Отстъпка на бензиностанциите ще получават само онези с най-ниски доходи

Обмислят се компенсации и за хората, които ползват обществен и железопътен транспорт

Обратно в новината

Коментари - Отстъпка на бензиностанциите ще получават само онези с най-ниски доходи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Турция наливам дизела за 2.50, тук за 3.30, слушам как сме имали най-евтиното гориво в Европа и замислено кимам...

В България 70% и нагоре икономиката е сива. Така че тарикатити пак ще са сред намазалите

Кои доходи се имат предвид? ОФициалните или всички?

кьор фишек , както са го казали турците ... локум за бедните - да има какво да дъвчат като тема докато се краде в големи размери

240 наглеци во главен с Кирчко,Асен,Корнелия и определено психично неустойчивия Костадин правят каквото си искат.До кога???

Вие депутатите бедни ли сте че ядете без пари в народното събрание

Отстъпки на храната нямали да има че само с гориво несе живее?

Всичко е лъжа кога ли пак ще падне горивата България е гладна даржава управляващите я направиха и я докараха до това дередже на тях е безплатно а на бедните защо не е беЗплатна направете така да бъде министрите да платят а бедните не те обратното я правят долна нация как ли не е срамно това бесния да плаща а министърът да получава без да плати и кметовете само царе са станали всички как не вие срам бог има и гледа

Ех депотатчета ехх животе няма какво да губя аз ама това е че нашият народ не им се занимава за това сме на тоя хал ако бяхме единни до сега един нямаше да има във оная убава сграда във София..чудите те се как да отрежете народа във ваша полза..засрамете се ве..инвалиди такива..срам малко имайте ве..Лизи гъсци такива..

,,,а може ли да престанете с тези циркове ,колко хора трябва да се заниват с това ...намалете акциза !

Най-тъпия , но легален начин за премахвани на тази подигравка-отстъпката!Ха,Ха,Ха...

Тези помиарчета вече много взеха да се ебават с нас. Народе що търпиш?

А демек убавите депутати искате ли паржоли месо от динозаври дена и наглеците ви

Българин да се наричам,първа гадост е за мене.

Защо еднакви отстъпки за бензин и дизел при тая разлика в цената?

Защото си тарикат с дизелов автомобил и той нали така или иначе харчи по-малко

Ако има 25 ст ЕК казва че трябва да е за всички.

Абе то и в парламента менюто е с намаление и ЕУ не им налага глоби, че ядат на "под-пазарни" цени. Явно там всички са социално слаби.

от Тодорживково време? освен че сега свободно може да си разказваме вицове...

ДА СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ ПУМИЯРИИИ..РЕАЛНАТА ЦЕНА НА ГОРИВОТО МУ Е 2ЛВ.ВСИЧКО ДРУГО Е СПЕКУЛА И ФАШИСТКО ЕМБАРГО И АКЦИЗИ.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕСЕС И НАТО!!!! ТЕ НИ УБИВАТ!

Убиваш се ти самия.

Стига с тези бедни с джипове и големи къщи. Хора не работили, не внасяли осигуровки и данъци, получавали в плик мързеливци - бедни. Къде остават честните хора внасяли осигуровки и данъци върху реалния си доход , работили по 8 часа и получават пенсия почти колкото тези, които нямат принос в осигурителна и данъчна система

Не сме ли равни целия народ? За едните има отстъпки, за другите дърво. Не е правилно така

Въртим, сучиме все далавери за циганите мислим.

На бедните енергийни помощи, бензин с отстъпка, добавки, ........, а на тия дето се трудят- нема!

Как социално слабите ще получават помощ за гориво. Няма логика да си беден и да имаш автомобил, който да караш ежедневно. Какво правим със всичките стройтели, собственици на фирми и поддобни, които се осигуряват на минимална заплата, а живеят в палати и карат скъпи лимузини?

А във Великобритания и други страни от третия свят има специални програми за подпомагане на служители, които ходя на работа с какво?- с колело! Неандерталци. Малко не е честно хем да намалявам трафика, хем да съм по малко замърсяващ (освен когато съм ял боб), хем от моите данъци да се облагодетелстват селяни с 20 годишни немски "премиум" изпушили дараци. И да трябва да се справям с неадекватната инфраструктура и в същото време да съм виновен на всички, най-вероятно защото се предвижвам в пъти по-бързо.

В Малта която е р Евросъюза горивото е 1.21Евро. Айде сега да видим в Путуррландия ли е най евтиното гориво.

И коя е путурландия нещастнико

Там където говеда въртят гюбеци до припадък и фъргат салфетки за 100лв и си мислят че са много яки... А нямат една гънка която да произведе собствена мисъл. Могат само да друсат и да гледат лошо и обиждат.

Как ще стане това с ниските доходи? Ще трябва да се носи фиша за заплатата ли? Я стига с тези подигравки. Кажете, че няма пари и всеки да се спасява поединично.

Много интересно наистина, имали сме най-евтиното гориво в ЕС. Да като обърнем 1.70 евро наистина само ,че заплатите в Европа какви са от 3-4000 евро , тук хиляда и два триста.А как пък в Турция нафтата е 2 лв. или тя не е в ЕС . Просто ни правят на баламурняци.

