17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу българомразците от ГРОБ!

ГЕРБ изгуби следващите избори. Това е грешен ход.

Това е изключително от любов към здравето на българина. Да не си помислите че ни грабят - няма такова нещо, грижат се за нас.

за следващите избраници на народа,само ще лапат яко от данъците

Аман от скапани мрънкачи! Данък на 20 годишен голф - 12 лева! Данъкът на 2 годишната ми кола е 390 лева! Що? И да слушам мрънкане как от 12 ще плаща 14 лева на това отгоре!

Герб, герб, герб, герб... Цъфти, цъфти, цъфти герб... Ха, ха, ха... :::))) ОСТАВКААА...!!!

Естествено! Популизъм си трябва, не правилни, но непопулярни мерки. С магическа пръчка трябва. Или със сопа!

ГЕРБ са боклуци, няма спор. Но другите са още по-боклуци (само кат си спомня как БСП насилиха сички да сменят табелите на колите - ей така та да приберат едни пари). И просто нямаме бъдеще....

Малко е, 1000% увеличение на всички данъци трябва. Докато овчият народ седи и си трае, трябва да бъде стриган и скубан за да има пари за крадене

При положение, че 95% от бългаарите карат стари автомобили, решението на ГЕРБ е антинародно. Сами се режат клончето на което седят, но нали така им казаха началниците от Брюксел направлявани от автомобилните производители монополисти.

АГОНИЯТА НА ОТИВАЩО СИ ПРАВИТЕЛСТВО...

Да ми вдигнат и оная работа.

Нерегистриран тъпако като увеличат данъците на хората с 30 - 40 лева дали ще ги накарат да си купят нови коли?

Лъжеш бе боклук! Данъкът на 19 годишния ми опел астра е 120 лв. Лъжеш курво!

и тая държава да прекратява своето безжизно падение

Обаче Мендето на снимката изглежда страховито. Перачката на свинаря от Пловдив, прекръстила се на гербаджийка, както впрочем почти всички от гроб бивши комунисти и слугите им.

1 Разгеле, най - сетне. Заринахте София с некви тъпи трошляци. Улиците станаха тясни. Две коли не могат да се разминат като хората. От двете страни на улицита спрели два коловоза с пръдливи дизеляци. По средата некви кратери, като след бомбардировка. Едната колона трябва да навърти плътно в дясно волана, като същевременно внимава да не забърше огладелата на спрелите курници. Да пропусне цялата насрещна колона и чак тогава да продължи. 2 Тия дизели на 200 год отделят толкова много вредни газове, че колкото и да увеличават бюджета за здраве, пак няма да ви излекуват 3 Трябва да се забранят на коли по - стари от 10 год да се движат, въобще по бг пътищата. Кой е казал, че всеки трябва да има кола. Никой. Возенето е скъпо удоволствие, само тоя у който си плаща за нова кола трябва да се вози. Тва е привилегия, не право. Ганьовеца трябва да го разбере. Трябва да стане като в Япония, за да може да си купиш автомобил, първо трябва да докажеш, че имаш къде да я паркираш. Иначе, ще си пътуваш с метрото, с рейса и когато времето позволява с колело.

Боко, среден пръст от мен - това ми е бюлетината за теб следващите избори.

Как точно ще премерят кой автомобил замърсява повече околната среда?

Измекяри. Само се чудите как да доите народа. Дайте ни добри заплати и сами ще се откажем от старите коли и ще спрем да хитреем

Браво , а пари за нови кога ще дадат ???? В Парламента заплати по 5-6000 лв, а хората работят за 1000 !!!! Очаквам ергенски данък за хората без брак....Много са и доста доходи ще има в хазната , както и данък за бездетните, та съвсем да за приличат ГЕРБ на комунистите от соца !!!! Дерете по 100 кожи от хората , а стандарт на живот никакъв !!! Бог да ви връща за глупостите дето творите всеки ден в НС

София се зарина заради цървулите от ГЕРБ, които надойдоха в София масово от прованса за да ни управляват. Айде скоро по селата и по дупките откъдето изпълзяхте.

Дайте, дайте! Като циганите сте - само искате да ви дават.

