Парламентът се разбърза с актуализацията на бюджета, задава се битка за параметри

Първото четене на трите бюджета в комисиите мина сравнително лесно, но в залата и след това отново в комисиите всеки ще държи на своето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

счупиха тъпомера с тва заглавие; начи у парламенто вече не се бият за пари а за параметри....

Т.е. този който е работил 40 години ше получава колкото всеки мързел без ден стаж... браво ИТН... БРАВО!!!!

тоя който е работил 40 години е имал възможност да инвестира средствата от труда си , от което да печели и след пенсионирането си , когато вашата ;система ; е ограничила друг по некакви си причини и го е оставила без нормални доходи трябва ли да умре от глад ? затова всички пенсии без изключение на нивото на минималната заплата , физиологичните нужди и на президента и на премиера и на банкера и на асан от махалата са едни и същи

с нашите майки и бащи! Свидело им се на крадците 370 лв! И каквво можеш да си купиш с тези мизерни парици,особено след инфлацията,която ни докарахте!? А,изцъкления,ухиления,алкохолика, културиста???

Как да резнат на майките и бащите си колкото може от жалките пенсийки,които не стигат даже да си платят тока! Завалиите,какво са отгледали! Повишението по Бойково време,изядоха умишлено с инфлацията,която ни докараха за 3 месеца крадене,изчегъртване на филанкишията,хаос,омраза!

Пенсията идва от парите които плащаш за пенсионно осигуряване. Кажи сега тъпчо... Колко пари плащаш на месец за това. За справка - 2.7 млн работещи издържат 2.2 млн пенсионери. И половината укриват данъци за да не "плащали на държавата".

Като галапагоска костенурка. Аре бе, че вече ще изпукаме от глад и такси!

кръгла маса, отново бесни кражби. Този път не само с павета, а с пълно бойно снаряжение ще ги изчегъртаме всичките - стари и нови боклуци.

Разбърза де. " играта продължава". Канадчето тръсна 200 милиончета на тоя и оня ама де са 200 милки, де са 2 милярда. Затова фатмака не си даде зар с 2 мандат и с 3 не бърза. Да имат време да ги делнат, че на другите избори не се знае знаели се.

Дайте парички на тези от БСП и ДБ, те знаят какво дя ги правят, идат избори.

Голямото папкане почна!

Главното предупреждение на Донев е да не се приема исканото от ИТН и "Ние идваме!" увеличение на минималната пенсия съответно до 370 лева и 369 лева. Той обясни, че това ще доведе до това, че над милион и 600 хиляди пенсионери, или повече от 60 процента от пенсионерите, ще получават минимални пенсии, ще бъде изравнен приносът на пенсионерите, участието им в осигурителната система ще бъде сведено до нула, защото колкото и да си се осигурявал, да си работил, ще получиш минималната пенсия. Ще се демотивират работещите да се осигуряват на реални доходи./ мнение на истински идиот , ще оставиш пенсионерите да измрат от глад за някакви налудничави твърдения за мотивации и не знам какви си уродливи милиционерски мероприятия , тоя е за обесване

Като не иска изравняване,да вдигнат и другите над минималната

ти се вижда, че очевидно ти си резултат от "милиционерско мероприятие". Значи работил-неработил, внасял-невнасял осигуровки, давай на всички по 370 лв, не е важно, че един е внасял пари в бюджета, а друг си е драпал макарите и е работил в "сивия" сектор.

370 лева са по десетина лева на ден.На това ли завиждаш.

точно така , даже бих изравнил всички пенсии на минималната работна заплата

с нашите майки и бащи! Свидело им се на крадците 370 лв! И каквво можеш да си купиш с тези мизерни парици,особено след инфлацията,която ни докарахте!? А,изцъкления,ухиления,алкохолика, културиста???

Герберите са много прости. Сега се пръскат от злоба и яд, защото пари има и ще бъдат дадени за хората в нужда. Лекари, пенсионери, бизнеси. Днес самият ананиев призна че в заложения бюджет от герб не е била предвидена ковид вълна през есента. Как да стане без актуализация, още повече че парите са на лице, даже са с 2 милиарда повече, а до края на годината ще се съберат още повече.

събират? Да не са произвели нещо случайно? Част от сумата е повече събрани пари от ДДС и акцизи, ама не от повишена събираемост, а от повишени цени. Другата част е от спрени пари по различни проекти, най-вече за ремонти на пътища и нови такива.

Кирчо канадецът още ли е министър? Ако е да, ебати и държавата, ебати и президента, ебати и народното събрание, ебати и прокуратурата. Той и президентът нарушават Конституцията, а опозицията, визирам ГЕРБ още ходят на заседания на комисии. ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е МАФИЯ, ЛЪЖИ МАЖИ, А БЕ НЯМАМ ДУМИ.

Мъко гербомутренска

Актуализацията ще е поредната кражба. Едни 2 милиарда ще отидат по фирмите на политическите партии. Народа кучета го яли, трохите от масата ще му са достатъчни.

Не се чува какво правят с онази програма, но преди три дни Франция получи първите 5.8 милиарда от полагащите й се 69 милиарда евро.Нашите умници доценти, професори, икономически центрове и нам кви си старши сътрудници аналитици са гола вода.

генийте от Харвард, аверите му и пр.

По добре да не ги получаваме сега,защото ще изчезнат за 60 сек. :)

Ще изчезнат в ръцете на Боко,в чекмеджета и хвърлени през прозореца по лично усмотрение

Червените кхмери се подготвят да крадат ангро.

До края на годината ще им трябва пак актуализация, после дефолт

Българина се забързва само когато краде!

сере! Ама те се осраха достатъчно, сега им трябват пари да се изперат.

С тези кабели Като я видя Всеки път И почвам да се смея Има решения На тези грозновати проблеми Дразни

Не е битка за параметри, а за кой, колко да открадне от кокала! Текат им лигите от глад и са като озверели хиени. Ръфат месо от народа. Спецов откраднал 1,5 милиона и продал фирмата на клошар. В митницата шеф е най-големия контрабандист и ДДСар в миналото. Рашков има имоти за 16 милиона лева с недоказан произход. пРезидента храни любовница с парите на народа и и урежда апартамент, а съветниците му до един са корумпирани и за затвора както и солташака му ген. Стойков укриващ документи от правосъдието!

ИВАН ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

Мутрогербер, Кажи нещо и за главната ви мутра

А защо не се говори за европейските средства срещу ковид? Тях вече разпределите ли ги? Пак ще стрижем овцете вместо да вдигнем приходите.

Първо трябва да можеш да си ги поискаш и второ ЕС избягва да дава пари на червени крадци та ще е трудно

+++++++++++++++++++++++++++

Ще дадат 30лв на пенсионерите,а ще краднат 30млн

в Щатите са над 2 милиона федералните служители, има и страшно много щатски и местни такива. Там правителството е огромно.

Нека са двойно повече на глава на население, ама да има уредена държава. А тези тука няма и за келнери да ги назнача.

Излиза, че на 200 млн население, 2 млн чиновници са 1%, а ако са над 300 млн - значи 0.7%. У нас при 7 млн население и 440 000 чиновници (ако са верни цифрите), съотношението излиза над 6%. Така, че пак е много.

Дайте да крадеме др0гари, че следващия парламент е мираж... важното е да се нагушим, че сега ни е паднало!!!