Не разбирам защо постоянно се тръби,че нашето гориво е най евтино?Я да сравним заплатите в БГ с тези в Европа.Какво е съотношението уважаеми? Постоянно се пишат абсурдни неща.И ще ме извините,но повечето хора работят за под 1000 лв месечно,да не кажа под 800.

АСЕН ВИ ДАДЕ, а днес по БНР Деси от герб слушахте ли радио, против увеличаване на пенсии и заплати. Само дпс и пп са за увеличение. Проверете по бнр и се уверете, все пак съм неук и прост човек.

Някои карат коли, а в домовете им е обор. Някои животни бивеят в по добри условия. Или давате на всички или не. И не разделяйте народа. Много заможни карат бараки, а имат по няколко жилища, дават хи на квартири.

Като избирате , Киро и Кокорко НЯМА ЛЕВЧЕ

Само да напомня, че Киро и Кокорко вдигнаха пенсиите миналата и в началото на тази година. След тях, демек сега - даже се опитват да ви ибясняват, как няма пари. Та... не си много права или прав. Все тая. Мозъка няма как да си го набавиш с пари. Гледай си чалгицата, галсувай си за мутрата Борисов и чакай да ти вдигне заплатата/пенсията. Да, ама на куково лято.

Какво значи социално слаб? Според НСИ 80% от българите живеят под прага на бедността. Да не се окаже, че тези с минимална работна заплата не са социално слаби, а тези с по 5000 лв заплата ще получават бонуси, защото ползват градски транспорт.

И как на бензиностанцията ще определят кой е социално слаб Що за глупост пак?

Бях в Македония в понеделник и нафтата беше 3лв. Ако тук ми намери нафта на 3лв ще го черпя

То по интересното е че нафтата за Македония е от България и как се случва в бг е 3.40лева а в Македония 3лева с транспорт мита и тн...

Да тази нафта за 3 лева е от бг само че в бг е 3.40 лева много ми е интересно как успяват с транспорт митница и да е по ефтино там

Значи само циганите и бабите ще карат коли

Делянчо мамин,Боко тиквун къде ми е левчето отстъпка.

За сега, го искай от служебните!

При Кики , Кокорчи и Де Ебето

Питай Кирчо, Кокорчо и Радев.

По ЕС стандарти всички сме бедни С изключение на 10% гъзолизци.

Виктор ти си тъпак

Беден съм. Но карам Discavary. Колко ли ще ми е отстъпката. Пълна резервоара и плаща Лук ойл. На това му се казва отстъпка.

си помислиха, че като ходят по земята я въртят...

бележката ще я дава партийния секретар на кварталната първична партийна организация!

Курнелия, лично ги пише

Беден с кола? Това могат да го родят само червените кухи кратуни на цар Мунчо Първи!

Изро

Бедните значи стават бизнесмени те ще ми зареждат колите с комисионна и те да се замогнат . значи !

ясно. Хората мислят как да "отварят" пазарни нищи и да "развиват" държавата ...

Всичко за ромите.

Най-бедните не карат. Това е начин да лишат средната прослойка от някакво облекчение.

получаваш отстъпки

как ще доказваш на бензиностанцията , че си беден и държавата ще те подкрепи ? пълна мъгла ...

Показваш си джобовете!!!

Остъпка ще има за тези които карат коли над 15 годишни

Моята кола кара 25-та годишнина, значи , пълнят ми гориво и ми плащат, ха-ха-ха!

Смотан Бойко лъже като дърт циганин за левчето отстъпка,ама това няма значение нали?

ГЕРБ от 2години не е на власт. По навик повтаряте старата мантра за тяхната вина. Страх ви е да споменете: Кирчо, Кокорчо и Корнела, както ги е страх и медиите освен ПИК. Даже не вярвате и на КС и другите съдилища. Така е у нас. Щом някой се надигне от ,,казана с катран в АДА, другите го свалят обратно". Добре си бяхме с ниска инфлация, но свалихме ГЕРБ и приехме в полунощ ,мадуровките". Сега се надяваме на просия от държавата, което е вследствие на ПОСРЕДНИЦИТЕ на Кирчо и Кокорчо Казват, че ще ги съдят?! А дано, но ама, на дали? Бойко е виновен???

Алооооу, тъпунгери смотани-хората с най-ниски доходи не би следвало да имат нужда от автомобил за придвижване!!! За тях обществения транспорт е достатъчен!!! На луди ли ни правите бе?!?! Как човек с ниски доходи може да си позволи поддръжка на автомобил?!?! Само за данък, гражданска и смяна на гуми 2 пъти в годината се получават едни минимални 500 лв?!? Вие нормални ли сте или сте изтрещели вече?!?!

Ако осъзнаеш какво си измъдрувал,ще се застреляш. Пише ясно: С НАЙ-НИСКИ ДОХОДИ , а не съвсем бедни . Но от поколение на безвремието толкова.Чукча писател ,не читател.

Важно е да се хейтва, а не да се мисли! Но все пак е нормално това- през последните години, политиците с техните действия направиха така, че дори и при адекватни мерки, хората да ги ненавиждат

Къде го има нормален обществен транспорт?В Пловдив го няма!За да отидем на село ,например,с какво?Няма обществен транспорт,няма влак,няма автобус!И?Писна ми вече от "умниците"!