От Брюксел с любов: Тайната за харчене на средствата от Фонда за възстановяване

Никога досега не е трябвало да се изразходват толкова много пари, толкова бързо и от толкова малко хора, обобщава в свой анализ експерт от датския производител на строителна изолация Rockwool Group

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с тоя скок на цените , май е започнало ; лесното събиране ; , а за раздаването има поименни списъци на другарските фирми

С една дума даваме ви много пари, но ще се наложи да "върнете" голяма част от тях за "техническа помощ", защото нарочно сме усложнили документите за кандидатстване. Ама това прилича на "обратна комисионна", практикувана от Бойко Борисов. Т.е. Бойо е действал в съответствие с правилата на ЕК.

.

PEYTSCH

Мая си е ушила една голяма торба. От нея вади лъжи и слага пачки от европомощите. Така си представят нещата и другите 160 изтърсака...Няма турци, няма социалисти, няма чалга или протестъри! Има далавера и ...юруш на маслините.

Евробандюгите са приготвили големите лъжици за лапкане на кинтите на хората. После, кой ял кой пил-куче влаче рейс...

Не можах да изчета цялата статия, но от преглед по-диагонала останах с усещането, че някой се опитва да прподава идеята, че трябва да се харчи като за последно. То хубаво, ама кой ше плаща всичко това? И какво възстановяване, кви пет лева, като още сме далеч от това - възстановяване ще има, когато пандемията приключи, а това не се очертава да е в обозримо бъдеще. И тогава какво правим като сме останали и без пари, защото вече сме ги похарчили за глупости, а пандемията се вихри ли, вихри?

даже назначи около 50 000 калинки да пишат документи по европейски образец , защото документа е по важен от човека в днешните времена

на пазар с пушка ?

сравнете обема на торбата на този с шкафчето :) За да сме по-информирани ...

точно заради ТЕЗИ ПАРИ "парламентчето" ще просъществува повече отколкото на Руменчо му се иска!!! Тези озверели от ГЛАД селяндури чакат да ЛАПАТ!!! Хак ни е че си ги избрахме!!1 Може и наистина да сме дебили в преобладаващото мнозинство!?!?

С тая програма евроелита е решил да гепи едни кинти за сметка на плебса. То затова ингилизите си биха камшика от тези корумпета!

"Съществува дирекция REFORM (реформа) на ЕК с над 100 милиона евро годишен бюджет, за да предоставя на министерства и други кандидати експертна консултация."

PEYTSCH

От всяко дърво свирка не става. А от Слави Чукундура ептем...

ще плащаме вноска към ЕС 2% от БВП до 2058 година! само от тез 0,65 ГОРНИЦА ,НЕ ПОЛУЧАВАМЕ нищо!!! честито на внуците!!

Стига с тези еврофондове. Толкова добре си бяхме със СССР. Внуците ни нямаха,какво да връщат, защото всичко си получавахме даром. Внуците ни си стояха в Родината, защото нямаха друга възможност.

100 милиона са нищо спрямо 750 милиарда 0,75 процента.Лошото е за нашите че ще има контрол на парите а това затруднява грабежа.За сега само ГЕРБ са минали проверка на финансовата полиция ОЛАФ без забележки и затова внимателно ни следят особено след грабежа на Станишев и Първанов когато ни спряха еврофондовете

Брюксел само взима но не дава , фондовете ги лапат мутри от кръга на ББ , а БГ мизерства с този ЕС

Айде да се махаме от ЕД

Референдум за приемане на Еврото ! Лева е супер !

Просто си некадърник,пич.

План Маршал-12 милиарда долари безвъзмездно от САЩ -Програма за европейско възстановяване е широко мащабна икономическа помощ насочена не срещу СССР и сателитите на Москва,а срещу глада,бедността,отчаянието и хаоса след ВСВ...Днес страните от ЕС ще получат безвъзмездно 312.5 милиарда евро,За БГ определените пари/под жесток контрол на ЕС/ са спасителен пояс срещу бедността неравенството и съмнението в някой българи от ползите на тази Програма,и само безумци-глупци не разбират това.

Тия новите да се махат от парламента. Искаме хора с опит.

Планът "Маршал" предвижда откриването на гарантирани от американското правителство Кредитни линии за закупуването на американски стоки, които трябва да бъдат превозени с американски кораби до европейските правителства които биха се съгласили да приемат американската политическа опека... така че няма нищо безплатно в това което са измислили американците, а и въобще не са мислили за отчаяните гладни;)

Тоест от бързане еврочиновниците са прекалили с мерките за проверка на това кой и как ще харчи нарочените за "възстановяване" пари... и сега олабват фронта;)

Голам проблем се задава. Банкянският мафиот няма да може да си топне зурлата.

За изродите от гроб. Няма да можете да крадете,а?

Да ни е честита последната дупка на кавала Европейски съюз още дълги години! Честито братя!

СПЕЦОВЕТЕ НА БАЙ СЛАВЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ !! И БЕЗ ТОВА СА ОГЛАДНЕЛИ !!!