Ми селтаците ако се върнете по родните си места в София ще има бол свободни паркоместа.

всеки българин би карал нова кола, би плащал данъците и , и би бил доволен, повече дори от загрижените политици и министри, но ...именно уважаемите политици и министри натискат редовия българин в блатото, подценявайки и недооценявайки труда му...не може 40% от населението от които поне 5% с добро образование да са на минималната работна заплата...а въпросните по горе упоменати загрижени лица да са на 10 пъти повече...нима са по умни, по ерудирани, по образовани и титуловани от ЦЕЛИЯ български народ , за да имат правото на ТЕЗИ заплати... ...вЕрвайте ми ВСЕКИ българин мечтае за нова кола , а не за трошката дошла от някоя евро държава, препродадена през 5 ръце...и вЕрвайте ми , че всеки вишист докато е плащал образованието си не е и подозирал, че ще е натикан в бремето на 510 лв. БРУТЕН месечен доход...под различен знаменател ...ами...нямаш нужния стаж, ами нямаш нужния опит, ами нямам друга възможност, но много бих искал да ти давам повече, ами....вземай си парцалите и върви в Европата...дори Лилето Павлова спомена преди месеци, че ВСИЧКИТЕ и приятели вземат над 5000 лв./ако не греша/ заплата, а българинът е глупав, алчен и реве за повече пари...но приятелите на Лилето не са цяла България, НАЛИ?...

Правилно! Затова данъка на стара кола трябва да е 1000 лева. Като в цял нормален Свят!

За съжаление българина има бензин вместо кръв. По-скоро би дал да изнасилят жена му, отколкото някой да му одраска скъпоценното возило. Иначе ми е trans penis тоя закон. Аз колата я разкарах. :-)

Още сеч ще има. Боцко трябва да пълни хазната, защото неговите приятели я изпапкаха и няма кинти за нищо.

Данъка на жилището ми в Стара Загора е 75 лева а на село на 20 километра от града където хората измряха и всичко запустява е 76 лева.

Че кой ти пречи? Или по-точно кое ти пречи? Изкарвай пари.

откъде се появи пак тази чума?

ПИПО

Когато е да се щави народа се прима без възражения. Боклуци.

Изкарай си я бре.

Данък на 20-годишната ми Хонда - 140 лв! Така че не е чак толкова символично това увеличение от 20% в някой случаи! Не че съм "за" да караме стари автомобили и да замърсяваме въздуха, но това няма да стане с поредното вадене на пари от джобовете ни, а с вдигане на доходите на населението. Иначе винаги тук ще си е пазар за таралясниците на Европа. Иначе проблемът си е и в световен мащаб .. защото хем мрънкат за опазване на природата, хем хибридите все още са на неоправдано високи цени.

Герб са комунисти и вдигат данъци, осигуровки и т.н. Ами искат да крадат, а няма какво. Сами те изгониха 500 000 души откак са на власт, а искат все повече и повече да крадат. То с посмяна на материала за плочки в София няма да стане. Много повече искат да крадат. Да се затъкнат дано. Старите коли се карат от бедни хораа, от пенсионери и т.н. Те ще палтят данъка, винетката, гражданската и после няма да карат, защото няма да има пари за бензин, за ремонти. Ефектът ще е нулев - закърпване на бюджета и задоволяване на мераците за крадене. Ама до изборите само, а те са скоро. Мерака за крадене спирачка няма. Накарайте хората да продадат старите коли и чакайте да купят нови 10 годишни, които по принцип са много кекави и не се ремонтират въобще. Спокойно- като дойдат социалистите няма да е така. Теса с по-нормална дясна логика на нещата.

"Заринахте София", аве .... ти какво си мислиш, че България е само София ли? 3/4 от хорицата извън твойта София живеят с под 1000 лв. на месец семеен бюджет - съзнай се малко - егоист такъв!!

Лъжа!!! Това го направи Иван Костов!!!

Да го духат бедните!

