Отстъпка на бензиностанциите ще получават само онези с най-ниски доходи

Обмислят се компенсации и за хората, които ползват обществен и железопътен транспорт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези по тъпотия ли ги подбра прецедента? Хората с най-ниски доходи НЯМАТ автомобили бе, бесепарско протеже смотано!!!

Извлечение от Банката ли трябва да им Представям?!

Простотия...

Демек тия с мощните коли, но без доходи. Добра идея!

Пак ще плащаме масрафа на малцинствата май, а пък и избори идват...после защо всички бягали от тук, ми продължавайте да умувате защо!!!

Къде е оня измамник от Хасково дето щеше да сваля горивата с левче, на цялата им шайка крадлива само приказките са им такива!

Ако тези с най-ниски доходи не карат коли?

Вече освен талон на колата и справка от НАП ли ще се дава, за тези мижави стотинки?

Ми нали точно тези хора ти направиха 25ст надолу бе гнидо герберунска

Шило

Това си и мислех. Възможно е и удостоверение от бюрото по труда

Шило

А, как ще установяват, че клиента е с ниски доходи?

всъщност.......е логично.

Ами и вноските за а здравни осигуряване вземе да ги направите честно, а не както е сега "на калпак"

Шилo

По модела на автомобила.

Тия 25 ст от къде идват бе тъпанар? Да не ги берат по ливадите?

в нап дали работи на минимална..... ама аз познавам хора с доста хубави автомобили, които уж са на минимална :p

Харесва ли ви шоуто, а ? Много добре стана нали ? Бойко много яко вкара ред в хаоса! Само заради вас ! И само заради вас !

Ще свържат бензиностанцийте към НАП , НЕнаучна фантастика някаква :)))

Шило

Ясно- отивам с Нивата и пълня тубите? След което прехвърлям на Тойотата?

Когато някой иска да НЕ ти даде нещо (но да се бие в гърдите как ти го дава), той поставя всякакви безумни условия. Кои са хората с най-ниски доходи? Циганите - те са на социални помощи. Популизъм до шия, некадърници! Откакто съществува тази "мярка", спонсорирам държавата с още едно перо, освен с данъци и осигуровки!

Нека щавенето започне сега!

Шило

Направо! И после, как изтичали личните данни. Хахахахах. Всички бензинджии на проверка за достъп до лични данни- МВР, ДАНС и т.н.

Шило

Да де...Или даваш 20 лв., бай мангал да ти я зареди

Тези или са малоумни или мислят хората за малоумни. Набийте си го в кухата кратуна, всичко,повтарям абсолютно всичко в кочината приравтено към покупателната способност на местните аборигени е по скъпо тук, отколкото в която и друга държава в ЕС и европейското иконовическопространство прюс Великобритания.

"В момента България има най-евтините горива в цяла Европа.“ 1. Това е лъжа! 2. Българите са с най-ниският доход в цяла Европа и не само! 3. По евтино ли е да си купуваш гориво на 3лв. при 700лв. заплата или за 3 евро при 2000 евро заплата! Маменцето ви помиярско!

За вечно онеправданите, които верно се разработиха но са масово в сивия сектор... където масово са бкп десе мафията разпределила порциите помежду си

ЩЕ ХРАНЯ САМО РОМАЛЕС, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ЕЛЕКТОРАТ! ГЕРБ ПОБЕДА!

Браво. Така трябва. Значи аз съм си скъсал задника да работя и да уча, за да мога да получавам високи доходи, върху които плащам доста данъци, за да може да ги дават на друг щото имал ниски доходи. Ми да си вдигат доходите бе. Що аз да им плащам? И на мангалите ли? На тях вече им плащаме всичко май.

Тоест - Ромите телефонни измамници ще имат пари накуп за Бензин и Дизел ?

Е тва му се вика далавера - сега хем нема да дупча билетче, хем ще получавам компенсации .

Значи някой уж работи 8 часа, реално едва ли работи 4-5, получава 1000лв и за него ще има отстъпка, друг работи по 12-14 часа всеки ден дори и събота и неделя, да получава 5-6-7 бона ама той ще плаща скъпото. Значи един да се изгърби за да може да направят някакви щастливи! Главите им искам и смърт на рода им, жените, децата и целия им род!

Хахах аз карам астън мартин ама по документи съм социално слаб и ще зареждам евтинко хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

А защо отново се приемат мерки срещу гражданите, а не ударите петролната мафия, която генерира свръхпечалби от изкуствено високите цени на горивата в момента?! Продажни боклуци!

Доколкото разбирам, ще ЗАРЕЖДАТ хората с най-ниски доходи, а не "собствениците на коли с ниски доходи". Т.е. вземаш чавето, дето е безработно и на 16г да плати на касата пълниш до откат.

Тази мярка трябва да отпадне.

Съкращавайте администрацията! Други мерки не са ви нужни. Пари ще има за всичко. Освен, че нищо не правят, болшинството държавни служители трупат само излишни разходи на работните си места. 50% съкращение е най- малкото, от което да се почне.

"най-уязвимите слоеве на обществото"...тези дето карат бракми за по 2000 лв , с фалшиви инспекции и пушещи ауспуси! Гениална идея! Някои хора определено имат голяма носталгия към СОЦА!

Съседът има Мерцедес и не работи! Явно има ниски доходи, а аз съм пенсионер с доход. Той не с има от колата, а аз се чудя как да я ползвам зелено съобразно? Дали ще има отстъпка и за двамата?

Поредният анекдот, че откакто бил на власт кабинетът на пернатия и видиш ли, цените на горивата били паднали. Вярно, че паднаха, но заради международната конюнктура, а не заради действия на правителството.

- Сър, защо такива взимат по 10 000 на месец, Сър? - Защото тулупите ги избират, Джон!

Къде е оня измамник от Хасково дето щеше да сваля горивата с левче, на цялата им шайка крадлива само приказките са им такива!

Опашки от каруци по бензиностанциите.

затова трябва едно служебно правителство което няма да се хареса за никой, но в дългосрочен план, ще реши много проблеми. Отелно трябва да могат да гласуват само хора с поне средно образование, който няма, започва да учи взема си матурата и ще има право да гласува.!

Най-ниски доходи нямат коли.

Най Иван е, неук идиот си беше и такъв си остана...

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, това е нечестно, спрямо работещите българи!

Как определихте кои са социално слаби? СМЕШНИЦИ! Повече на избори не отивам. Всичките са продажници!!!

Държавата много добе знае кой са имали ниски или нулеви доходи през последните 30 години! крайно време е тези хора да получат справедлива компенсация за сметка на европата, натото и богаташите - бандити на територията "българия"!

Доста точно казано... Стимулира се най-лошото у българина — липсата ан желание за учене и работа, а се наказват тези които работят здрави и реално издържат хрантутниците!

не ми кради ника европеецо! измисли си свой!