на цена на дребно десет пъти по-ниска от тази на метана. Така от губеща, ще се превърне в печеливша, многомилиардна компания.

Едноличен собственик на Топлофикация София е столичната община. Сега попитайте селската даскалица ( пардон, кметица) защо е затънало ЕАД-то !

парното на сапун! ПРИБИРА ПО 300 КОЖИ ОТ НАС. НЕМАМ И КАПКА ЖАЛ КЪМ ТОЗ РЕКЕТЬОР, ИЗНУДВАЧ И ОБИРДЖИА. ШЕ ТАНЦУВАМ НА ГРОБА/ФАЛИТА МУ. АЙДЕ 500 МИЛКИ ЗАДЛЪЖНЕЛОС..............

Абе вие софиянци само като ви пипат парното мрънкате. Елате да видите как живеят хората бе