Цитат: "...Основно жилище е това, където живее семейството, не може да имаш три или пет основни жилища, досега това се случваше, отбеляза Стоянова...." г-жо Стоянова , основно жилище е също когато човек има на свое име само едно жилище. това че този човек може да не живее в него неможе да е причина това жилище да не бъде основно. Съвсем друг е въпроса когато на твое има имаш 1-2-3 имота , но нека да не бъркаме собственост с местоживеене. това е меко казано ТЪПО. По отношение на колите твърде странно е да казвате ами то 20-30% щяло да е поносимо , едва ли не малко увеличение на Данък МПС ?! г-жо Стоянова ако имате впредвид МПС-та които са под 75 kw може и да е така, но за МПС-та в масовият клас 75-110kw сте много далеч от истината. Освен това данъкът може да бъде съществено увеличен защото сте дали много голям диапазон и право на общините да определят цената на 1kw мощност тогава в Община Русе и в Община Варна едно и също МПС ще е обложено различно това каква връзка има с замърсяването на въздуха ? НИКАКВА , защото даже МПс от една и съща марка и модел които са в една и съща Еврокатегория могат да замърсяват различно. ЕВРОСТАНДАРТ-а на колите е ФАБРИЧЕН измерен от производител в ЛАБОРАТОРНИ Условия и това няма пряка връзка с полевите условия. Кола с Евро 5 на 50 000 км и кола с Евро 5 на 100 хиляди км са две различни планети. Каква екология , кви 5 лева ?!

Хазната е празна, българи ! Тия, опоскаха всичко ! Да им заклекне, дано !

Вдигайте, вдигайте... То вече всички само пият и се веселят, а младите емигрират, мамка ви престъпническа. Ще намалите вноса на стари коли ако хората имат възможност да си купуват и поддържат нови, а не като вдигате цената на поддръжката на старите. Тъпи, селски, крадливи пръчки сте всички по върховете на властта (като повечето от избирателите си)!

ПИПО

Колега, хайде да си не пишим глупости. Най много (включително и моя милост) избягаха по време на БСП и Тройната коалиция. Тук всички тролове пропускате най важното. ПРИЕТО БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЯ. Всички политически сили гласуват за поредното сваляне на кожи.

Аз само да питам: По какъв начин вдигането на данъка за старите автомобили ще подобри екологичната обстановка в БГ??? В коя нормална държава премахването на ДПФ филтри и катализатори е доходоносен бизнес и се предлага едва ли не на всеки ъгъл??? В коя нормална държава 80% от автомобилите по пътищата са стари барутници, а в същото време минават преглед без проблеми??? Къде другаде в ЕС може да видите автобуси за обществен транспорт и товарни автомобили, които са полуизгнили и бълват пушек като парни локомотиви??? Нека тези малоумници от ГЕРБ да си отговорят на тези въпроси, ако им стиска...

Искам да карам ретро автомобил приспособен на газ.Какво значение има колко е стар автомобила щом той не замърсява околната среда.Не е въпроса явно околната среда а дране от чумата Герб.............Пропан-бутанът, известен също като LPG.представлява смес от леки въглеводороди, които се намират в газообразно агрегатно състояние при атмосферна температура и налягане.Отсъствието на сяра и ниските емисии на азотни окиси, токсини и фини частици, които се отделят при горене на традиционните горива, превръщат пропан- бутана в един от най-екологично чистите източници на енергия в съвременния свят.Непрекъснато се увеличава значението му и като алтернативно транспортно гориво – 5.5 млн. превозни средства по цял свят се захранват с пропан-бутан. В този случай потребителите са привлечени от по-дългия живот на двигателя на автомобила, който осигурява употребата на пропан-бутан, както и от по-ниските експлоатационни разходи.Предимства: Октановото число на газта пропан-бутан е 103. Ето защо при работа на двигателя с газ няма детонации (чукане на аванс). Работата на двигателя с газово гориво се отличава със снижаване нивото на шума и чувствителността към претоварване. Газо-въздушната смес не отмива масления филм от стените на цилиндъра. Не се образуват отлагания и нагари в двигателя. Газта не разрежда моторното масло. Изгаря малко по-бавно в сравнение с бензина, поради което се намалява натоварването на буталната група и коляновия вал, Не съдържа олово и сяра, които повреждат катализатора на автомобила и ламбда сондата Има значително намаляване на вредните вещества, съдържащи се в изгорелите газове и способства за опазване на околната среда. Изгарянето на горивото при работа с пропан-бутан е 100% , поради което замърсяването на околната среда е снижено на 60% под задължителните екологични параметри, наложени от Европейския Съюз. Автомобилите движещи се на газ могат да влизат свободно в сините градски зони, изискване за цяла Европа Цената на газта е значително по-ниска от тази на бензина, ето защо на практика се движите с много по-малко пари. Експлоатационния пробег между смяната на маслото се удължава с 50% т.е. над 15 000км., като детайлите в двигателя остават гарантирано чисти.ЗАЩО ИЗЕДНИЦИ ГЛЕДАТЕ ГОДИНАТА НА ПРОИЗВОДСТВО А НЕ ВИДА НА ГОРИВОТО АМИ АЗ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ ОТ СТАРАТА КОЛА ДА Е С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ И НА НЕГО ЛИ ОГРОМЕН ДАНЪК.

