Откриха "полската мечта" Baltic Pipe за доставки на норвежки газ

Като начало, през 2023 г. през тръбата ще се пренасят около 6,5 милиарда кубични метра, а през 2024 г. около 7,7 милиарда кубични метра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето норвежките залежи се изчерпват. След 7-8 години по тази тръба само морска вода ще може да тече.

Ако преди това някой не и направи дуум...

И после все казват че Руснацит еи германците били лоши взривиха потоците които са собственост и на Германия и на Русия и го преписаха на САЩ.... добре започват Поляците и после ма що са толкова лоши

И какво излезе, че Полша атакува Германия, като им взриви северен поток едно и северен поток 2 и го преписа на САЩ

Много скоро тръбата ще бъде "перфорирана" от някое безобидно морско чудовище

Може да е внасяла 20 милиарда кубика но колко е ползвала , защото и газ течеше към германия. Май се откри кой е повредил тръбите от потоците .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Полша няма да зависи вече от Русия, а от Норвегия.

Повредиха Северен Поток,и откриват Балтик Пайп. Олигофрени

Защо тая норвежка газ не сбъдне мечтата на цело Урсулово!?!

До всички путинкантропи, русопитеци , Заврете си Русията в гъза!!!

А на теб една кожена тръба в джендърското ти дупенце

По-скоро в мозъка !!! Отзад ще му е кеф...

Газта от Норвегия отиваше в Германия. И тази газ не стига. Сега същата газ ще бъде поделена между Полша и Германия. Нищо не се променя в баланса на ЕС.

Поляците от години работят по диверсификацията и сега се възползват от усилията си и спокойно очакват зимата без да са зависими от кремълски шантаж. За разлика от тях обаче, комунистическите членове Бойко Б. и А. Меркел нарочно или не, не си мръднаха пръста по проблема въпреки че поне от 10 години ги предупреждават. Логично сега путин точно нас и германците атакува защото сме най-зависими.

Кога през Босфора са минавали танкери с газ?

jingiby

Закъде без Гъзпром и джуджето?

никой не коментира цената на газопровода и допълнително цената на газа (кой ще плаща)

Това е безценно!

Путиноидите газ пикаят от злоба. Ами след няколко години русията ще си вре газа в гъза:))))) Леко полеко всички в Европа се отървават от подлите азиатци.

лека по-лека се правят тръбопроводи в Азия, обмисляй по добре какво си пожелаваш, може да се сбъдне

се прави. Евала на поляците.

Полша се пробва с шистов газ, хвърли сума ти и пари в дотирането на шистовите сондажи, после се пробва и с втечнен газ, даже си построи и терминал... и накрая пак опря до газта доставяна по тръба. Е, това трябва да е обеца на ухо на всички останали дето се връзват на приказките на разните му там локумджии;)

Поляците ще си откраднат и от Окрайна !!! Те Са По Продажни и от Нас Фащ отдавна ги е окупирал но поне на тях им дава и пазари и Влияние а от нас искат само теретория и ни брулят Краваритите яко !!!

Поляците са хиените на Европа-не съм измислил аз тази мисъл.

Поляците си пускат газ от Норвегия , а за Германия ? Норвегия вече каза , че не може да замени Газпром като количества И сега Полша е ербап и се дърви на всички да спират руския газ , а Германия жално блее и се чуди какво да прави.... Каквото сам си направиш....

в близките няколко години не се очертава риверс от "производителя" Германия;)Очаквам с нетърпение и допълнението към новината-каква част от потребностите покрива и на каква цена;)Защото тези споменати количества са за държава от мащабите на България,а Полша е доста по-голяма;)

Норвегия цъцърка на 21 място по газов ресурс и ще заменя Русия … няма еко мерки когато си на студено - тая зима Европа ще гори квото намери - основно отпадъци и ще продуцира въглероден окис на корем - очакваме нови открития в респираторните заболявания

Затова продават боядисани камъни за кюмур