Коментари - Парламентът създаде анкетна комисия за действията на ББР | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видя Гечев и ми е ясна работата.

В 21ви век всяка страна върви само напред в развитието си и така ще бъде. А когато влизането на България в чакалнята е факт, смятам за аналогична подобна новина, сензация за създаването на тази комисия. Хайде стига вече, не сме 1950 година!

Страшна комисия, в която взима участие и Румен Гечев - професорът по хиперинфлациите. Пореден опит на БСП-то да ни отдалечи от еврозоната, много ги е страх от нея, разбира се, че опитът им ще е неуспешен.

Направи комисия, ако искаш да не се свърши никаква работа.

Най-големия страх на комундетата е, че ще станем нормална държава - защото тогава те ще отидат на бунището на историята. Където им е мястото!

Със зъби и нокти комунистите не искат България да влезне в еврозоната, защото кражбите им ще лъснат.

Когато не искаш да се свърши работа създаваш комисия,известно е отдавна!?Малката пикла,която неможе да каже колко е 105*105 без калкулатор,естествено ще оглави комисията,ами така сее управлява,ммдаа!!?!

"председател беше избрана Евгения Ангелова от ГЕРБ" Момичето на 28 години, може пък да направи нещо. Пеевски почна от по-рано да прави кариера.

БСП си я избраха такава!

Одобрен съм за безлихвения заем от 4500 лева. Още преди три месеца. Още не са го изплатили. А помощта трябваше да бъде оказана през месец Март! За сравнение - в Швейцария, само след час и половина, след като си подал документите, парите са преведени на твоята сметка. За сравнение - в Русия, само след шест часа, след като си подал документите, парите са преведени на твоята сметка!

Аха - знам аз - в Путлеристан от крановете боярищник тече! Всичко има и всичко дава другаря Путин! Чемодан, вокзал - и тутуфтутуф в Мада Раша!

Това да подкрепяш крадец и подпалвач на планини със 70 милн лв загуба за данъкоплатците , а реално са 140 - никой не ще акции на източена банка е висша форма на ограбване на данъкоплатците - ОСТАВКА!!!

Измислена работа от измислени депутати, които вече нямат моралното право да са в парламента.

И имат наглостта да излязат в 30 дневна отпуска! Не стига,че през март-април не работиха, а сега имат и дни за отпуска!Държавата се тресе, хаосът е пълен, а нардоните представители ще си почиват! ОСТАВКА!

Току що една добра вест от Президента Радев, днес. Г-н Президент, с Вас сме! И вярвам, че искренно уважавате професията пожарникар. Но тъпака от Банкя не е такъв. Не е учил за Такъв, а и не е работил като такъв. Професията, която има и упражнява е МУТРА!!!

Каскетов тичай да вземеш паспорта на Горанчо че знаеш в Дубай не ти се получават нещата. Прибери го преди да е отишъл да пуши с Черепа пури

То не трябва ли прокуратурата да се задейства в случая, а не да препират Горанов с поредната комисия. То не че прокуратурата няма да го припере.

тулупите от всички ОПГ-та са един дол дренки - да купиш с обществени пари на петорна цена Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! в нормалните държави се образува СЛЕДСТВИЕ и се АРЕСТУВАТ ВИНОВНИ/ОТГОВОРНИ! тук замазват с някакви бутафорни комисии!

а ний у маалата ша създадем анкетна комисия за разследване на парламенто и най-вече на шефката му, кърджалийската... тя постоянно скача от член на член и с това ни обърква докато гледаме съсредоточено заседанията на сбирщината...

Парламент няма в България, има имитация пълна с отегчени дюмбели и застаряваща масовка. Ако утре стане някаква беля и вземете, че умрете, НИКОЙ освен най-близките ви роднини няма да забележи и няма да пролее сълза.

Бай Цеко и Бай Стоян са биз бизе и зад тях е задкулисието и то с дебело тяло.

ББР - банка на задкулисието и мафията.А Мавродиев е поръчково пале.

а те платиха ли ги? нали имаше такава интрига?

Естествено , че ги платиха.

я виж ти - хабиби чекмедже.

Ясно е , че ще перат изцапаните дрехи на Мавродиев и на шефа на надзорния съвет Лъчезар-сегашния министър.

НИЩО ОСОБЕНО! Правителство се опита да направи същия номер, както го направи преди години с КТБ като я превърна в БАНКАТА на ВЛАСТТА! Този път обаче номерът май няма да мине....и плъховете започнаха да напускат кораба!

Когато искат да заметата нечии престъпления създават анкетна комисия.

Мавродиев е един от най-големите бандити в България.

ПИБ и ББР са скачени съдове , на които плува тялото на Шиши като кораб.

Мавродиев е бандит, знаем отдавна това. Беше освен шеф на ББР и шеф на КФН преди това като трябваше да контролира да не фалира КТБ. Той е ддно от момчетата на Делян.

напротив - функцията на КФН е да слухти за финансови измами и потенциално пране на пари, а също и контрол на всички предприятия които се търгуват на борсата.. (като КТБ и ПИБ и много други). За тея далавери със заемите към свързани лица трябваше да бият камбаната много преди БНБ. Ама Стоенчо спи като мечка през зимата. По-точно спа.... На тоя фон назначението му в ББР беше скандал сравним с "ало, Ваньо" и "простата кърджалийска". Тука някои биха сложили и изказването на земеделската министърка, но това нейното си е не просто скандал, а състав по НК. Никой не може да контролира да не фалира едно или друго предприятие. нещо повече - не бива.