От Виена индийски министър защити засиления си внос на енергия от Русия и смъмри ЕС

Ако ние сме увеличили пет пъти своя енергиен внос от Русия, то Европа внесе шест пъти по-големи количества, отколкото нас, каза при посещението си в Австрия дипломат №1 Субрахманям Джайшанкар

Обратно в новината

Коментари - От Виена индийски министър защити засиления си внос на енергия от Русия и смъмри ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

Първо на урсулка не и дадоха стол в Турция, сега индиецът ги мъмри... Европа стана за смях и на врабчетата.

Много акъл дава за Европа и Америка, но като и скочи Китай гледат към САЩ.

Пазарна икономика и защита на нац. приоритети. Браво!

Nickoga India ne e gledala kym USA kogato imat granichen conflikt s Kitai, nikoga. Dyrzhavata koyato vinagi e uchastvala kato mediator mezhdu rvete dyrzavi, India i Kitai vinagi e bila ili CCCP ili Rusia v dneshno vreme. Predi dve-tri godini pak se mlatiha na granicata indijci i kitajci - s prychki, kamyni, nozhove, sabi i podobni zashtoto sa se razbrali da ne se izpolzva poveche ognestrelno oryzhie. USA se opita da igrae rolqta na posrednik i si predlozhi uslusgite i migom dvete dyrzhavi India i Kitai im kazaha na yankite da ne si pyhat nosa v tehnite mezhdudyrzhanvin otnosheniq. V kraina smetke se namesi otnovo Rusia a neshatat utihnaha.

Браво на индиеца - казал им е истината в очите. Враговете на америка не са врагове на Индия.

Направо ги е сектирдосал. Бедна държава, ама милиард и кусур. ЕСсссс . ... акъл ще им дават.

Новите приятели на бункерния съсел Путьо.Психясалия джуджак,освен с Иран,северна Корея,Индия,Афганистан и пр. такива диваци с други не си говори.Факт!

Голям факт. Няма що! "бункерния съсел Путьо". Всеки среден или малък играч, опълчил се на долара, биваше изравнен със земята от американската армия (Ирак, Либия). Затова и сега големите играчи - Китай, Индия, целия арабски полуостров заемат "неутрална" позиция по отношение на войната, но не подкрепят америка. Англосаксонците все повече се отдалечават от останалия свят, който пък засивла независимостта си от америка. Засилените двустранни търговии се увечават. Премахват се зависимосттите от долара в международната им търговия. Светът се променя. Умиращата империя гледа да захапи, и издъвче, все повече от света. Захапа Европа и скоро от нейната икономика няма да има и следа.

Следвайки тази логика, трябва ли да се махаме от ЕС, докато е време и се опитаме да подновим приятелството си с Русия, за да получаваме евтини суровини или трябва да се правим на честни партньори на една умираща организация и да седим с "потъващия кораб" докрай, защитавайки достойнството си? Задавам си въпроса съвсем сериозно.

Индия, Китай и Персия са в основата на днешната цивилизация, ама простаците с основно образование откъде да го знаят!

Фенчо, фенчо, неграмотен ! Защо са ти толкова много минусите, дришльо ?

Чорлавия Борис Джонсън се опита да поучава индийците , но те му сложиха накриво чалмата и му казаха да си трае . Империята вече не важи . Сега индийците ще поучават ингилизите !!!!!!!!

Подиграха му се, като му сложиха тюрбан, който е за нисша класа на търговци. Ама оня е такъв идиот, че дори не разбра, толкова малко знае за света...

Индия,родината на мангалите,защитава Путкин.

Да викаш путкин само на майка си.

Прав си! Мангали са: премиерът на Англия, кметът на Лондон и министърът на отбраната на Канада. Всичките са агенти на Путин, нали. Къде ви намират?

Индия, знаят, за какво става въпрос. Разкрили са цялята измама и население, която може да върви пред малоумниците от колективния запад, но не и на изток. Светът вече е разделен и има несъгласни с цифровия концлагер с цел поробване след великото рестартиране на клаус шваб.

Стига с това безумие "колективния запад", измислено от руски бездарници

Безумие ли? Кой въведе дебилщината "заедност"?

Европа се защитава бих казала. Индия и съседните й държави, защо не взимат пример от Европа, щом се имат за силни в региона си. Те защо не се опълчват, на Сев.Корея, на Талибаните, те с какво допринасят? Не сме чули нищо! За Сирия, за Турция и Гърция..., или Индия гледа само да прилапа ползите, без да се намесва дори и като осъжда или се стреми за Мир?

_stankow

Интересно какво са ѝ направили на Индия Сев. Корея, Сирия, Турция, Гърция, талибаните, та да ги осъжда ? Това са врагове на САЩ и запад, те нали достатъчно ги осъждат ? Вкл. какво лошо ѝ е направила на Индия Русия, та да я осъжда и санкционира ? Много добре им е отговорил индиецът !

Китай подркепя както Северна Корея, така и Афганистан. Търгува си със всички страни.

Вече всички се гаврят с европейците. Даже и доскоро така наречените "развиващи се страни" каквато беше Индия, размахват пръст на европейците и ги поучават! Пълно падение на Европа

Мисля че това не е поучаване или размахване на пръст, а отговор на опит за поучаване и размахване на пръст

Тук ситуацията е малко по-различна. Индия и Китай са вече достатъчно силни и не остават длъжни на никого, включително и на американците.

"Мога да ви дам много примери за държави, нарушили суверенитета на друга държава. Ако попитам къде е стояла Европа в тези случаи, ще получа като отговор дълго мълчание" Убийствен коментар!

Това е абсолютен факт и толкова ясно описва лицемерието при прикриване на интереси под фалшиви псевдоморални причини!

Разликата е в качеството а не количеството, но тези и на количество са много зле…

За какво качество говориш бре ? Индия е световен лидер в ИТ сектора :)

Еврогейовете бандити станаха за смях на мангалите дето серат на улицата. Пълно падение на кочината ЕС.

Кво прай тоа мангал във Виена. А Мунчо?

Какво прави на чело на наглосаксонска великобритания...