Магазин ФМ Чемпион - активно растущая коммерческая предприятие, действующая на Нашем экономическом рынке более 7лет. Вам нужна садовая техника для дачного дома, но не ведаетее,которая безопаснее и где её купить? Мы вам можем предложить найти наш онлайн магазин или просто приехать в сам магазин ФМ Чемпион. У нас в интернет магазине громадный выбор ВЫСОТОРЕЗЫ. Когда клиенты собрались купить сегодня ДОП. ОБОРУДОВАНИЕ ФМ Чемпион магазин предложит вам все модели товара. Магазин ФМ Чемпион это то место где можно купить все для дома начиная с Аксессуары для моек высокого давления и заканчивая МОТОБУРАМИ. Получить садовое аппаратуру а также приборы в указанном web магазине на web-сайте можно конечно по рабочим дням и выходным Подвозка каждого оборудования при закупки от 9000 руб делается по городу бесплатно. Мы предоставляем гарантийное обеспечение на все приборы, которые имеется в наличии в нашем магазине ФМ Чемпион. Отправление оборудования по адресу исполняется в течении 1-7 дней с момента заказа. Сроки зависят от города доставки, эту информацию уточнит специалист интернет магазина онлайн. RussiaChampion - Все для сельского хозяйства - [url=https://russiachampion.ru]russiachampion.ru[/url]

Вдигайте, няма лошо. То не останаха хора, които да ви плащат данъците. Дори циганите вече бягат през глава зад граница.

А данък на весолипедите, тротинетките, детските колички и камиончета кога? Видяхте, че българинът все още има някой лев у джоба и хоп, дигате налозите! Ма давайте по-сериозно! Кви са тия 30%? Направо двойно, та да ни дойде акълът в главата и да почнем да купуване чисто нови автомобили! Я вижте колко нови вейрони, поршета, мерцедеси, аудита, волва чакат да бъдат купени от...българските депутати и министри...

Отново нищо адекватно от управниците ни. Данъкът трябва да е според вредните емисии, а не според възрастта на МПС-то.

Хазната окрадена в аванс т.е. пари няма, заеми има бол. Да сте видяли осъден политик? Съдия да дава интервю зад решетките нещо? Лошото е че тия творят по 2-3 тъпи закона на седмица, после няма оправия след тях.

"Стъпката според нея е доста умерена и налогът ще скочи с не повече от 20-30 на сто." Абе гнусни дебелогъзници, първо това не е единственото повишение. Вдигна се цената на хляба, на гражданските застраховки, на газа, на парното и на не знам още какво. Ефектът от общото вдигане е убийствен за нормалните хорица, инфлацията ви минава вече рекорди за последните години! Не се наядохте със сиромашка кръв, ей! И защото сте некадърни и не може по друг начин (с работещи заводи и икономика) да генерирате пари ви остана само да вдигате данъците. И щом 20-30% не са много защо не вдигнете пенсиите с толкова????? Самозабравихте се ей, вaшata мамичка мръсна!!! Ще повръщате кръв и ще виете за милост съвсем скоро!!! Вие сте народни предатели, а не представители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!